Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.484
- Πόντοι
- 3.656
τυπε βαλε κι αλλα απο αυτον τον ογκολιθο της διανοησης...εχει χωρο εδωΘύμησέ μου... ΝΔ είσουν;
Λυπάμαι τύπε εγώ μεταφέρω τα λεγόμενα του Σώρρα... Δεν έχω κάτι μαζί σου!
τυπε βαλε κι αλλα απο αυτον τον ογκολιθο της διανοησης...εχει χωρο εδωΘύμησέ μου... ΝΔ είσουν;
Λυπάμαι τύπε εγώ μεταφέρω τα λεγόμενα του Σώρρα... Δεν έχω κάτι μαζί σου!
Kαι για το βαβουλη καμια πληροφορια θα ηταν χρησιμη
επιστημονας...
πάρε και μια δημοσκόπηση για τις επόμενες κάλπες που θα ήταν το επόμενο που θα ζητούσες...επιστημονας...
Το εχω πει απο την επομενη των εκλογων..πάρε και μια δημοσκόπηση για τις επόμενες κάλπες που θα ήταν το επόμενο που θα ζητούσες...
Κάπα Research: Δημοσκόπηση για δεύτερες κάλπες -Στο 41,3% η ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ 19,5%, ΠΑΣΟΚ 14,4% - iefimerida.gr
Έρευνα της Κάπα Research, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 22-23 Μαΐου, δηλαδή αμέσως μετά τις εκλογές, αποτυπώνει τον αντίκτυπο της κάλπης, αλλά αποτελεί και πρόπλασμα για τις επόμενες κάλπες.www.iefimerida.gr
αυτο ειναι κριμα για τους αλλους....οχι δεσμευσηαν βγει Μητσοτακαρος με 43% θα βγω γυμνος στην Γλυφαδα..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ
γιατι ρε μουνη;σαν πινακας του Πικασο ειναι το κορμακι μουαυτο ειναι κριμα για τους αλλους....οχι δεσμευση
Το εχω πει απο την επομενη των εκλογων..
ο συριζα θα πεσει κι αλλο και θα συναντηθει με το πασοκ εκει στο 15 με 16%
τύπε από όλα τα αλλά κόμματα περίμενα να δω υποστηρικτή αλλά όχι και από το ΣώρραΑρτέμης Σώρρας για όνομα Μακεδονίας... Βίντεο που καίει όλα τα κόμματα!
εχεις δει πικασο ρε απο κοντα?!?!??!γιατι ρε μουνη;σαν πινακας του Πικασο ειναι το κορμακι μου
αν με δεις απο κοντα θα συμφωνησεις...ισως κραταω και απο Ρεμπραντεχεις δει πικασο ρε απο κοντα?!?!??!
κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι' εγώΤο εχω πειαπο την επομενη των εκλογων..
ο συριζα θα πεσει κι αλλο και θα συναντηθει με το πασοκ εκει στο 15 με 16%
Λεγε μισθο και στους ποσους καφεδες πιανω τα μπονουςτυπε βαλε κι αλλα απο αυτον τον ογκολιθο της διανοησης...εχει χωρο εδω
εχεις δει πικασο ρε απο κοντα?!?!??!
στον καθρέπτη κάθε πρωί πριν ξεκινήσει για δουλειά...εχεις δει πικασο ρε απο κοντα?!?!??!
εχεις δει πικασο ρε απο κοντα?!?!??!
Η Ζωαρα αμα παρει φορα,θα τα γαμησει ολα τα αχρηστα πρωην συντροφια εκει μεσα...και τη φρουρα θα περασει ενα χερακι...κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι' εγώ
φαντάσου πασοκ και συριζα περίπου στα ίδια...
να μπει και καμιά κωνσταντοπούλου μέσα να παίζει κυνηγητό με τον Αλ6 γύρω από τα έδρανα, θα σηκώνετε ο Πολάκης για προστασία, θα αρχίζει τα λογίδρια η Ζωή για φασίστες του σύριζα και θα περνάει ο κούλης τα πάντα από κάτω χωρίς κανένα πρόβλημα...
αν μου δωσει 2000 μισθο,οχημα,βενζινη και διατακτικες 250 ευρω τον μηνα ερχομαι και εγω για δουλεια υπο την σκεπη του ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΙΡΛΑΛεγε μισθο και στους ποσους καφεδες πιανω τα μπονους