Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
δεν σε έπιασα τι θες να πεις?Αν καταλαβα καλα εννοεις ΠΑΣΟΚ την ΝΔ.
Υγεια φιλε!Να μαστε καλα
Εννοώ ότι ακόμα και η νδ πρακτικές πασοκάρας (to the core) χρησιμοποιεί.
δεν σε έπιασα τι θες να πεις?Αν καταλαβα καλα εννοεις ΠΑΣΟΚ την ΝΔ.
Υγεια φιλε!Να μαστε καλα
Mην εισαι μουνης,μπορει να εννοουσε Ραγκουση
Κακώς το πας έτσι.Γιατί επειδή το πρέντατορ το μάθαμε τώρα σημαίνει ότι δεν υπήρχε και πριν από 5 χρόνια?
Να στο θέσω αλλιώς....αν η νδ βγήκε σήμερα με νοθεία....βγήκε και την προηγούμενη φορά....βγήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ με νοθεία....και όλες οι κυβερνήσεις πριν από αυτούς.
Γιατί αν μπορείς να το κανείς μια φορά...γιατί να μην το έχεις κάνει τις προηγούμενες?
Αυτό λέω, όλα τα κόμματα θα ήθελαν να κάνουν νοθεία...αλλά επειδή όλα τα κόμματα προσέχουν να μην γίνει νοθεία δεν πιστεύω ότι μπορεί πρακτικά να γίνει εύκολα. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά φυσικά.Κακώς το πας έτσι.
Δηλαδή αν κάνω εγω σήμερα την λαδιά θα σε αφήσω αύριο να την κάνεις και εσυ για να βγείς από πάνω???
Οχι εκτός και αν τα εχω παραιτήσει.
Εναλλαγές λοιπόν βλέπουμε, δεν είναι κάποιο κόμμα σταθερό στην εξουσία τα τελευταία 5-10-20 χρόνια.
Και οι διαφορές είναι σημαντικές, δεν μιλάμε ούτε για 1000 ούτε για 10000 ψήφους.
Ο Χατζηδακης και μονο που εκλεισε την ΟΑ μπορει να παιρνει ισοβια τη συνταξη του φιλε μου καλε.Ενώ ο Χατζηδάκης ούτε ένα ένσημο και τον πληρώνουμε πόσο? 15 χρόνια?
τι ζουσαμε με Ολυμπιακη ρε πουστη μου....ευτυχως ιδιωτικοποιηθηκε και η ΔΕΗ και σωθηκαμε απο κατακαθια Φωτοπουλων κλπΟ Χατζηδακης και μονο που εκλεισε την ΟΑ μπορει να παιρνει ισοβια τη συνταξη του φιλε μου καλε.
Τι λέτε ρε ; Μισθολογικά το βάρος για τους φορολογούμενους το ίδιο είναι . Τους χάρισε καμιά 10ρια πλασματικά χρόνια. Λίγο πριν τα 50 οι τύποι , βγήκαν σύνταξη με 3500€ σύνταξη ( Χ 14 τότε) και κάτι 150Κ € εφάπαξ . Όσοι δεν ήταν 48, τους πήγε σε κάτι ΥΠΑ κτλ και συνεχίζουν και παίρνουν μισθάρες.τι ζουσαμε με Ολυμπιακη ρε πουστη μου....
φαγανε πουτσα με τις συνταξεις μην την ψαχνεις..επισης οι μισθοι στην ΕΡΤ ειναι πολυ χαμηλοι πλεονΤι λέτε ρε ; Μισθολογικά το βάρος για τους φορολογούμενους το ίδιο είναι . Τους χάρισε καμιά 10ρια πλασματικά χρόνια. Λίγο πριν τα 50 οι τύποι , βγήκαν σύνταξη με 3500€ σύνταξη ( Χ 14 τότε) και κάτι 150Κ € εφάπαξ . Όσοι δεν ήταν 48, τους πήγε σε κάτι ΥΠΑ κτλ και συνεχίζουν και παίρνουν μισθάρες.
Το προσωπικό δηλαδή της ολυμπιακής του 2006 , το πληρώνουμε κανονικά ακόμη. Είτε συνταξιούχους, είτε εν ενεργεία.
Σαν το κλείσιμο της ΕΡΤ του Σαμαρά. ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ !
Όταν λέγαμε να κλείσουν τα μπουρδέλα του δημοσίου ΕΝΝΟΥΣΑΜΕ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!
ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ !
Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν ενεργεί αυθαίρετα.Αν βρεθει μια πιανολα δικηγορος και αρχισει «αυτο εχει μια γραμμη, αυτο εχει στραβο σταυρο, αυτο εχει μια παυλα» και ακομα χειροτερα, προσπαθησει να το κανει στη ζουλα την ωρα που τα ελεγχει, θα τον προλαβουν ορθιο στο ΚΑΤ; Παιζουν και κυρωσεις ή μπα;
Σε σχεση και με την υπολοιπη συζητηση περι πασοκαρας και πασοκοποιημενης νδ, ακομα θυμαμαι γνωστο μου πατερα τοτε που προσπαθουσε με νυχια και με δοντια να χωσει την κορη στην ΟΑ την εποχη που ηταν ενα βημα πριν το λουκετο με την απαντηση οταν του ελεγαν οτι κλεινει πλεον, «ας προλαβει να μπει και μετα εχει ο Θεος, δε θα τους αφησουν ετσι». Και μετα φταιει ο Χατζηδακης που εστω και με ζημια των κρατικων ταμειων τη λουκετιασε και οχι το ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ σαν κι αυτον τον πατερα εγλυφε σκατα για να προλαβει να κερδισει αργομισθια και κρατικο χρημα.τι ζουσαμε με Ολυμπιακη ρε πουστη μου....ευτυχως ιδιωτικοποιηθηκε και η ΔΕΗ και σωθηκαμε απο κατακαθια Φωτοπουλων κλπ
Ποτε δεν μπορω να καταλαβω,γιατι ενω απ το 2004 εως σημερα κυβερνα η ΝΔ με μικρες εξαιρέσεις ενδιάμεσα,ατομα οπως εσυ θεωρουν πως η αιτια των κακών ειναι καποιος π εχει να κυβερνήσει απ το 2000.(Αντε και 2009-2012)
φαγανε πουτσα με τις συνταξεις μην την ψαχνεις..επισης οι μισθοι στην ΕΡΤ ειναι πολυ χαμηλοι πλεον
Φιλαρακι μου καλο, οπως λες και συ, η φυσικη εξελιξη (οπως λες και συ) θα μας λυτρωσει καποια στιγμη. Αλλιως θα συνεχιζαμε να πληρωνουμε πολλαπλασιους κηφηνες για πολλα περισσοτερα χρονια.Τι λέτε ρε ; Μισθολογικά το βάρος για τους φορολογούμενους το ίδιο είναι . Τους χάρισε καμιά 10ρια πλασματικά χρόνια. Λίγο πριν τα 50 οι τύποι , βγήκαν σύνταξη με 3500€ σύνταξη ( Χ 14 τότε) και κάτι 150Κ € εφάπαξ . Όσοι δεν ήταν 48, τους πήγε σε κάτι ΥΠΑ κτλ και συνεχίζουν και παίρνουν μισθάρες.
Το προσωπικό δηλαδή της ολυμπιακής του 2006 , το πληρώνουμε κανονικά ακόμη. Είτε συνταξιούχους, είτε εν ενεργεία.
Σαν το κλείσιμο της ΕΡΤ του Σαμαρά. ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ !
Όταν λέγαμε να κλείσουν τα μπουρδέλα του δημοσίου ΕΝΝΟΥΣΑΜΕ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!
ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ !
παίρνουν βασικό οι χαμηλόμισθοι της ΕΡΤ?φαγανε πουτσα με τις συνταξεις μην την ψαχνεις..επισης οι μισθοι στην ΕΡΤ ειναι πολυ χαμηλοι πλεον
να σου πω οτι παρουσιαστρια στην ΕΡΤ που δε θα πω για ευνοητους λογους ανανεωσε συμβαση με 800 ευρω πριν 2 χρονια περιπουπαίρνουν βασικό οι χαμηλόμισθοι της ΕΡΤ?
Απλα εγραψα για το κομματοσκυλο δικαστικο αντιπροσωπο ή τον πιανολα. Αν τον παιρνει να κανει οτιδηποτε κι ακομα περισσοτερο αν εχει κυρωσεις.Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν ενεργεί αυθαίρετα.
Πάντα πρωτού ακυρώσω ψηφοδέλτιο σε εκλογές, έπαιρνα και την σύμφωνη γνώμη της εφορευτικής επιτροπής, αφενός μεν για να νιώθουν και αυτοί ότι μετέχουν της διαδικασίας, αφετέρου δε για να είμαι κι εγώ καλυμμένος έναντι των κομματόσκυλων, ότι δλδ δεν ενεργώ αυθαίρετα.
Μια φορά μόνο είχα πρόβλημα, στο Περιστέρι, όταν ένα κομματόσκυλο πήγε με το νταηλίκι να μου επιβληθεί. Έβγαλε όλο το βράδυ στο κάγκελο και το επόμενο πρωί πήγε αυτόφωρο.
Και ποιος πληρωνει τωρα τους χαραμοφαηδες τηε ΟΑ? Εσυ, εγω και τα τρισεγγονα μας... Αυτους που οταν ο Ωνασης παραχωρησε την υγειεστατη ΟΑ την εκαναν παραμαγαζο η Καραμανλης και ΣιαΟ Χατζηδακης και μονο που εκλεισε την ΟΑ μπορει να παιρνει ισοβια τη συνταξη του φιλε μου καλε.
πιο κατω πηγαν.....Γιατί το ΠΑΣΟΚ ως καριολονοοτροπία , κυβερνά συνεχόμενα από το 1974.
Και θα κυβερνά, μέχρι το επόμενο 146πΧ και 1453μΧ .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΟΙ κακόμοιροι ε ;;; Αυτοί που είχαν βγει με 3500€ Χ 14 στα 49 τους, πήγαν στα 2500€ Χ 12 ....
κλαίω ....
πιο κατω πηγαν.....
Ναι μήπως δε της κολλάνε και ένσημα τύπε?να σου πω οτι παρουσιαστρια στην ΕΡΤ που δε θα πω για ευνοητους λογους ανανεωσε συμβαση με 800 ευρω πριν 2 χρονια περιπου