Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Αν καταλαβα καλα εννοεις ΠΑΣΟΚ την ΝΔ.

Υγεια φιλε!Να μαστε καλα
δεν σε έπιασα τι θες να πεις?

Εννοώ ότι ακόμα και η νδ πρακτικές πασοκάρας (to the core) χρησιμοποιεί.

• Like
Αντιδράσεις: riding

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
Γιατί επειδή το πρέντατορ το μάθαμε τώρα σημαίνει ότι δεν υπήρχε και πριν από 5 χρόνια?

Να στο θέσω αλλιώς....αν η νδ βγήκε σήμερα με νοθεία....βγήκε και την προηγούμενη φορά....βγήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ με νοθεία....και όλες οι κυβερνήσεις πριν από αυτούς.

Γιατί αν μπορείς να το κανείς μια φορά...γιατί να μην το έχεις κάνει τις προηγούμενες?
Κακώς το πας έτσι.
Δηλαδή αν κάνω εγω σήμερα την λαδιά θα σε αφήσω αύριο να την κάνεις και εσυ για να βγείς από πάνω???
Οχι εκτός και αν τα εχω παραιτήσει.
Εναλλαγές λοιπόν βλέπουμε, δεν είναι κάποιο κόμμα σταθερό στην εξουσία τα τελευταία 5-10-20 χρόνια.
Και οι διαφορές είναι σημαντικές, δεν μιλάμε ούτε για 1000 ούτε για 10000 ψήφους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Κακώς το πας έτσι.
Δηλαδή αν κάνω εγω σήμερα την λαδιά θα σε αφήσω αύριο να την κάνεις και εσυ για να βγείς από πάνω???
Οχι εκτός και αν τα εχω παραιτήσει.
Εναλλαγές λοιπόν βλέπουμε, δεν είναι κάποιο κόμμα σταθερό στην εξουσία τα τελευταία 5-10-20 χρόνια.
Και οι διαφορές είναι σημαντικές, δεν μιλάμε ούτε για 1000 ούτε για 10000 ψήφους.
Αυτό λέω, όλα τα κόμματα θα ήθελαν να κάνουν νοθεία...αλλά επειδή όλα τα κόμματα προσέχουν να μην γίνει νοθεία δεν πιστεύω ότι μπορεί πρακτικά να γίνει εύκολα. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά φυσικά.

Απλά λέω ότι αν μπορεί να γίνει μια φορά...τότε έχει γίνει και όλες τις προηγούμενες...και αυτό θα ήταν...αρκετά δύσκολο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ενώ ο Χατζηδάκης ούτε ένα ένσημο και τον πληρώνουμε πόσο? 15 χρόνια?
Ο Χατζηδακης και μονο που εκλεισε την ΟΑ μπορει να παιρνει ισοβια τη συνταξη του φιλε μου καλε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Ο Χατζηδακης και μονο που εκλεισε την ΟΑ μπορει να παιρνει ισοβια τη συνταξη του φιλε μου καλε.
τι ζουσαμε με Ολυμπιακη ρε πουστη μου....ευτυχως ιδιωτικοποιηθηκε και η ΔΕΗ και σωθηκαμε απο κατακαθια Φωτοπουλων κλπ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
τι ζουσαμε με Ολυμπιακη ρε πουστη μου....
Τι λέτε ρε ; Μισθολογικά το βάρος για τους φορολογούμενους το ίδιο είναι . Τους χάρισε καμιά 10ρια πλασματικά χρόνια. Λίγο πριν τα 50 οι τύποι , βγήκαν σύνταξη με 3500€ σύνταξη ( Χ 14 τότε) και κάτι 150Κ € εφάπαξ . Όσοι δεν ήταν 48, τους πήγε σε κάτι ΥΠΑ κτλ και συνεχίζουν και παίρνουν μισθάρες.

Το προσωπικό δηλαδή της ολυμπιακής του 2006 , το πληρώνουμε κανονικά ακόμη. Είτε συνταξιούχους, είτε εν ενεργεία.

Σαν το κλείσιμο της ΕΡΤ του Σαμαρά. ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ !

Όταν λέγαμε να κλείσουν τα μπουρδέλα του δημοσίου ΕΝΝΟΥΣΑΜΕ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!

ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ !

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Τι λέτε ρε ; Μισθολογικά το βάρος για τους φορολογούμενους το ίδιο είναι . Τους χάρισε καμιά 10ρια πλασματικά χρόνια. Λίγο πριν τα 50 οι τύποι , βγήκαν σύνταξη με 3500€ σύνταξη ( Χ 14 τότε) και κάτι 150Κ € εφάπαξ . Όσοι δεν ήταν 48, τους πήγε σε κάτι ΥΠΑ κτλ και συνεχίζουν και παίρνουν μισθάρες.

Το προσωπικό δηλαδή της ολυμπιακής του 2006 , το πληρώνουμε κανονικά ακόμη. Είτε συνταξιούχους, είτε εν ενεργεία.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!

φαγανε πουτσα με τις συνταξεις μην την ψαχνεις..επισης οι μισθοι στην ΕΡΤ ειναι πολυ χαμηλοι πλεον

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.892
Πόντοι
726
Αν βρεθει μια πιανολα δικηγορος και αρχισει «αυτο εχει μια γραμμη, αυτο εχει στραβο σταυρο, αυτο εχει μια παυλα» και ακομα χειροτερα, προσπαθησει να το κανει στη ζουλα την ωρα που τα ελεγχει, θα τον προλαβουν ορθιο στο ΚΑΤ; Παιζουν και κυρωσεις ή μπα;
Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν ενεργεί αυθαίρετα.
Πάντα πρωτού ακυρώσω ψηφοδέλτιο σε εκλογές, έπαιρνα και την σύμφωνη γνώμη της εφορευτικής επιτροπής, αφενός μεν για να νιώθουν και αυτοί ότι μετέχουν της διαδικασίας, αφετέρου δε για να είμαι κι εγώ καλυμμένος έναντι των κομματόσκυλων, ότι δλδ δεν ενεργώ αυθαίρετα.
Μια φορά μόνο είχα πρόβλημα, στο Περιστέρι, όταν ένα κομματόσκυλο πήγε με το νταηλίκι να μου επιβληθεί. Έβγαλε όλο το βράδυ στο κάγκελο και το επόμενο πρωί πήγε αυτόφωρο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
τι ζουσαμε με Ολυμπιακη ρε πουστη μου....ευτυχως ιδιωτικοποιηθηκε και η ΔΕΗ και σωθηκαμε απο κατακαθια Φωτοπουλων κλπ
Σε σχεση και με την υπολοιπη συζητηση περι πασοκαρας και πασοκοποιημενης νδ, ακομα θυμαμαι γνωστο μου πατερα τοτε που προσπαθουσε με νυχια και με δοντια να χωσει την κορη στην ΟΑ την εποχη που ηταν ενα βημα πριν το λουκετο με την απαντηση οταν του ελεγαν οτι κλεινει πλεον, «ας προλαβει να μπει και μετα εχει ο Θεος, δε θα τους αφησουν ετσι». Και μετα φταιει ο Χατζηδακης που εστω και με ζημια των κρατικων ταμειων τη λουκετιασε και οχι το ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ σαν κι αυτον τον πατερα εγλυφε σκατα για να προλαβει να κερδισει αργομισθια και κρατικο χρημα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Ποτε δεν μπορω να καταλαβω,γιατι ενω απ το 2004 εως σημερα κυβερνα η ΝΔ με μικρες εξαιρέσεις ενδιάμεσα,ατομα οπως εσυ θεωρουν πως η αιτια των κακών ειναι καποιος π εχει να κυβερνήσει απ το 2000.(Αντε και 2009-2012)

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ως καριολονοοτροπία , κυβερνά συνεχόμενα από το 1974.
Και θα κυβερνά, μέχρι το επόμενο 146πΧ και 1453μΧ .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φαγανε πουτσα με τις συνταξεις μην την ψαχνεις..επισης οι μισθοι στην ΕΡΤ ειναι πολυ χαμηλοι πλεον

ΟΙ κακόμοιροι ε ;;; Αυτοί που είχαν βγει με 3500€ Χ 14 στα 49 τους, πήγαν στα 2500€ Χ 12 ....

κλαίω ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!

Φιλαρακι μου καλο, οπως λες και συ, η φυσικη εξελιξη (οπως λες και συ) θα μας λυτρωσει καποια στιγμη. Αλλιως θα συνεχιζαμε να πληρωνουμε πολλαπλασιους κηφηνες για πολλα περισσοτερα χρονια.

Εστω κι ετσι, ΛΟΥΚΕΤΟ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν ενεργεί αυθαίρετα.
Πάντα πρωτού ακυρώσω ψηφοδέλτιο σε εκλογές, έπαιρνα και την σύμφωνη γνώμη της εφορευτικής επιτροπής, αφενός μεν για να νιώθουν και αυτοί ότι μετέχουν της διαδικασίας, αφετέρου δε για να είμαι κι εγώ καλυμμένος έναντι των κομματόσκυλων, ότι δλδ δεν ενεργώ αυθαίρετα.
Μια φορά μόνο είχα πρόβλημα, στο Περιστέρι, όταν ένα κομματόσκυλο πήγε με το νταηλίκι να μου επιβληθεί. Έβγαλε όλο το βράδυ στο κάγκελο και το επόμενο πρωί πήγε αυτόφωρο.
Απλα εγραψα για το κομματοσκυλο δικαστικο αντιπροσωπο ή τον πιανολα. Αν τον παιρνει να κανει οτιδηποτε κι ακομα περισσοτερο αν εχει κυρωσεις.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.202
Πόντοι
3.466
Και ποιος πληρωνει τωρα τους χαραμοφαηδες τηε ΟΑ? Εσυ, εγω και τα τρισεγγονα μας... Αυτους που οταν ο Ωνασης παραχωρησε την υγειεστατη ΟΑ την εκαναν παραμαγαζο η Καραμανλης και Σια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Γιατί το ΠΑΣΟΚ ως καριολονοοτροπία , κυβερνά συνεχόμενα από το 1974.
Και θα κυβερνά, μέχρι το επόμενο 146πΧ και 1453μΧ .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΟΙ κακόμοιροι ε ;;; Αυτοί που είχαν βγει με 3500€ Χ 14 στα 49 τους, πήγαν στα 2500€ Χ 12 ....

κλαίω ....
πιο κατω πηγαν.....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
πιο κατω πηγαν.....

Ξέρεις νούμερο ; Ο γνωστός ... ΟΤΕτζης ... που διαμαρτυρόταν .... τα 2700€ ήταν μετά τη μείωση με νόμο κατρούγκαλου !
Ο Άλεξ πάντως, αν έχει 40 χρόνια ένσημα όταν βγει σύνταξη ... μαζί με την επικουρική .... θα πάρει 630€.
Ιατροί ... που δεν έχουν επικουρική ... όχι τόσο πολλά ... κάπου .... 580€ ....

επειδή λίγοι ιατροί θα έχουν 40 χρόνα ένσημα στα 67 ... κάπου .... 530€ ....

Εντάξει στην περίπτωση του Άλεξ ... επειδή δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί το σάξο τότε ...
θα το κάνει σπίτι .

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.202
Πόντοι
3.466
Δενδιας στο μυνημα της μικρης Ευας για τις 180 εδρες που ορεγεται για να γαμησει εντελως τη χωρα...

“Εγώ θα προσυπέγραφα μια πολύ πιο σεμνή αντίληψη, να κρατήσουμε ένα πολύ καλό ποσοστό. Να έχουμε μια δεύτερη τετραετία συνέχισης της πρώτης και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε πραγματικά να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο”

Με απλα λογια, τα επομενα 4 χρονια θα είναι η συνεχεια των προηγουμενων χρονων και μετα θα δουμε αν αυτή η χωρα εχει μελλον στη Ευρωπη.

Εχετε παρει χαμπαρι οτι μονο την Βουλγαρια περναμε τωρα???? Και όπως παμε θα μας περασουνε.

Αυτοι ειμαστε και αυτοι μας αξιζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom