Είσαι 15 χρονών τύπε?
Λίγο μεγαλύτερος. Έχω προλάβει τα λεωφορεία για την Αθήνα και όχι μόνο που μίλαγε ο ΑΠ. Και από κάτω τις γριές να κλαίνε. Έχω προλάβει σκληρό bulling σε συμμαθητή μου που μας έλεγαν να μην του μιλάμε επειδή η οικογένεια του ήταν ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ψήφιζαν ΝΔ.
Επειδή έχω δει πολλά ΣΚΑΤΑ στη ζωή μου ξέρω τι γράφω. Φτάνει με την υποκρισία της δήθεν "πολιτικής ευθύνης". Παραιτήθηκε ο Υπουργός και ΑΜΕΣΩΣ αθωώθηκαν ΟΛΟΙ οι υφιστάμενοι του όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ζητάς να μην εκλεγεί αυτός που φταίει το λιγότερο. Την ίδια στιγμή ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει κουβέντα για το ποιος πραγματικά φταίει. Σωστά αναφέρθηκε πιο πριν ότι στο πρόσωπο του σταθμάρχη βλέπουμε τον εαυτό μας.
Τμήμα του κόσμου έχει ξυπνήσει. Μικρό μεν αλλά υπαρκτό. Επί 13 χρόνια τώρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους λόγω τέτοιων καταστάσεων. Κάποιοι από εμάς θέλουμε έργα. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υποστηρίζω ότι θα τα κάνει ο Μητσοτάκης. Αλλά οι άλλοι απέδειξαν 4 χρόνια κυβέρνηση και άλλα τόσα αντιπολίτευση ότι δεν κάνουν ούτε για να μεταφέρουν την κοπριά έξω από το μαντρί. Θα τη σκορπίσουν στη διαδρομή. Και γι' αυτό άρχισαν να φθίνουν. Διότι δε γίνεται να φταίνε πάντα οι άλλοι, η Πατριαρχία, ο μισογυνισμός, ο ρατσισμός και δεν ξέρω τι άλλο. Φταίμε και εμείς που ανεχόμαστε τέτοια λαμόγια και κάποια στιγμή πρέπει να πάνε σπίτια τους.