Αναδημοσιευω απο τον εαυτό μου και το άλλο νήμα την εκτίμηση μου για τα αποτελέσματα για να μη πάνε χαμένες τόσες γνώσεις και πείρα ζωής στον νήμα του Τσίπρα που είναι πιο άδειο και απο το κεφάλι του......
Οι ψήφοι είναι όπως τα λεφτά.
Δύσκολα τα βγάζεις εύκολα τα χάνεις.
ή μάλλον τελειως λάθος το διατύπωσα.
Τα εύκολα λεφτά εύκολα τα χάνεις.
Έτσι και τις εύκολους ψήφους ο Τσίπρας, δεν τις εκτίμησε καθόλου. Τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή την ζωή, ο πιο μαλάκας πολιτικός της Ελλάδας ο Άδωνις ιδρώνει το βρακί του αγωνίζεται για το ακροατήριο του, ψάχνεται και προχωράει.
Ο Τσίπρας ως τεμπελάκος νόμισε θα του έρθει το φαγητό στο στόμα. Χρειάζεται δουλειά, οξυδέρκεια, επιλογή συνεργατών, επαγγελματιες επικοινωνιολόγοι.
Με λιγα λόγια: Ένας τεμπέλης πραγματικός, βαριέται να μάθει Αγγλικά, βαριέται να κάνει μαθήματα κυβερνητικής , βαριέται να κάνει μαθήματα πολιτικών επιστημών, βαριέται να κάνει μαθήματα μαρκετινγκ, το χειρότερο βαριέται να μορφωθει εγκυκλοπαιδικά ιστορικά γεωγραφικά......
Δεν γίνονται οι δουλειές σε κάθε τομέα σήμερα με το "ένστικτο" και το "ταλέντο".
Με απλά λόγια 2-3 γυράδικα το 2010 πουλούσαν χαλασμένα κρέατα βρωμιές και ήρθε ένας "ταλαντούχος" και για λιγο ο κόσμος πήγε στο μαγαζί του, όμως αυτός πουλούσε χειρότερη βρωμιά και απο τους προηγούμενους και ο κοσμάκης εξαφανιζόλ απο το μαγαζί. Το ποιος κάνει δουλειά και το ποιος εργάζεται και προσπαθεί φαίνεται στον κόσμο δεν κρύβεται.
Αυτά έχω να πω εγώ, που έχω φτιάξει απο την αρχή ένα κωλόμπαρο, μια αντιπροσωπεια αυτοκινήτων και ενα αρτοποιειο και τώρα με ταίζει η γυναικα μου η Νεοδημοκράτισσα καλή της ώρα. Νας μας ζήσει ο Μητσοτάκης και το νεο ΕΣΠΑ, ειλικρινά η επιβιώση μας στηρίζεται να παρουμε τον νεο αναπτυξιακό νόμο, τραπεζώνουμε καθε 15 μέρες τον περιφερειαρχη και τρωει πολύ ο άτιμος, όλοι να φάμε όλοι να πιούμε και νηστικοι να κοιμηθούμε........