Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
Καταλαβατε γιατι μια σοβαρη κυβερνηση;;;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Καταλαβατε γιατι μια σοβαρη κυβερνηση;;;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,δανεικα αβερτα για ολους τους κολλητους χορηγους....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
deep-throat-gifs_001-2.gif
πιξις=νεμεcic

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Προφανως εχτες περασαμε απο τη εποχη της "κοινης λογικης " στην εποχη της "κυνικης λογικης" και μαλιστα με κροτο...οποιος δεν εχει για βενζινη δεν εχει αυτοκινητο,οποιος δεν εχει για δοση στεγαστικου -δεν θα εχει σπιτι (θα το παρει καποιος αλλος που εχει),οποιος εχει αναγκη θα σκυβει το κεφαλι για τα βασικα και θα σιωπα ,οποιος δεν εχει για ρευμα -δεν θα εχει ρευμα,οποιος δεν εχει για πετρελαιο- δεν θα εχει θερμανση,ολα τα τρενα ξεκινουν και φτανουν καπου απλα κανα δυο δεν φτανουν απο ατυχια ....τελος αλλα πλεον σημαντικο ειναι οως η χωρα εχει αμεση αναγκη προσληψης 30-40 χιλιαδων μπατσων και καμια χιλιαδια ειδικα για την υπηρεσια πληροφοριων γιατι θα χρειαστουν "αυτια" ,πολλα αυτια!!
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ.......
Με την ίδια άρρωστη λογική φίλε σκέψου ότι και αμα πας για μπάνιο μπορεί να γίνεις κάρβουνο,όπως στο Μάτι...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Οταν θα παει σε λιγο η Δεη 1000αρικο να δουμε ποσοι απο εδω μεσα μπραβοκουληδες θα εχουν να το πληρωσουν . Μην ανησυχουν ομως η νδ ριχνει φεσι στη δεη και στ @@ της. Χρωσταει 400μμυρια ; το ιδιο. Το σαινο αρχηγοπουλο χρωστα επισης 1,5 μμυριο στις τραπεζες. Αυτα δεν εχουν σημασια ομως. Φτανει να κερδαμε. Εδω παει και μια παροιμια που λεει: 《Ας με λενε βεδουινα κι ας ψοφαω απο την πεινα.》:confused:
Είμαστε φίλοι και δεν αξίζει, μια ΔΕΗ, να μας χωρίζει.......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Με την ίδια άρρωστη λογική φίλε σκέψου ότι και αμα πας για μπάνιο μπορεί να γίνεις κάρβουνο,όπως στο Μάτι...
ετσι ειναι ζωη δυστυχως ,κυνικη...στο ματι,στην ηλεια,στον σχινο,στο βαρναβα ,στην παρνηθα,στην πεντελη ,στη δαδια ,στην ευβοια ..γι αυτο μενουμε σπιτι και τηλεργασια!

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.648
Πόντοι
1.706

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.477
Πόντοι
12.756
Στους ελευθερους επαγγελματιες με το μαγαζακι παντως το σκορ εγραψε 52 - 18 υπερ του κουλη...
Αρκετα μικρη διαφορα παντως καθως μονο ενας ψυχασθενης ελευθερος επαγγελματιας θα ψηφιζε συριζα μετα το μπουκακε που εφαγε με τα καπιταλ κοντρολς...
Αλλα ξεχασα, η βενζινη πηγε 2 ευρω δεν μπορει να παει ο κοσμος στην θαλασσα...:2funny:
Τακη επειδη λες συνεχεια για τα καπιταλ κοντρολ κτλ και το εχεις κάνει κουδουνιστρα , μονο οτι δεν φταινε τα καπιταλ και για οτι εχασε ο γαυρος το κυπελο στο μπασκετ δεν εχεις πει.

Εγω οτι ειχα τα εχω πιστολιασει , καποια ειχα σε διαδικασίες για κανονι κτλ που παιρνουν καιρο οπως ξερεις αυτα , τραπεζες, ταμεια , δικηγοροι , καινουργιες εταιρείες

Σε εταιρεια ομως που συμμετείχα "συμβουλευτικα" :sunglasses: , εμπορικη ,εκτος απο τις 2 πρωτες μερες που ηταν ολοι χαμένοι και λογικο , μετα δεν υπηρχε πουθενα κανενα προβλημα. Μόνο χρονικό.

Το πρωτοφανες που έγινε και κανεις δεν το λεει , απορω γιατι , μαλλον γιατι εδω μεσα κανεις δεν εχει ιδεα απο επιχειρηση και ειναι ολοι μισθωτοι , λογο του φοβου του κουρέματος ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ αρχισαν να πληρωνουν τους παντες που χρωστουσαν !!!!

Και λογικο γιατι κανεις δεν ηθελε να χρωσταει και να του εχουν κουρεψει και τα λεφτα , οποτε ενα πολυ μεγαλο μερος χρεους απο μουνόπανα που χρωστουσαν πληρωθηκε, εβλεπα τους λογαριασμους να φουσκωνουν με λεφτα απο μουνόπανα που το επαιζαν "η αγορα δεν παει καλα , δεν εχω λεφτα τωρα κτλ "

Το ιδιο εκανα και εγω , πληρωνα του παντες σε σημειο να παιρνουν τηλ και να παραπονιούνται , ναι να γκρινιαζουν, γιατι τους πληρωσα πιο νωρις απο τις μερες πληρωμης..
Εννοειται οτι επίσης πληρωθηκαν ολοι και οι υπάλληλοι της εταιρειας προκαταβολικά 2 μισθους :tooth: και επισης πληρωσα οτι δοση ειχα σε ρυθμιση κτλ.

Οτι πληρωμη ειχα σε προμηθευτη εξωτερικου και ηταν πανω απο 100 χιλιαδες (νομιζω αυτο ηταν το ποσο) υπηρχε μια απλη αιτηση προς την τραπεζα της Ελλαδος για πληρωμη προμηθευτων εξωτερικου, που το πρωι εστελνες την αιτηση μαζι με το τιμολογιο του προμηθευτη και το μεσημερι ειχες απάντηση .. Καμια μα καμία πληρωμη δεν μου αρνηθηκαν , και δεν μιλαμε τωρα για μικροποσα δεκαδων χιλιαδων , αλλα για πολυ μεγαλυτερα.

Ενα αλλο περίεργο ηταν οτι πολλοι πελάτες φανηκε οτι ειχαν πολλα μετρητα, και αυτο λυθηκε, βρηκα ενα μπατσουλινο που συνοδευε εισπρακτορα δικό μου και εφερναν λεφτα με το τσουβαλι που μπαιναν χρηματοκιβωτιο.

Οτι άλλο μικροεξοδο υπηρξε ή πληρωθηκε με πιστωτικη καρτα ή με τα μετρητα που υπαρχαν στο ταμειο..
Τα μετρητα βοηθησαν και σε λαδωματα η αληθεια ειναι , αλλα ειναι αλλο θεμα

Τωρα αν εσυ ηθελες να παραγγειλεις κανα power bank απο Alia express και δεν μπορουσες ή ηθελες να εχεις 200 ευρω στην τσεπη σου για να τα φτυνεις καθως τα μετρας και να πληρωνεις σε καφετέριες , ναι ειχες πρόβλημα.

Αυτα απο εμενα για τα καπιταλ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.271
Πόντοι
5.506
Πολυ μαζοχας ο Ελληνας τελικα. Το πιο ακριβο ρευμα στην ΕΕ, το πιο ακριβο καυσιμο στην ΕΕ, τα πιο ακριβα τροφημα στη ΕΕ, 12 χρονια μνημονια και το μικροτερο μεροκαμματο στη ΕΕ και επιμενει στη ΝΔ δυναμικα που αυτη τον εφερε στο πατο του δυτικου κοσμου.

Αντε να τελειωνει η ιστορια με το νερο που θα γινει ιδιωτικο .... και να μην μπορουν να πιουνε νερο απο τη βρυση και θα αναγκαζεται να αγοραζει εμφιαλωμενα στη τιμη χρυσου...
41%

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.437
Πόντοι
3.656
τυπε ξεχασμενες τις εχω εδω και πανω απο 8 χρόνια
ειναι εκει απλα για να προστατευτουν καποια χρηματα
και +50% και -50% να παει , στ αρχιδια μου

Να μη λέμε συνέχεια μαλακίες.
Και μισό μύριο να ήταν ΤΟΤΕ οι μετοχές, τώρα δεν είναι ένα πακέτο τσιγάρα. ΠΑΚΕΤΟ, όχι κούτα.
Άσε που για να διατηρείς κωδικό για αγοραπωλησίες, το πάγιο ξεκινάει από 20€ το χρόνο .

Οπότε αν δώσεις εντολή πώλησης, για μετοχές που είχαν αξία μισό μύριο πριν 8 χρόνια,
θα πιάσεις 5€ από τισ μετοχές , αφαιρούνται από τα 200€ που χρωστάς στη χρηματιστηριακή, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ .... 190 € ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.477
Πόντοι
12.756
Να μη λέμε συνέχεια μαλακίες.
Και μισό μύριο να ήταν ΤΟΤΕ οι μετοχές, τώρα δεν είναι ένα πακέτο τσιγάρα. ΠΑΚΕΤΟ, όχι κούτα.
Άσε που για να διατηρείς κωδικό για αγοραπωλησίες, το πάγιο ξεκινάει από 20€ το χρόνο .

Οπότε αν δώσεις εντολή πώλησης, για μετοχές που είχαν αξία μισό μύριο πριν 8 χρόνια,
θα πιάσεις 5€ από τισ μετοχές , αφαιρούνται από τα 200€ που χρωστάς στη χρηματιστηριακή, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ .... 190 € ...
κωδικο δεν εχω , μεσω εθνικης , αλλα εχω να κανω κινηση χρονια , παντως ολο μαζι το χαρτοφυλακιο εχει μια αυξηση περιπου 18,5%
εχω τσιμπησει και καποια μερίσματα που καθονται στον λογαριασμο και ξανατοποθετουντε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.437
Πόντοι
3.656
Και εισαι κομπλε , εχεις και αριστερα στην Βουλη , κανεις και καμια στημένη κόντρα μεταξυ Κουλη και Αλεξη , ο κοσμος βλεπει και λεει ενταξει , ουτως η αλλως δεν καταλαβαινει και πολλα , και ολα πανε ΦΙΝΑ
Τον Αλέξη , έχω πει θα τον κάνουν πρόεδρο .... ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ....

Πως σου φαίνεται η συγκυρία ;;;;

Αν πάει σπίτι του ..... ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ;;;
Η ΝΔ ίσως έχει άνω των 180 εδρών .... ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ....
και δεν θα τον ψηφίσουν οι ζαίοι .... για την αλητεία !
Θα βγεί με 100% γαλάζιες ψήφους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.437
Πόντοι
3.656
κωδικο δεν εχω , μεσω εθνικης , αλλα εχω να κανω κινηση χρονια
Επικοινώνησε μαζί τους, για να κάνεις κίνηση .... ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΣΗ !
Προφανώς από 2015 και μετά δεν έχεις κάνει κίνηση .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.437
Πόντοι
3.656
Αυτό που δεν ξέραμε είναι πότε θα πάρουν χαμπάρι τον τυχοδιώκτη που σκίζει μνημόνια κ καταργεί ΕΝΦΙΑ
Τον ΕΝΦΙΑ , τον θέσπισε ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΦΟΡΟ, αυτός που έταζε στα Ζάπεια, ότι θα καταργούσε το προγενέστερο προσωρινό χαράτσι .
Αλλά παίρνει χαμπάρι και θυμάμαι επιλεκτικά αυτός ο ... σοφός λαό.ς

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Επικοινώνησε μαζί τους, για να κάνεις κίνηση .... ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΣΗ !
Προφανώς από 2015 και μετά δεν έχεις κάνει κίνηση .
ρε συ,πως αλλαζεις αβαταρ καθε τρεις και λιγο,θελω να βαλω "κατρουγκαλος" και εχει χαθει η μπαλα!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.437
Πόντοι
3.656
ρε συ,πως αλλαζεις αβαταρ καθε τρεις και λιγο,θελω να βαλω "κατρουγκαλος" και εχει χαθει η μπαλα!

Πάντα το έκανα αυτό. Δεκαετίες. Υπάρχει θέμα συζήτησης πάνω σε αυτό ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom