enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.739
- Πόντοι
- 3.656
Νοτοπουλενα,Τζακρενα,Βαρεμενοι κλπ
οπως βλεπω γεματος αξιολογα στελεχη ο συριζα τυπε
Νοτοπουλενα,Τζακρενα,Βαρεμενοι κλπ
τυπε ειτε εχω 1000 ευρω καταθεσεις, ειτε εχω 1 μυριο καταθεσεις, θελω αυριο να παω στην τραπεζα να κανω αναληψη 1 ευρω και να παρω μια τυροπιτα να φαω!!!!!Πόσες καταθέσεις έχεις ρε μόρτη ;
Γεμίσαμε πλούσιους .
Η απλως....πρεπει να ξεκινησετε να σκεφτεστε πολιτικά.Για μενα σημερα βγηκε και ενα αλλο επιμερους συμπερασμα.
Ο ελΛηνικός λαός εχει γραμμενη στα @ρχιδια του την λεξη και την εννοια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Δεν τον νοιαζει η ατιμωρησία,η ανομια,τα ανακριβη ποθεν εσχες,οι υποκλοπές,ο στημενος Αρειος Παγος
Θέλει ασυλίες,ακαταδιωκτο βουλευτων,τραπαζιτων λοιμοξιωλόγων Τεμπων
απευθείας αναθεσεις,εκατομμυρια σε ημετερους σε Πατσηδες Χειμάρες ..σε ολιγαρχες τραπεζιτες κλπ.
Και φυσικα το ΟΝΕΙΔΟΣ που για μενα φτανει τα ορια της παραφροσυνης
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στις ΣΕΡΡΕΣ...εκει σηκώνεις ψηλά τα χερια και λες
Κριμα που γεννηθηκα ΕΛΛΗΝΑΣ
μακαρι να μην παραιτηθει ο Αλεξης τυποι, να φυγει με το 3.5% που θα παρει την επομενη 4ετια , με οσο πηρε τον Συριζα ετσι να τον παραδωσει .
Fair enough
Κολληταρια με Αδωνη-Σπυρετοοπως βλεπω γεματος αξιολογα στελεχη ο συριζα τυπε
Τυπε, η μεσαία τάξη κατά βάση θέλει ησυχία τάξη και ασφάλεια. Μετά την λαίλαπα του 2015 που την γλιτώσαμε στο παρα ένα και την φοροεπιδρομή που επακολούθησε, λογικό είναι να φοβάσαι τα πειράματα και να επιλέγεις την πεπατημένη. Καλές οι ανώτερες ιδέες και τα ιδανικά, αλλά το υψηλότερο ιδανικό είναι η τσέπη. Αυτό έκανε ο Ανδρέας στα 80s (μοίρασε χρήμα) και αν ζούσε θα έβγαινε πάλι, αυτό δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τα κακέκτυπα του Τρότσκι.Δυστυχως η περίφημη μεσαια ταξη που θεωρητικά ειναι και σπουδαγμενη,δεν τα δινει καμια σημασία.
Το διορθωσα.Η απλως....πρεπει να ξεκινησετε να σκεφτεστε..
Στον φίλο μου τον Θάνο το έχω πει.Λύσατε όλοι τα προβλήματα και τις διαφορές σας απόψε.
Από αύριο, θα γαμάτε πάλι θεές, με 500€ την ώρα και μετά θα μπαίνετε στην Porsche για να κοιμόσαστε σαν πουλάκια στη μεζονέτα πλάι στη γυναίκα και τα παιδιά σας.
Κολληταρια με Αδωνη-Σπυρετο
Σε κάποια παραλία...Παιδες μια κρισιμη ερωτηση
Ο Μιθριδατης πως τα πηγε;;
Ήταν η τελευταία φορά που ψήφισα ΔΞ.Στον φίλο μου τον Θάνο το έχω πει.
Το λάθος του ήταν ότι κατέβηκε με τον Μάνο όταν είχε την δυναμική.
Γιατί κάποια στιγμή πραγματικά είχε δυναμικήα και μάλιστα αυτό που λένε οι Αγγλοσάξονες grassroots.
Καλός, χρυσός ο Μάνος, αλλά πολιτικά ήταν καμένο χαρτί.
Λάκαρε, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει αλλά το 2022 και το 2023 οι καταθέσεςι διαρκώς αυξάνονται.Πόσες καταθέσεις έχεις ρε μόρτη ;
Γεμίσαμε πλούσιους .
Μαλάκα χεστηκα,εγώ εχω πει τόσα οποιος θέλει ακούει.Μην τα λες εδώ μέσα ρε μαλάκα. Τζάμπα πάνε.
Στείλε ένα μέηλ στα κεντρικά.
Τις προηγούμενες συμβουλές σου τις έγραψαν στα τριχωτά αρχίδια τους και είδες τι ψωλή έφαγαν.
Ισως να πρέπει να πας Κουμουνδούρου και να τα πεις στον Τσίπρα αυτοπροσώπως.
Δεν βλέπω α΄λλη λύση.