Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
τον στηριζουμε για να βιασει και αυτος με τη σειρα του τον τσιπρατραγικος ρε τελειως......
τον στηριζουμε για να βιασει και αυτος με τη σειρα του τον τσιπρατραγικος ρε τελειως......
Πάλι άλλαξες avatar;Ειναι με τον προεδρο στην Κουμουνδουρου και κανουν συμβουλιο
Τον θες κάτι ;
στειλτου viber απανταει
Το μυαλο σου στα πουλάκια μωρη πρασινογαλαζη πουστραραΜην αντιμιλάς μωρή ξεφτίλα του Μπερατίου μην πέσει τηλέφωνο στο Αλλοδαπών και σε μπαγλαρώσουν μέχρι να πεις Πουλάκι.
Το όχι δεν ισχύει που το στηρίζεις τύπε; Σε κάποια δημοσκόπηση; Γιατί σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες δημοσκοπήσεις... Έπεσαν έξω όμως.. όλοι το λένε απόψε....Οχι δεν ισχύει, ενα πρόσωπο συμπαθητικό και με ενα σωστό πρόγραμμα θα αλλαξουν ολα.
Χαιρεται το πασοκ με 11.5 και θελει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση
Στα πούπουλα θα κοιμηθω
Εσυ ετοιμασου για κοντρα πλακε
Το περιεργο είναι να έπεφταν μέσα, τόσο καιρό αερα κοπανιστο έλεγαν στα κανάλιαΤο όχι δεν ισχύει που το στηρίζεις τύπε; Σε κάποια δημοσκόπηση; Γιατί σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες δημοσκοπήσεις... Έπεσαν έξω όμως.. όλοι το λένε απόψε....
Έχει παράδοση στις μαλακίες ο Καψάλης. Εδώ θα τα χάλαγε?Το έχω πεί πολλές φορές.
Πάντα αυτό που συμβαίνει είναι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτά που λέγονται στο bou.com.
Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να βγάλετε λεφτά είναι να ποντάρετε ΑΝΤΙΘΕΤΑ από τις προβλέψεις που γίνονται εδώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επικό παράδειγμα βλακός.
Που είναι και διδάκτωρ ΕΜΠ τρομάρα του.
τελικά υπάρχει κόσμος που καταλαβαίνει τι λέει ο Ανδρουλάκης...Ανδρουλακης στη Χ.Τρικουπη επαθε 1981
Ρε μη βλέπεται τόση καταστροφή, θα έρθουν αλλαγές και ο τροχός και η ροη θα αλλαξουν,δεν λεω οτι θα βγει ο συριζα αλλα θα ανακτησει πισω χαμενα ποσοστάΟ Αλεξης πατωσε η Τσαπανιδου στο Αλεξη ελα με φορα θα παει σε κανα πρωιναδικο με θεματα λοβοτομης καττρουγγαλος φιλης πωλακης με δηθεν αριστερο προσημο σε καμια σπηλια για κανα ταβλι τα καποια αξιολογα στελεχη του συριζα θα πρεπει να εγκαταλειψουν το καραβι
8.5 μοναδες μπροστά είναι ο σύριζα τύπε, εγώ θα φοβόμουν αν το πασοκ επιανε 17 18 μοναδες,11.5 έχουνΜεγάλο γλέντι αν μικρύνει κι άλλο τη διαφορά το ΠΑΣΟΚ, στις 2ες εκλογές.
Έχει να γίνει της καριόλας στην μπουρδελο-Κουμουνδούρου.
Ο Πολάκης τι γράφει στο twitter?
Πρόσφατα είναι τύπε μου.Όχι αρχαιολογία.Θυμισε μας με τι συνθηκες βγηκε πρωθυπουργος, τι προηγηθηκε,
Πες τα ολα να τα θυμηθουμε.
Τώρα στο μέγκα.αχαχαχαχααχχααχχα αυτην την στιγμη αποχωρει ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ απο το πανελ στον ΣΚΑΙ
θα συνεδριασοιν τα οργανα για να δουν τι φταιειΡε μη βλέπεται τόση καταστροφή, θα έρθουν αλλαγές και ο τροχός και η ροη θα αλλαξουν,δεν λεω οτι θα βγει ο συριζα αλλα θα ανακτησει πισω χαμενα ποσοστά
Η τελευταία του ανάρτηση πριν 6 ώρες. Έκτοτε αγνοείται.Μεγάλο γλέντι αν μικρύνει κι άλλο τη διαφορά το ΠΑΣΟΚ, στις 2ες εκλογές.
Έχει να γίνει της καριόλας στην μπουρδελο-Κουμουνδούρου.
Ο Πολάκης τι γράφει στο twitter?
Παψε μωρή αποβολή και πήγαινε χόρεψε μαζι με το δικηγόρο να χαρειται τη νικη του κομματο σας,και το βραδι σε θέλω να του κανεις ολα τα χατίριαΚι'εσύ το νου σου στις τραβελοψωλές που τρως στο Αγκύρας ρε ναυάγιο της Χειμάρρας.