Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Μέγιστο όριο υπάρχει;Μολις τελειωσουν οι διερευνητικές θελει 21 μερες. Τουλάχιστον.
Μέγιστο όριο υπάρχει;Μολις τελειωσουν οι διερευνητικές θελει 21 μερες. Τουλάχιστον.
Αρχίζει η απογοήτευση νωρίς νωρίς.Τι πάει να πει αυτό; Δεν θα έχει η ΝΔ αυτοδυναμία ;
Τι λέμε τώρα αφού ; Μας τα γυρίζετε ;
Αυτή είναι διαφήμιση!Για αυτο δτους φυλακισμένους εγκληματίες είναι μακράν μπροστά ο Σύριζα
Δεν μπόρεσα .Κατέβηκες καλαμάτα με ανοιχτά διόδια;
Τύπε θα σε στεναχωρήσω αλλά η ΝΔ δεν πρόκειται να περάσει το 42 κ το ΠΑΣΟΚ το 12ΑΝ έχει η ΝΔ 44% και το ΠΑΣΟΚ 15% , δεν κάνουν συγκυβέρνηση με 190 έδρες ;
Μόνο 42% ρε τύπε ;Τύπε θα σε στεναχωρήσω αλλά η ΝΔ δεν πρόκειται να περάσει το 42 κ το ΠΑΣΟΚ το 12
Ζανούλη μην εκτιθεσαιΑρχίζει η απογοήτευση νωρίς νωρίς.
Εντωμεταξύ έχουν καλομάθει απο τις δημοσκοπήσεις οτι θα είναι μπροστά 6 και 7 μοναδες και μολις δουν τα πραγματικά νούμερα θα πάθουν κωλουμπρα
Ζανούλη μην εκτιθεσαι
Και το σάξο να μην σε άφηνε θα έβρισκες μπλοκαρισμένους δρόμους κάπου στην εκάλη...Δεν μπόρεσα .
Κάπου στη Λαμία με άφησε το.σαξο.αππ κρεμάγιερα
Έχουν βάλει τις αδελφές στα κανάλια τώρα. Σεργουλόπουλος κλπ. Επειδή είναι νωρίς;
για πεςΕμενα μολις μου εστειλαν ενα μηνυμα απο το δευτερο κυμα των εξιτ πολς, θα σας πω απλα οτι μαλλον σε λιγες ωρες θα εχουμε δραματα
Ας τελειώνουμε με τον κάθε λογής καθυστερημένο μια ώρα αρχύτερα...Εμενα μολις μου εστειλαν ενα μηνυμα απο το δευτερο κυμα των εξιτ πολς, θα σας πω απλα οτι μαλλον σε λιγες ωρες θα εχουμε δραματα
σε λιγες ωρες θα εχουμε δραματα
Ε λεγε ρε μαλακα, τι φοβασαι μη σε γαμησει ο Νιπλης μετα? κοτ κοτ κοτΕμενα μολις μου εστειλαν ενα μηνυμα απο το δευτερο κυμα των εξιτ πολς, θα σας πω απλα οτι μαλλον σε λιγες ωρες θα εχουμε δραματα
Εκάλη; Τι σκατοχωρι είναι αυτό;τις προάλλες είχα κατέβει Εκάλη για επίσκεψη σε ξάδερφο κ δεν έβρισκα lidl εκεί για να πάρω τη προσφορά του παστουρμάΚαι το σάξο να μην σε άφηνε θα έβρισκες μπλοκαρισμένους δρόμους κάπου στην εκάλη...