alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εγινε απο δωρεαν δημοκρατικοδημοσκοπησεις?Πάντως το γκαλοπ δεν έγινε από πληρωμενες φασιστοδημοσκοπησεις
Εγινε απο δωρεαν δημοκρατικοδημοσκοπησεις?Πάντως το γκαλοπ δεν έγινε από πληρωμενες φασιστοδημοσκοπησεις
Φαντάσου να είχε γίνει μεσα σε εκκλησία με μέλη της ΝΔ.Το γκάλοπ του το έκανε σε τσαντηρια,σε φυλακές ,σε καγκουροστεκια και σε καταλήψεις με επαναστάτες της πορδης...μαααλιστα!
Εχω πει ως το 2027, και επισης εχω πει οτι δεν βλεπω να αλλαζει το πολιτικο σκηνικο δραστικά ούτε το 2027, αρα ειναι πολυ πιθανο να εχουμε Κουλη ως το 2031. Εκτος αν τωρα με τη νεα ηττα του Τσιπρα γινουν καποιες κινησεις στην κεντροαριστερα και αλλαξει κατι. Θα δειξει.Άλεξ , έχεις πει εσύ σίγουρα ΝΔ αυτοδύναμη , με μητσοτάκη πρωθυπουργό μέχρι το 2031.
Το κρατάμε αυτό έτσι ;;;
Μήπως άλλαξες γνώμη και προγνωστικά ;;;
Το1946-1949 διασφαλίσαμε ότι το ΚΚΕ δεν θα έρθει στα πράγματα...όλα τα άλλα παίζονται.Μπορεί να πάνε κάποιοι έκτακτα τύπε. Για μια φορά. Έχει γίνει και σε άλλες χώρες. Μην αποκλείεις πράγματα.
Πουτάνα η πολιτική.
Ναι, σιγα.
Αντιδραση σε τι?
Ναι, και θα ψηφισουν ΚΚΕ. Αντε για υπνο τύπε, κουραστηκεςΤύπε , είναι κάποιοι , λίγοι , άκρως αντιδραστικοί , που παίρνουν λίγο λιγότερα το μήνα από τα 28 χιλιάρικα που παίρνει η πρόεδρος του ΤΧΣ .
Και από τους ΔΕΗτζήδες και τους υπαλλήλους του ΟΛΠ.
Αυτοί οι παλιομαλάκες, επίσης δεν έχουν mb 200E εταιρική , με τσάμπα καύσιμα .
Ακόμη ... δεν τους δίνουν κάθε χρόνο ibook τσαμπέ και iphone.
Είναι λίγο παλιοχαρακτήρες και αντιδραστικοί όλοι αυτοί .... και απρόβλεπτοι ..........
Και δεν εκτιμούν που μειώθηκαν οι εισφορές όσων δηλώνουν κάτω από 70.000€ το χρόνο , καθαρά.
Μαλάκες .... τι να πεις .......
Το χειρότερο όλων είναι ... ότι παρόλο που δεν μπορούν να πληρώνουν εισφορές .... δεν σταματάνε τη δουλειά ....
ούτε αυτοκτονούν ....
Και θα πάνε και να ψηφίσουν !
Χαμούρες σου λέω.
Εχω πει ως το 2027, και επισης εχω πει οτι δεν βλεπω να αλλαζει το πολιτικο σκηνικο δραστικά ούτε το 2027, αρα ειναι πολυ πιθανο να εχουμε Κουλη ως το 2031. Εκτος αν τωρα με τη νεα ηττα του Τσιπρα γινουν καποιες κινησεις στην κεντροαριστερα και αλλαξει κατι. Θα δειξει.
Ναι, και θα ψηφισουν ΚΚΕ. Αντε για υπνο τύπε, κουραστηκες
Και δεν το βρισκεις? Τι, με απειλεις?Να βρω το ποστ που έλεγες σίγουρη ΝΔ με μητσοτάκη μέχρι το 2031 ;;;
Και έλεγες ότ ι μάλλον θα είναι
20 ΧΡΟΝΙΑ πρωθυπουργός ;;;;;;;
Έλα ρε. Μη στεναχωριέσαι.Και δεν το βρισκεις? Τι, με απειλεις?
Που τέτοια τύχη τύπεΑμα χασει ο Κουλης ο επόμενος για την ΝΔ ειναι ο Αδωνης ;;;
θα πάει στα αζήτητα παρέα με τον κουλη κ αυτός! Δενδιας η Κεφαλογγιανη μπορεί κ το ορφανό αλλά αυτό τα έχει κάνει μαντάρα στο δήμο σε εμάς κ δεν θέλουν να το βλεπουν οι Καρπενησιώτες , στην Εύβοια τον βρίζουν παρέα με τον κουμπάρο του τον Σπανό κ Αθήνα δεν τα έχει πάει καλύτερα! οπότε μπορεί να τον κρατήσουν λίγο πίσω, πάντως με αρχηγό Δενδια ψήφιζα νδ ξανά , τώρα κόντρα μέχρι να φύγουν τα δυο σκουπίδια!Αμα χασει ο Κουλης ο επόμενος για την ΝΔ ειναι ο Αδωνης ;;;
Από την Εύβοια δεν ξεκίνησε το μητσοτάκηγαμίεσαι τύπε?Εύβοια πάντως πέρα από την πλάκα το Σύριζα είναι 4 μονάδες μπροστά κ η ΝΔ βγάζει 1 βουλευτεί, στην περιφέρεια προηγείται ο Μαρκόπουλος κ στο Δήμο χαλκιδας ο Σπύρου με διαφορά!
νομίζω Αθήνα ΒΠ στις φωτιές! εμείς εδώ το αναμεταδίδουμεΑπό την Εύβοια δεν ξεκίνησε το μητσοτάκηγαμίεσαι τύπε?
Σε όλα όπως συνήθωςΝαι, σιγα.
Αντιδραση σε τι?
Οι Τσυριζαιοι θα γυρίσουν στο πράσινο μαντρί τους,εκεί που ανήκουν...σχεδόν μηδενικό θα είναι το κέρδος του Κ.Κ.Ε.Καλά μην το λες
Θα ψηφίσουν αρκετοί από αντίδραση