kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.044
- Πόντοι
- 6.256
Γιατι ετσι φιλε; δεν ενιωθες καλά;Το'ριξα Τζήμερο
Και ο Θεός ας λυπηθεί τους δ.υ
Γιατι ετσι φιλε; δεν ενιωθες καλά;Το'ριξα Τζήμερο
Και ο Θεός ας λυπηθεί τους δ.υ
και οι οπαδοί τους άτεκνοι πατριώτες.Φασίστες ρωσοδουλοι δηλαδη
Σε πληροφορω ότι οι περισσότεροι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστες στην Αμερική στηριξαν το γάμο ομοφυλοφίλων για να περάσει σε παναμερικανικο επίπεδο.Η ακροδεξιά και ο Πουτινισμος δεν είναι η λύση για να αντιμετωπιστεί η πολιτική ορθότητα.τοτε θα εχεις λοατκι φιλελεδες
Γιατι ετσι φιλε; δεν ενιωθες καλά;
ο λοατκισμος ειναι η πολιτικη ορθοτητα αποβλακωμενε τηλεθεατη και οι ρεπουμπλικανοι που αναφερεις ειναι οι αντιπαλοι του τραμπ μεσα στο κομμαΣε πληροφορω ότι οι περισσότεροι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστες στην Αμερική στηριξαν το γάμο ομοφυλοφίλων για να περάσει σε παναμερικανικο επίπεδο.Η ακροδεξιά και ο Πουτινισμος δεν είναι η λύση για να αντιμετωπιστεί η πολιτική ορθότητα.
δλδ ψηφισες κνδ δασκαλεΑπ'το να ρίξω άκυρο,έριξα Τζήμερο
Ρε τύπε, ας πούμε ότι πράγματι υπάρχει διεθνιστική ατζέντα από Σόρος ξερω-γω, δικαιωματιστές κλπ.Οι ΗΠΑ είναι αριστερες πλέον. Δεν είναι οι ΗΠΑ των 50s. Η τρέχουσα ακροαριστερή κυβέρνηση των ΗΠΑ προωθεί ακραία φεμιναζιστική ατζέντα, gay ατζέντα, μειονοτική ατζέντα, λαθρομεταναστευτική ατζέντα. Μέχρι και την Κλεοπάτρα την έκαναν μαύρη. Αυτός είναι ο μοντέρνος λιμπεραλισμός. Το ότι η ΕΕ είναι υπάλληλοι των ΗΠΑ δε νομίζω να χρειάζεται ανάλυση μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η γερμανία που είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή δύναμη εξαϋλώθηκε ενεργειακά και οικονομικά επειδή είναι δουλάκι των ΗΠΑ. Ο κούλης είναι 100% συμβατός με την αμερικανική πολιτική. Έτρεξε να χαλάσει σχέσεις δεκαετιών με τη ρωσία και να στείλει πρώτος όπλα εκθετοντάς μας ανεπανόρθωτα. Η πολιτική του στα εσωτερικά είναι copy/paste αμειρκανών αριστερών και WEF, από ποσοστώσεις και ακραίο φεμινισμό μέχρι τις πράσινες ενέργειες και την ελληνοποίηση λάθρο. Στο ελλάντα υπάρχει ένα και μόνο κόμμα που απλά κάνει διαχείριση της αποικίας/βάσης. Έχουν πιάσει οι ίδιοι και τα δύο τέρματα και νομίζεις ότι βλέπεις αγώνα και χαίρεσαι αν βάλει ο "δικός σου" γκολ, πας και στο γήπεδο (εκλογες)
ο λοατκισμος ειναι η πολιτικη ορθοτητα αποβλακωμενε τηλεθεατη και οι ρεπουμπλικανοι που αναφερεις ειναι οι αντιπαλοι του τραμπ μεσα στο κομμα
παρε τωρα τον μαυρο ευζωνα αγκαλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δλδ ψηφισες κνδ δασκαλε
και τα κουτσουμπακια κολαουζοι για να ελεγχουν το πεζοδρομιο ωστε να μην ενοχληθει το συστημαΟι ΗΠΑ είναι αριστερες πλέον. Δεν είναι οι ΗΠΑ των 50s. Η τρέχουσα ακροαριστερή κυβέρνηση των ΗΠΑ προωθεί ακραία φεμιναζιστική ατζέντα, gay ατζέντα, μειονοτική ατζέντα, λαθρομεταναστευτική ατζέντα. Μέχρι και την Κλεοπάτρα την έκαναν μαύρη. Αυτός είναι ο μοντέρνος λιμπεραλισμός. Το ότι η ΕΕ είναι υπάλληλοι των ΗΠΑ δε νομίζω να χρειάζεται ανάλυση μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η γερμανία που είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή δύναμη εξαϋλώθηκε ενεργειακά και οικονομικά επειδή είναι δουλάκι των ΗΠΑ. Ο κούλης είναι 100% συμβατός με την αμερικανική πολιτική. Έτρεξε να χαλάσει σχέσεις δεκαετιών με τη ρωσία και να στείλει πρώτος όπλα εκθετοντάς μας ανεπανόρθωτα. Η πολιτική του στα εσωτερικά είναι copy/paste αμειρκανών αριστερών και WEF, από ποσοστώσεις και ακραίο φεμινισμό μέχρι τις πράσινες ενέργειες και την ελληνοποίηση λάθρο. Στο ελλάντα υπάρχει ένα και μόνο κόμμα που απλά κάνει διαχείριση της αποικίας/βάσης. Έχουν πιάσει οι ίδιοι και τα δύο τέρματα και νομίζεις ότι βλέπεις αγώνα και χαίρεσαι αν βάλει ο "δικός σου" γκολ, πας και στο γήπεδο (εκλογες)
Μα δεν είναι ή με αυτούς ή με εμάς. Με κανέναν δεν είμαι αφού όλοι τους είναι ένα πράγμα. Σε εσένα τα λέω γιατί εσύ έκανες κουβέντα. Για τους συριζαίους τι να πει κανείς αυτοί κάνουν στα φανερά ό,τι κάνει ο κούλης στα μουλωχτα και ενοχικά επειδή ακόμα έχει ανάγκη τους καημένους "νοικοκυραίους" να τον ψηφίσουν. Αν δεν τους είχε ανάγκη, ο τσίπρας θα φαίνονταν δεξιός μπροστά του! Θα μας υποχρέωνε να κυκλοφορούμε όλοι σαν τον κοκλώνη.Ρε τύπε, ας πούμε ότι πράγματι υπάρχει διεθνιστική ατζέντα από Σόρος ξερω-γω, δικαιωματιστές κλπ.
Αυτά όμως θα πρέπει να τα πεις στον καταληψία που έλεγε ότι θα γαμήσει την Μέρκελ μ' ένα νόμο κι ένα άρθρο, η Ζωή θα τους πήγαινε στα διεθνή δικαστήρια διότι το χρέος είναι επονείδιστο, απεχθές, παράνομο και 2-3 λέξεις που δε θυμάμαι ακόμα.
Αποτέλεσμα να τους στραπονάρει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε και να μας φορτώσει καμιά 50άρα δις στην πλάτη.
Σε αυτούς, τύπε. Όχι σε μένα.
Να και κάτι που δεν το περιμέναμε....
Τυπε μετά το ρεζιλικι με το μουφα ενφια,συνεχίζεις ακόμα;;Το αμάξι δεν είναι δικό μου Λάκη ..... αλλά της εταιρίας μου ......... Όπως και όλα τα έξοδά του !!!!
Ρε τύπε, έχουμε το δημοψήφισμα. Από μόνο του, είναι ένα τεράστιο εργαλείο για να καταλάβεις την πάστα των ανθρώπων σε αυτή τη χώρα.Το ότι έχουμε 60% τέτοιους είναι αρκετό και αυτό από μόνο του για να μην ψηφίζει κανείς, δεν αξίζει να υπάρχει αυτή η χώρα. ...Όπως και δεν υπάρχει στην ουσία
Τυπε μετά το ρεζιλικι με το μουφα ενφια,συνεχίζεις ακόμα;;
Δηλαδή είναι ο Ζακ της καρ_υ_διάς μας;Το εχεις ξαναπει αυτο
Σα να εριξες ακυρο ειναι αυτόΑπ'το να ρίξω άκυρο,έριξα Τζήμερο
Σαν τους νεοέλληνες "χριστιανούς" που βρίζουν τα Θεία...Πάω να το ρίξω ΟΑΚΚΕ για διαμαρτυρία παρότι σφόδρα αντικομμουνιστής!!! Για το ψωμί του λαού και το σωσιμο της βιομηχανίας και την πολιτική δημοκρατία κόντρα στον πιο κτηνώδη ιμπεριαλισμό του πλανήτη που είναι ο Ρωσικός!
@Sub-Zero ,εμπρόςΣα να εριξες ακυρο ειναι αυτό
Η νεολαία δεν ξέρει τι της γίνεται. Αυτοί πάνε για μπάνιο από άγνοια εγώ πάω μπου λόγω πλήρους γνώσης μετά από δεκαετίες ζωής σε αυτήν τη μαλακία κατ'ευφημισμό χώρα και μετά από μπόλικες κρατικές ληστείες από όλα τα χρώματα εξουσίας ανεξαιρέτως που έφεραν κυνισμό. Βλέποντας "δεξιούς" να είναι αριστερές λουλούδες και "αριστερούς" με 100 διαμερίσματα και εκατομμύρια. Βλέποντας "φιλελευθερους" να δίνουν περισσότερα επιδόματα από τους "αριστερούς". Ε όταν βλέπεις ότι αυτό είναι διεθνές φαινόμενο, ότι άλλο ψηφίζει ο κόσμος και άλλο του προκύπτει, ότι με τεχνητές κρίσεις εφαρμόζουν φτωχοποίηση και τεχνητές ελλείψεις παγκοσμίως, όταν βλέπεις μια χούφτα μαλάκες να δίνουν εντολές σε ψηφισμένες κυβερνήσεις για υλοποίηση τεχνοδικτατορίας κάπου λες αηδία κατήντησε ας πάρουν οι άλλοι τις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της "χώρας", εγώ είμαι πολύ μυρμήγκι για να αλλάξω την πορεία, καλό είναι και το μπου να ξεδίνωΡε τύπε, έχουμε το δημοψήφισμα. Από μόνο του, είναι ένα τεράστιο εργαλείο για να καταλάβεις την πάστα των ανθρώπων σε αυτή τη χώρα.
Αλλά να μην ψηφίζεις και απλά να ποστάρεις μόνο στο bou, είναι κωμικό. Δεν το καταλαβαίνεις;
Μιλάμε για την απάθεια μιας apolitic νεολαίας η οποία κράζει (δικαίως) διότι τους γάμησε τα όνειρα ο κάθε Λαλιώτης και ο κάθε Λιάπης (που βρίσκεται αυτή η ψυχή άραγε ), αλλά πάνε για μπάνιο αντί για κάλπη.
Ε, πάρτε τ' αρχίδια μου τότενες.
Σα να εριξες ακυρο ειναι αυτό