Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Εσεις οι νδ είμαι σίγουρος δεν ξερεται τι σημαίνει καπιταλισμός.
Τύπε 3ης γενιάς κρατικοδίαιτοι είναι . Για ποιο καπιταλισμό μιλάς ;
Αν ήταν στο δημοκρατικό κόμμα στις ΗΠΑ στα 60s , οι γαλάζιοι , θα τους έδιωχναν ως κομμουνιστές.
Τον καθένα θα τον παρακολουθούσαν 4 υπάλληλοι του Χούβερ, μέρα νύχτα.

Είσαι σοβαρός ;

• Like
Αντιδράσεις: Zak ly

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.573
Πόντοι
2.306
Η μεγαλη μερα εφτασε :headbaning1:

Η μερα που εχουμε την ευκαιρια να βαλουμε στη Βουλη για πρωτη φορα στη συγχρονη ιστορια της Ελλαδας ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΤΗ!

Εναν λογικο ανθρωπο που:

- μιλαει ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ
- ξηλωνει τις αφισες του ΚΚΕ και εχει φαει ξυλο για αυτο
- λαχταρα να πεταξει τους λεχριτες εξω απο τα Πανεπιστημια
- επιθυμει να τιμωρει πραγματικα τους εγκληματιες και οχι να τους ξαναβγαζει στην Ομονοια για να ξανακλεψουν επειτα απο την 51η φορα συλληψης τους για το ιδιο εγκλημα
- ειναι ξεκαθαρα ανοιχτος εναντια στα παιχνιδια που γινονται με τους λαθρο
- ειναι ξεκαθαρα ανοιχτος εναντια σε ηλιθιοτητες του φεμινισμου και των ΛΟΑΤΚΙ (ποσοστωσεις, κλπ)
- ειναι εναντια στο ληστρικο αναδιανεμητικο συστημα συνταξεων που ληστεψε τις νεες γενιες εις οφελος παλιοτερων που εκλεβαν κυριολεκτικα τα ταμεια (περιπτωσεις που πληρωσαν 200 ευρω εισφορες και εχουν παρει 200.000 σε συνταξειςκαι που τις ανεδειξε ο ιδιος με πινακες)
- Ειναι ενεργος καθημερινα με αρθρα, ομιλιες, κλπ για ολη την τετραετια και δεν κρυβεται στο λαγουμι του για να ξαναβγει μονο στις μερες των εκλογων

Και πολλα αλλα ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Ψηφιζουμε Θανο Τζημερο, τον πιο ποιοτικο συγχρονο Ελληνα πολιτικο :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά συγκυβέρνηση με Κούλη θέλει να κάνει . Όταν πιάσει καρέκλα θα ανακαλύψει κι αυτός τις χαρές του πολυπολιτισμικού μπολιάσματος , το μεγαλείο των ΛΟΑΤΚΙ και τον φιλελευθερισμό των koulis pass. Χορτάσαμε από αποτυχημένους δεξιούς που παρακαλάνε στα 4 για μια καρεκλίτσα στη ΝΔ.

1684656837826.jpeg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Ποια αυτοκρατορία ρε τυπε;αποικιοκρατες ήταν και βασιλικοι
Οι μετανάστες είναι οφελιμοι για την κάθε χώρα που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα οπως η Ελλάδα.
Φτάσαμε σε σημείο εγώ ο αριστερός να μιλάω πιο καπιταλιστικα απο σένα το δεξιο.
Με το να έχουμε λάθρο εδώ θέτουμε τις βάσεις για την νόθευση του εκλογικού σώματος και για την αλλοίωση του πληθυσμού.
Θυμισου ότι η Σοβ.Ενωση διελυθη στα εξ ων συνετέθη γιατί ποτέ δεν ήσαν οι κάτοικοι ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ αλλά ανήκαν στις εθνότητες της κάθε Σοβιετικής "Δημοκρατίας".
Πώς θα γίνει ο Πάκης η ο Αλβανός Έλληνας;Επειδή έχουν ελληνικά χαρτιά;

Zak ly

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Like
103
Πόντοι
1
Τύπε 3ης γενιάς κρατικοδίαιτοι είναι . Για ποιο καπιταλισμό μιλάς ;
Αν ήταν στο δημοκρατικό κόμμα στις ΗΠΑ στα 60s , οι γαλάζιοι , θα τους έδιωχναν ως κομμουνιστές.
Τον καθένα θα τον παρακολουθούσαν 4 υπάλληλοι του Χούβερ, μέρα νύχτα.

Είσαι σοβαρός ;
μα να ήταν καπιταλιστες και φιλελευθεροι θα έλεγα ανήκουν εκει τέλος με τα καλα και τα κακά.
Αλλα εχουν γίνει ενα τοξικό μόρφωμα για τη χωρα και τη κοινωνια.
Κομμα ταχα μου φιλελευθερο να δίνει φραγκοδιφραγκα κοροιδευοντας το κοσμο με τα pass είναι η απόλυτη ξεφτίλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Ποια αυτοκρατορία ρε τυπε;αποικιοκρατες ήταν και βασιλικοι
Οι μετανάστες είναι οφελιμοι για την κάθε χώρα που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα οπως η Ελλάδα.
Φτάσαμε σε σημείο εγώ ο αριστερός να μιλάω πιο καπιταλιστικα απο σένα το δεξιο.
Αν γίνει πόλεμος με Τουρκία με ποιον θα συνταχθει ο Αλ- βανος η ο Αφγανοπακης"Έλληνας" φαντάρος ενώ εσύ θα έχεις φύγει στον Καναδά;

Zak ly

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Like
103
Πόντοι
1
Με το να έχουμε λάθρο εδώ θέτουμε τις βάσεις για την νόθευση του εκλογικού σώματος και για την αλλοίωση του πληθυσμού.
Θυμισου ότι η Σοβ.Ενωση διελυθη στα εξ ων συνετέθη γιατί ποτέ δεν ήσαν οι κάτοικοι ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ αλλά ανήκαν στις εθνότητες της κάθε Σοβιετικής "Δημοκρατίας".
Πώς θα γίνει ο Πάκης η ο Αλβανός Έλληνας;Επειδή έχουν ελληνικά χαρτιά;
Τύπε βαριέμαι να σου απαντώ γιατί στο τέλος θα με λένε καπιταλιστη χωρις να είμαι.
Αρχικά είσαι καπιταλιστης πρώτον?

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Τι εικόνα έχουν για μια χώρα τα παιδιά, που ο υπάλληλος της ΔΕΗ και της τράπεζας της ελλάδος
παίρνουν τα τριπλά από το χειρουργό και τα διπλά από τον πιλότο της πολεμικής ;
Για τον χειρουργό θα έπρεπε να τον έχουν άμισθο… που πατάει στον πόνο του άλλου… ειδικά στο αντί καρκινικό

στο οποίο από αναμονή Σεπτέμβριο…

“ρώταγα τον Φεβρουάριο για την 1η μου γυναίκα” και μου έλεγε μέχρι Σεπτέμβριο είναι Full…

με το που του είπα κάνε την μου καλά και θα σε τακτοποιήσω… μου είπε 1.500€ + 200€ ο αναισθησιολόγος,

μου είπε πήγαινε Γραφειο Κίνησης και πες είπε ο ιατρός… είναι ανοιχτό ραντεβού και θα την καλέσει… την οποία 8 Μαρτίου (στην πανελλαδική απεργία… ο τύπος χειρουργούσε)

Με αυτά που βγάζει από τα φακελάκια και στο κάθε χειρουργείο πληρώνεται επιπρόσθετα από τον μισθό του +200€

Και μετά λένε εμένα κοράκι… που στην ουσία εγώ δεν έχω να πιέσω κανέναν από τους συγγενείς…
Δεν σου κάνει η τιμή μου… στα αρχιδια μου πήγαινε σε κάποιο άλλο από τα 585 γραφεία…

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
μα να ήταν καπιταλιστες και φιλελευθεροι θα έλεγα ανήκουν εκει τέλος με τα καλα και τα κακά.
Αλλα εχουν γίνει ενα τοξικό μόρφωμα για τη χωρα και τη κοινωνια.
Κομμα ταχα μου φιλελευθερο να δίνει φραγκοδιφραγκα κοροιδευοντας το κοσμο με τα pass είναι η απόλυτη ξεφτίλα
Αυτά πες τα στον φίλο μου στην Γερμανια που οι εκεί φιλελεύθεροι δεν τους έδωσαν ΟΥΤΕ PASS ούτε επιδοτήσεις και για καιρό ήταν με την πλάτη στον τοίχο....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά συγκυβέρνηση με Κούλη θέλει να κάνει . Όταν πιάσει καρέκλα θα ανακαλύψει κι αυτός τις χαρές του πολυπολιτισμικού μπολιάσματος , το μεγαλείο των ΛΟΑΤΚΙ και τον φιλελευθερισμό των koulis pass. Χορτάσαμε από αποτυχημένους δεξιούς που παρακαλάνε στα 4 για μια καρεκλίτσα στη ΝΔ.

1684656837826.jpeg

Αμα μπει Βουλη και τα κανει σκατα, θα ειμαι ο πρωτος που θα τον μαυρισω.
Εχει ομως το τεκμηριο της αθωωοτητας.
Εξ αλλου αν παρακολουθησεις την πορεια του στην Περιφερεια Αττικης θα καταλαβεις οτι μονο κανονικος, συμβιβασμενος και βολεμενος δεν ειναι
Τις μισες μερες μαλωνει με τον παραλογισμο της κρατικης μηχανης και τους μουρλους που την υπηρετουν, σκιζει αφισες, κλπ...
Ενα παραδειγμα απο την καθημερινοτητα του:

Zak ly

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Like
103
Πόντοι
1
Αν γίνει πόλεμος με Τουρκία με ποιον θα συνταχθει ο Αλ- βανος η ο Αφγανοπακης"Έλληνας" φαντάρος ενώ εσύ θα έχεις φύγει στον Καναδά;
Αν εχει εδω οικογένεια μια καλη δουλειά ενα σπίτι με την Ελλάδα θα συνταχθεί,αν ζει στο καταυλισμό θα παει με τους Τούρκους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Τύπε βαριέμαι να σου απαντώ γιατί στο τέλος θα με λένε καπιταλιστη χωρις να είμαι.
Αρχικά είσαι καπιταλιστης πρώτον?
Αυτά είναι θεωρητικά...δεν γίνεται να είμαστε όλοι το ίδιο οικονομικά και κοινωνικά...έτσι είναι στην φύση ,έτσι είναι στην πραγματική ζωή ...στους διαταραγμένους νοες κάποιων "επαναστατών " της πλάκας φυσικά δεν ισχύει αυτό για αυτό όταν βγαίνουν έξω από τα κομματικά τους γραφεία φρικαρουν .

Zak ly

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Like
103
Πόντοι
1
Αυτά πες τα στον φίλο μου στην Γερμανια που οι εκεί φιλελεύθεροι δεν τους έδωσαν ΟΥΤΕ PASS ούτε επιδοτήσεις και για καιρό ήταν με την πλάτη στον τοίχο....
Pass με 30 το μηνα είναι ξεφτίλα καλύτερα να μην τα έδινε.
Να μειωνε το φπα απο το 13 στο 5 και απο το 24 στο 19

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Για τον χειρουργό θα έπρεπε να τον έχουν άμισθο… που πατάει στον πόνο του άλλου… ειδικά στο αντί καρκινικό

στο οποίο από αναμονή Σεπτέμβριο…

“ρώταγα τον Φεβρουάριο για την 1η μου γυναίκα” και μου έλεγε μέχρι Σεπτέμβριο είναι Full…

με το που του είπα κάνε την μου καλά και θα σε τακτοποιήσω… μου είπε 1.500€ + 200€ ο αναισθησιολόγος,

μου είπε πήγαινε Γραφειο Κίνησης και πες είπε ο ιατρός… είπε είναι ανοιχτό ραντεβού και θα την καλέσει… την οποία 8 Μαρτίου (στην πανελλαδική απεργία… ο τύπος χειρουργούσε)

Με αυτά που βγάζει από τα φακελάκια και στο κάθε χειρουργείο πληρώνεται επιπρόσθετα από τον μισθό του +200€

Και μετά λένε εμένα κοράκι… που στην ουσία εγώ δεν έχω να πιέσω κανέναν από τους συγγενείς…
Δεν σου κάνει η τιμή μου… στα αρχιδια μου πήγαινε σε κάποιο άλλο από τα 585 γραφεία…

Καλά ... και εσύ αν γούσταρες .... πήγαινες στα ιδιωτικά ... πρώτο βράδυ και επίσκεψη ιατρών ....

1500€ ...

Φακελάκια ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. Δεν παίρνει καν η πλειοψηφία.
Αλλά όλοι λέτε, για το 30% που παίρνει .

Να σου πω για όταν ... πήγαινες να πάρεις ... ρεύμα ... σε καινούρια πολυκατοικία ....

ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝ ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ... ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ .... ΑΛΛΑ ... ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΕΣ .... ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ....

Εσύ , στις κηδείες, κάνεις κηδεία των 4000€ και δίνεις τιμολόγιο 1200€ , γιατί τόσα δίνει ο ΕΦΚΑ, έξοδα κηδείας.

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΧΙ !

Οπότε για φοροδιαφυγή άστο !

Αλλά χέστα αυτά .... με το παραπάνω τι θες να πεις ;;;

ΟΤΙ ειναι σωστό που ο παλιός ΔΕΗτζης, παίρνει τα διπλά από το χειρουργό ;;;

Και μου λες για το χειρουργό που παίρνει φακελάκι ....

Ο παθολογοανατόμος παίρνει φακελάκι ;; Που έκανε τις βιοψίες ;;;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.573
Πόντοι
2.306
Αμα μπει Βουλη και τα κανει σκατα, θα ειμαι ο πρωτος που θα τον μαυρισω.
Εχει ομως το τεκμηριο της αθωωοτητας.
Εξ αλλου αν παρακολουθησεις την πορεια του στην Περιφερεια Αττικης θα καταλαβεις οτι μονο κανονικος, συμβιβασμενος και βολεμενος δεν ειναι
Τις μισες μερες μαλωνει με τον παραλογισμο της κρατικης μηχανης και τους μορλους που την υπηρετουν, σκιζει αφισες, κλπ...
Ενα παραδειγμα απο την καθημερινοτητα του:

Θα τον ήθελα κι εγώ στη Βουλή. Γενικώς έχει σωστές απόψεις. Αλλά όχι με τον ηλίθιο Φαήλο και σίγουρα όχι ως δεκανίκι του Μητσοτάκη. Δε γίνεται να παρακαλάς να συγκυβερνήσεις με μια κυβέρνηση με την οποία δεν συμφωνείς σε τίποτα προγραμματικά. Κάτι δεν πάει καλά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.950
Πόντοι
6.256
Νόμιζα οτι παιρνουν νέους δικηγορους,

Δε με νοιαζει , απλα θέλω να διαβάζω τρεις φορες τη μέρα οτι ο κικίλιας εφερε στην ελλαδα ενα σκασμό λεφτα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656

Αφού .... είπε ... ότι ... ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ... ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΦΠΑ ... ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ !!!!!!!!!!

Κια ότι ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ... ΜΕ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ !!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Η μείωση του Φ.Π.Α.ενδεχεται να οδηγήσει σε απώλεια πόρων η οποία πιθανότατα να πρέπει να καλυφθεί με ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ....
Θα πανηγυρίζουμε τώρα και θα κλαίμε μετά για την νέα υπερφορολογηση....αυτό θέλεις;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Αλλά όχι με τον ηλίθιο Φαήλο
Ο Φαήλος ... περιμένει συγκυρία ... για να γίνει Άδωνις .... όπως και ο Βελόπουλος ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η μείωση του Φ.Π.Α.ενδεχεται να οδηγήσει σε απώλεια πόρων η οποία πιθανότατα να πρέπει να καλυφθεί με ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ....
Θα πανηγυρίζουμε τώρα και θα κλαίμε μετά για την νέα υπερφορολογηση....αυτό θέλεις;

Μπορεί να κόψει πολλά κρατικά έξοδα.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ .... ΑΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ....

Zak ly

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Like
103
Πόντοι
1
Αφού .... είπε ... ότι ... ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ... ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΦΠΑ ... ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ !!!!!!!!!!

Κια ότι ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ... ΜΕ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ !!!!!
Ασυναρτησίες λένε, 8% μειωση του φπα στα βασικά ειδη καθε νοικοκυριο 4μελες εξοικονόμει 25 ευρω το μηνα μονο στα βασικά είδη απο 300 θα πληρωνουν 275,βαλε καύσιμα,ρουχισμό λοιπα είδη ηδη θα δει στη τσεπη του αυτόματα να εξοικονομεί απο 50 εως 100 ευρω το μηνα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Θα τον ήθελα κι εγώ στη Βουλή. Γενικώς έχει σωστές απόψεις. Αλλά όχι με τον ηλίθιο Φαήλο και σίγουρα όχι ως δεκανίκι του Μητσοτάκη. Δε γίνεται να παρακαλάς να συγκυβερνήσεις με μια κυβέρνηση με την οποία δεν συμφωνείς σε τίποτα προγραμματικά. Κάτι δεν πάει καλά.
Εχει εξηγησει τι εννοουσε με το "Ψηφο ανοχης" τοσο στη διακαναλικη, οσο και στην παρακατω συνεντευξη, δυστυχως δεν ξερω ακριβως σε ποιο σημειο:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom