Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.547
Πόντοι
506
1200 δεν ειναι με τίποτα,μην παραπληροφορεις,βάλε το numbeo και δες για Αθήνα ο μέσος μισθός είναι 900 ευρώ,οσο για αλλες επαρχιακές πόλεις είναι στα 700.
Η Πράγα έχει καλύτερους μισθούς απο την Αθήνα που πριν 15 χρόνια είχε τους μισους μισθούς από την Αθήνα η Πράγα.
Kαι Πολωνία και Σλοβακια
Και σε λιγα χρόνια Βουλγαρια και Ρουμανια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Καραβάνια από Τουρκία Αδριανούπολη Κωνσταντίνουπολη ρεδαιστο προυσσα καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη μόλις έμαθαν για την υποψηφιότητα του Κούλη στον Έβρο για να τον ψηφίσουν...
IMG_20230520_180250.jpg
IMG_20230520_180317.jpg

Θυμήθηκα τη θητεία στον Έβρο με τις φώτο σου...:grin:

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.181
Πόντοι
201
Υπάρχουν αυτοί που λες κυρίως οι παλαιοί που έφυγαν κ δεν ξαναγύρισαν Ελλάδα αλλά υπαρχουν κ οι νέοι που ενώ πχ σπούδασαν έφυγαν λόγω ανεργίας κ επιθυμούν να ψηφίσουν για να διώξουν τα συστημικά Κόστα που εξαθλίωσαν την Ελλάδα κ έστειλαν πολλούς νέους στο εξωτερικο από ανάγκη
Και σύντομα αυτοί οι νέοι θα προσπαθούν απεγνωσμένα να γίνουν μέρος του συστήματος ή και το ίδιο το σύστημα... Η ζωή μας κύκλους κάνει επαναλαμβανόμενη αενάως...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Ξυλοφόρτωσε τον πορτοφολά και συνελήφθη και αυτός​

Τον έπιασε στα πράσα να κλέβει όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του μέσα σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Καστοριά​

Βρήκε και το μπελά του ένας 47χρονος Έλληνας, ο οποίος ξυλοφόρτωσε έναν «μακρυχέρη» αλλοδαπό, όταν τον έπιασε στα πράσα να κλέβει όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του μέσα σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Καστοριά, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης!

Ο 46χρονος δράστης είχε εκμεταλλευτεί το κέφι που επικρατούσε και την πολυκοσμία για να ανοίξει το πορτοφόλι του και να «βουτήξει» από μέσα το ποσό των 510 ευρώ. Όμως, την τελευταία στιγμή τον πήρε είδηση ο 47χρονος, που έγινε πυρ και μανία και άρχισε να τον γρονθοκοπεί ώσπου κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο κέντρο διασκέδασης, διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός που κατηγορείται για κλοπή βρισκόταν παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου και του πέρασαν χειροπέδες. Όμως, συνέλαβαν και τον αγανακτισμένο 47χρονο στον οποίο η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καστοριάς άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Τυπε η ειδηση που προκυπτει απο τα παραπανω ειναι πως ο Ελληνας βγηκε Τριτη βραδυ σε κεντρο που ειχε πολυκοσμια, εχοντας πανω του 510 ευρω για σκοτωμα. Στην Καστορια :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Θα μπορουσε να ειναι και προεκλογικη καμπανια του Κουλη :tooth:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Kαλο βραδυ Φιλε De Sand....σε καμμια αλλα απο τα προσωπα καταλαβαινεις 1-2 πραγματακια.....αντε να τα πω για να περασει και η ωρα μου....
Η πρωτη μου βγαζει κατι τετοιο......ειμαι και ρομαντικη αλλα δινω και κωλο.....μην με πιεσεις γιατι θα στα φορεσω......ονειροπαρμενη...θελει καταλληλους και διπλωματικους χειρισμους....
Η δευτερη.....με το σηκωμενο φρυδι μου βγαζει κατι...Ειμαι μεγαλη Πουτανα....θα τους παρω ολους αλλα εσενα θα σε αφησω νηστικο.....προτεινεται για μεγαλα σχηματα...απο 3-4 και πανω......απο τα χειλια θα κανει γαμω τα βεντουζωτα τσιμπουκια...οποτε θελει εκεινη ομως....λατρης των μεγαλων οργανων....
Η τριτη......μου βγαζει κατι για Κυρια.....μπορει να την κυκλοφορησεις ανετα.....δεν θα ειναι το ξεκωλο που θα γουσταρουν οι φιλοι σου...φουστα μεχρι το γονατο...ταγιερακια.....σταθερη....αλλα θα ειναι βαρετη....απο σεξ ...ιεραποστολικο και κανενα πισοκωλλητο στα τσακιρ κεφια.....για πιπα δεν το συζηταω.....θελει δυναμικους αντρες διπλα της.....
Η τεταρτη....μου βγαζει κατι σε...ειμαι φιλη σου ...θα μου λες τα προβληματα σου και αν πιουμε και κατι παραπανω θα το πνιξω και το κουνελι......σταθερη και σιγουρη....θα σε ικανοποιηση πιστευω ερωτικα.....τα κανει ολα...και για περιεργα kinki γουστα.....θα πηγαινετε σε μπουατ και σινεμα σιγουρα......ισως αν την καυλωσεις να στον παιξει και στα σκοτεινα.....το σημειο G βρισκεται στα αυτια της.....θελει πολυ μπλα-μπλα...
Η πεμπτη....μου βγαζει κατι σε Θλιμμενη Παρασκευη...εχει μια θλιψη στα ματια της....πρεπει να ειναι κακοποιημενη συναισθηματικα....ρομαντικια...ψαχνει το Ιπποτη με το λευκο αλογο...αλλα της τυχαινουν ολο καγκουρες.....που αφου την πηδηξουν θα την παρατησουν με τα λευκα στην εκκλησια.....θελει δουλεια......ερωτικα δεν μου βγαζει κατι...μαλλον λεσβια.....
Η εκτη...μου βγαζει κατι σε...ειμαι και Κυρια....ειμαι και πουτανα.....ειναι για τρελλα κολπα....για ανταλλαγη συντροφων.....δερματινα ...ζαντιερες...strapon....femdom...με το μαλλι αλλα Λεων θελει να ειναι αρχηγος......καυγατζου....αν εισαι υποτακτικος θα περασεις χαρμα μαζι της......στο κρεββατι θα σου κανει ολα τα γουστα.....αρκει να εισαι γενναιοδωρος......καριεριστα.....ισως θα κανει και καμμια πιπα στο αφεντικο για να ανεβει πιο ψηλα ιεραρχικα.....θα στα φορεσει..δεν προτεινεται για νορμαλ καταστασεις......
Αυτα τα λιγα......

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297

Ξυλοφόρτωσε τον πορτοφολά και συνελήφθη και αυτός​

Τον έπιασε στα πράσα να κλέβει όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του μέσα σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Καστοριά​

Βρήκε και το μπελά του ένας 47χρονος Έλληνας, ο οποίος ξυλοφόρτωσε έναν «μακρυχέρη» αλλοδαπό, όταν τον έπιασε στα πράσα να κλέβει όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του μέσα σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Καστοριά, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης!

Ο 46χρονος δράστης είχε εκμεταλλευτεί το κέφι που επικρατούσε και την πολυκοσμία για να ανοίξει το πορτοφόλι του και να «βουτήξει» από μέσα το ποσό των 510 ευρώ. Όμως, την τελευταία στιγμή τον πήρε είδηση ο 47χρονος, που έγινε πυρ και μανία και άρχισε να τον γρονθοκοπεί ώσπου κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο κέντρο διασκέδασης, διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός που κατηγορείται για κλοπή βρισκόταν παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου και του πέρασαν χειροπέδες. Όμως, συνέλαβαν και τον αγανακτισμένο 47χρονο στον οποίο η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καστοριάς άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης.
Όλοι σε πορεία διαμαρτυρίας για τον ΑΞΙΟ 47 χρονο!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Kαλο βραδυ Φιλε De Sand....σε καμμια αλλα απο τα προσωπα καταλαβαινεις 1-2 πραγματακια.....αντε να τα πω για να περασει και η ωρα μου....
Η πρωτη μου βγαζει κατι τετοιο......ειμαι και ρομαντικη αλλα δινω και κωλο.....μην με πιεσεις γιατι θα στα φορεσω......ονειροπαρμενη...θελει καταλληλους και διπλωματικους χειρισμους....
Η δευτερη.....με το σηκωμενο φρυδι μου βγαζει κατι...Ειμαι μεγαλη Πουτανα....θα τους παρω ολους αλλα εσενα θα σε αφησω νηστικο.....προτεινεται για μεγαλα σχηματα...απο 3-4 και πανω......απο τα χειλια θα κανει γαμω τα βεντουζωτα τσιμπουκια...οποτε θελει εκεινη ομως....λατρης των μεγαλων οργανων....
Η τριτη......μου βγαζει κατι για Κυρια.....μπορει να την κυκλοφορησεις ανετα.....δεν θα ειναι το ξεκωλο που θα γουσταρουν οι φιλοι σου...φουστα μεχρι το γονατο...ταγιερακια.....σταθερη....αλλα θα ειναι βαρετη....απο σεξ ...ιεραποστολικο και κανενα πισοκωλλητο στα τσακιρ κεφια.....για πιπα δεν το συζηταω.....θελει δυναμικους αντρες διπλα της.....
Η τεταρτη....μου βγαζει κατι σε...ειμαι φιλη σου ...θα μου λες τα προβληματα σου και αν πιουμε και κατι παραπανω θα το πνιξω και το κουνελι......σταθερη και σιγουρη....θα σε ικανοποιηση πιστευω ερωτικα.....τα κανει ολα...και για περιεργα kinki γουστα.....θα πηγαινετε σε μπουατ και σινεμα σιγουρα......ισως αν την καυλωσεις να στον παιξει και στα σκοτεινα.....το σημειο G βρισκεται στα αυτια της.....θελει πολυ μπλα-μπλα...
Η πεμπτη....μου βγαζει κατι σε Θλιμμενη Παρασκευη...εχει μια θλιψη στα ματια της....πρεπει να ειναι κακοποιημενη συναισθηματικα....ρομαντικια...ψαχνει το Ιπποτη με το λευκο αλογο...αλλα της τυχαινουν ολο καγκουρες.....που αφου την πηδηξουν θα την παρατησουν με τα λευκα στην εκκλησια.....θελει δουλεια......ερωτικα δεν μου βγαζει κατι...μαλλον λεσβια.....
Η εκτη...μου βγαζει κατι σε...ειμαι και Κυρια....ειμαι και πουτανα.....ειναι για τρελλα κολπα....για ανταλλαγη συντροφων.....δερματινα ...ζαντιερες...strapon....femdom...με το μαλλι αλλα Λεων θελει να ειναι Υποκλίνομαι υαπειναι....αρχηγος......καυγατζου....αν εισαι υποτακτικος θα περασεις χαρμα μαζι της......στο κρεββατι θα σου κανει ολα τα γουστα.....αρκει να εισαι γενναιοδωρος......καριεριστα.....ισως θα κανει και καμμια πιπα στο αφεντικο για να ανεβει πιο ψηλα ιεραρχικα.....θα στα φορεσει..δεν προτεινεται για νορμαλ καταστασεις......
Αυτα τα λιγα......
Υποκλίνομαι ταπεινα...:kneel::hi:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.701
Πόντοι
2.356
Τυπε η ειδηση που προκυπτει απο τα παραπανω ειναι πως ο Ελληνας βγηκε Τριτη βραδυ σε κεντρο που ειχε πολυκοσμια, εχοντας πανω του 510 ευρω για σκοτωμα. Στην Καστορια :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Θα μπορουσε να ειναι και προεκλογικη καμπανια του Κουλη :tooth:
Γουνες, δερμάτινα, αλβανική, έχει χρήμα η περιοχή. Για την Καστοριά αυτά είναι ψιλά.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Μπηκα στην ιστοσελιδα του κομματος ΕΑΝ. Ουτε καν γραφειο δεν αναφερεται. Ενταξει, μικρο κομμα ειναι. Αλλα θα μπορουσε ο εισαγγελεας να νοικιασει ενα γραφειο για 1 μηνα και να δεχεται κοσμο. Τσιγγουνης θα ειναι.
Αυτό αναρωτιέσαι η που βρήκε ο άλλος με το Νίκη τα λεφτά?

OP
OP
Y13

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.188
Πόντοι
1.056
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι .... για όλους εμάς που το προλάβαμε ...

Έτσι στον εκλογικό νόμου του 1974 στο Κεφάλαιο Β’, άρθρο 42 αναφέρεται στο κεφάλαιο που τιτλοφορείται «Ημέρα ψηφοφορίας»: «Κατά την ημέραν της ψηφοφορίας και την προτεραίαν αυτής απαγορεύεται η εις δημόσια ή ιδιωτικά κέντρα πώλησις ή διανομή οιουδήποτε οινοπνευματώδους ποτού, συμπεριλαμβανομένου και του οίνου» ακόμα «Κατά την ημέρα της ψηφοφορίας παραμένουσι κλειστά όλα τα δημόσια κέντρα. Επιτρέπεται μόνον εις τα εστιατόρια και τα μαγειρεία να παραμένωσιν ανοικτά μέχρι τεσσάρων εν όλω ωρών κατά τα δι’ αστυνομικών διατάξεων εκάστοτε οριζόμενα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Και. Φρέσκο πράμα από Προύσα(16) vehicle plate για κρεμάγιερα για σαξο για φίλο @athinaios44
2 σε 1 κ εισαγωγή ψηφοφόρων για Κούλη κ πολυπόθητες κρεμαγιεεας
IMG_20230520_180108.jpg
Δέστα τώρα που μπορείς γιατί σε λίγο δεν θα τα ξαναδείς....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
@Νίπλης

Σε περιμένω αύριο στο εκλογικό τμήμα με ένα :rose: στο χέρι.
Λογικά στο ίδιο ψηφίζουμε....

Ρίχνουμε Κούλη και μετά κερνάω brunch....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Η εκτη...μου βγαζει κατι σε...ειμαι και Κυρια....ειμαι και πουτανα.....ειναι για τρελλα κολπα....για ανταλλαγη συντροφων.....δερματινα ...ζαντιερες...strapon....femdom...με το μαλλι αλλα Λεων θελει να ειναι αρχηγος......καυγατζου....αν εισαι υποτακτικος θα περασεις χαρμα μαζι της......στο κρεββατι θα σου κανει ολα τα γουστα.....αρκει να εισαι γενναιοδωρος......καριεριστα.....ισως θα κανει και καμμια πιπα στο αφεντικο για να ανεβει πιο ψηλα ιεραρχικα.....θα στα φορεσει..δεν προτεινεται για νορμαλ καταστασεις......
Αυτα τα λιγα......
Καλόοοο

Έμπαινα ακά όλες εκτός από την τελευταία άσχημη θεούσα...
Και την Γιάνα ίσως ναυαγός....
Η Κουτσούμπαινα θυμίζει θεία επαρχιακή καθοδηγήτρια αλλά θα βγάζει ανώμαλα γούστα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.051
Πόντοι
22.266
Δέστα τώρα που μπορείς γιατί σε λίγο δεν θα τα ξαναδείς....
@alex71 κρατώ το λόγο μου κ μάλιστα στη περιφέρεια Έβρου πρώτο εκλογικό κέντρο Αλέξανδρουπολης ψηφιζωντσς τον Κυριάκο με σταυρό

Α ρε dyana τι άλλο θα κάνουμε για σενα;
received_214195421388385.jpeg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Όσο τσοντάρουν οι γονείς με λεφτά και ταπεράκια,ακόμα και αυτοί με τα 780 θα τη βγάζουν στην πόλη.Αν σταματήσει αυτό,τότε θα γυρίσουν όλοι πίσω και θα αποσυμφορηθούν και οι πόλεις.
Πίσω τι να κάνουν τυπε? Μόνο στα τουριστικά μέρη βιοποριζεσαι πια στην Ελλάδα
Οι συμμορίες τα διέλυσαν όλα
Υπήρχε βιομηχανία ζάχαρης που ζουσε 2 νόμους και τώρα εισαγουν

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
@alex71 κρατώ το λόγο μου κ μάλιστα στη περιφέρεια Έβρου πρώτο εκλογικό κέντρο Αλέξανδρουπολης ψηφιζωντσς τον Κυριάκο με σταυρό

Α ρε dyana τι άλλο θα κάνουμε για σενα;
received_214195421388385.jpeg
Εκει ήμουν όλη βδομάδα....
Πέριξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom