Νέα

Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:piss: :piss: :piss: :piss: και ισως ξαναεπιστρεψει...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ελα ρε παιδια μην παλαβωνουμε,γιατι να ειναι κλωνος ο παιχτης,ειπε τι παιζει και τελος,ωραιος ο μαγκας,και ξεκινησε ωραια

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
τι λεει ρε το πουστονεο :uglystupid:

οι ιστοριες του νωντα στο ιδιο τσουβαλι με τις υπολοιπες :uglystupid:
χαχαχαχαχα παιχτη στις δικες σου βαζω ΑΑΑΑ ***** εναν αστερια ΝΑ !!!!!, με το συμπαθειο  :rockon: :rockon: :rockon:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αν  :shit: :shit: :shit: :shit: κι ολας σιγουρη επιτυχια!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε φιλε ετσι κι αλιως σε αυτο το σιτε θα συνεχισεις τις ψευτικες ιστοριες και τα ψεματα γενικως

αρα ειναι σωστος ο τροπος που ηλθες  :boobies:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Καλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.

Χτες το βραδυ φωρτωσα σπιτι ενα ξεκολλιδι αλλα πραγμα , μουνετο απιστευτο , (πωλητρια σε καταστημα ηταν και το εριξα σε 4 μερες)

ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι  :knockinb: :knockinb:(το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα :badair:, γαμω το σπιτι μου :hammer: , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο, που κατευενε τα σκαλια
της πολυκατικειας δυο δυο και με εκραζε στις σκαλες  :zombie:(τι κλαναρη με ελεγε, τι μπεχρα με φωναζε κτλ κτλ , ρομπα με εκανε, τοσο πολυ που πηγα τα κοινωχρηστα σημερα να τα πληρωσω
και ο διαχειριστης με το που με ειδε εκλασε στο γελιο και αυτος)

ρε παιχτουρες help , την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?
ρε πουστη μου σε τοσο κομπλεξικια ,επεσα ανθρωπος ειμαι  :cussing: !!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στα αρχιδια σου ρε καλα εκανεσ και την εκλασεσ παμε για αλλα ρε μαλακα μη μασασ

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλά διαβάζω το ποστ και έχω κλάσει στα γέλια.  :2funny:
Στα σοβαρά όμως ρε μεγάλε,οι γκόμενες δλδ δεν κλάνουν; ή το χειρότερο, καμιά φορά αν της παίρνουμε λώκο δεν αφήνουν και λίγη μερέντα; καλή όρεξη όσοι τρώτε αλλά έτσι δεν είναι; Εμείς γιατί δεν σηκωνόμαστε να φύγουμε κάνοντας τες ρεζίλι στην πολυκατοικία ή όπου αλλού μένουν.
Η τύπισσα ούτε να την κλάσεις δεν είναι φίλε. Μην ξανασχοληθείς

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Καλά διαβάζω το ποστ και έχω κλάσει στα γέλια.  :2funny:
Στα σοβαρά όμως ρε μεγάλε,οι γκόμενες δλδ δεν κλάνουν; ή το χειρότερο, καμιά φορά αν της παίρνουμε λώκο δεν αφήνουν και λίγη μερέντα; καλή όρεξη όσοι τρώτε αλλά έτσι δεν είναι; Εμείς γιατί δεν σηκωνόμαστε να φύγουμε κάνοντας τες ρεζίλι στην πολυκατοικία ή όπου αλλού μένουν.
Η τύπισσα ούτε να την κλάσεις δεν είναι φίλε. Μην ξανασχοληθείς
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

argitahol

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αμα θες μια σοβαρη απαντηση παρε ενα λοθλοθδι πηγενε εκει που δουλευει ζητα της συγνωμη και οτι εχεις ενα προβλημα και καλα στο στομαχι αν σε συνχωρεσει ο.κ αλλιωσ αντε γεια

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αμα θες μια σοβαρη απαντηση παρε ενα λοθλοθδι πηγενε εκει που δουλευει ζητα της συγνωμη και οτι εχεις ενα προβλημα και καλα στο στομαχι αν σε συνχωρεσει ο.κ αλλιωσ αντε γεια
και αμα δε τον συγχωρεσει να τησ τραβηξει και ενα χεσιδι :shit: :shit: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mr.blonde

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως την αμολησες οταν σου εκανε κανα γλυφοκωλι? :2funny: :2funny:

(Δεν πιστευω να εισαι κανα νεο μελος και να μας κοροιδευεις απλα για να κανεις θεικη εισοδο ε?)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι  :knockinb: :knockinb:(το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα :badair:, γαμω το σπιτι μου :hammer: , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο,
Τουλαχιστον θα το καταλαβες τωρα οτι δεν πρεπη να ξαναγινη αυτη η φαση απαγορευεται,εαν εκει που την εγλυφες εσυ σε εκλανε πως θα το επερνες εσυ θα σου αρεσε  :think:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Ξφφτυλισε την που σου λεω στον εργασιακο της χωρο. Πηγαινε σαν πελατης και καλα και πες οτι δεν σε εξυπηρετει και χιλια δυο! Να δει την γλυκα! τι νομιζει πως ειναι το πουτανακι? Ενταξει μια κλανιστα εριξες και συ ανθρωπινο ειναι!
:rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα απαγορευτεί και το κλάσιμο τώρα;

Υ.Γ. τελικά ο κόσμος έχει μεγάλα προβλήματα

Stories