You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ελα ρε παιδια μην παλαβωνουμε,γιατι να ειναι κλωνος ο παιχτης,ειπε τι παιζει και τελος,ωραιος ο μαγκας,και ξεκινησε ωραια
Επισκέπτης
ελα ρε παιδια μην παλαβωνουμε,γιατι να ειναι κλωνος ο παιχτης,ειπε τι παιζει και τελος,ωραιος ο μαγκας,και ξεκινησε ωραια
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
χαχαχαχαχα παιχτη στις δικες σου βαζω ΑΑΑΑ ***** εναν αστερια ΝΑ !!!!!, με το συμπαθειοτι λεει ρε το πουστονεο
οι ιστοριες του νωντα στο ιδιο τσουβαλι με τις υπολοιπες
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
εαν κανεις restart το modem αλλαζει η ip!
αυτο που κολλαει?
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αν κι ολας σιγουρη επιτυχια!!
Σοβαρα ρε? τι λες ?
τυπε για μενα τι γνωμη εχεις?εχεις διαβασει τις ιστοριες που γραφω?
δε βρισκεις οτι ειμαι πολυ ωραιος τυπος?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σεβασμός στον τύπο Νώντα λέμεεεεε
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
στα αρχιδια σου ρε καλα εκανεσ και την εκλασεσ παμε για αλλα ρε μαλακα μη μασασΚαλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.
Χτες το βραδυ φωρτωσα σπιτι ενα ξεκολλιδι αλλα πραγμα , μουνετο απιστευτο , (πωλητρια σε καταστημα ηταν και το εριξα σε 4 μερες)
ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι (το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα , γαμω το σπιτι μου , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο, που κατευενε τα σκαλια
της πολυκατικειας δυο δυο και με εκραζε στις σκαλες (τι κλαναρη με ελεγε, τι μπεχρα με φωναζε κτλ κτλ , ρομπα με εκανε, τοσο πολυ που πηγα τα κοινωχρηστα σημερα να τα πληρωσω
και ο διαχειριστης με το που με ειδε εκλασε στο γελιο και αυτος)
ρε παιχτουρες help , την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?
ρε πουστη μου σε τοσο κομπλεξικια ,επεσα ανθρωπος ειμαι !!!
Καλά διαβάζω το ποστ και έχω κλάσει στα γέλια.
Στα σοβαρά όμως ρε μεγάλε,οι γκόμενες δλδ δεν κλάνουν; ή το χειρότερο, καμιά φορά αν της παίρνουμε λώκο δεν αφήνουν και λίγη μερέντα; καλή όρεξη όσοι τρώτε αλλά έτσι δεν είναι; Εμείς γιατί δεν σηκωνόμαστε να φύγουμε κάνοντας τες ρεζίλι στην πολυκατοικία ή όπου αλλού μένουν.
Η τύπισσα ούτε να την κλάσεις δεν είναι φίλε. Μην ξανασχοληθείς
Στα σοβαρά όμως ρε μεγάλε,οι γκόμενες δλδ δεν κλάνουν; ή το χειρότερο, καμιά φορά αν της παίρνουμε λώκο δεν αφήνουν και λίγη μερέντα; καλή όρεξη όσοι τρώτε αλλά έτσι δεν είναι; Εμείς γιατί δεν σηκωνόμαστε να φύγουμε κάνοντας τες ρεζίλι στην πολυκατοικία ή όπου αλλού μένουν.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Καλά διαβάζω το ποστ και έχω κλάσει στα γέλια.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
και αμα δε τον συγχωρεσει να τησ τραβηξει και ενα χεσιδιαμα θες μια σοβαρη απαντηση παρε ενα λοθλοθδι πηγενε εκει που δουλευει ζητα της συγνωμη και οτι εχεις ενα προβλημα και καλα στο στομαχι αν σε συνχωρεσει ο.κ αλλιωσ αντε γεια
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τουλαχιστον θα το καταλαβες τωρα οτι δεν πρεπη να ξαναγινη αυτη η φαση απαγορευεται,εαν εκει που την εγλυφες εσυ σε εκλανε πως θα το επερνες εσυ θα σου αρεσερε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι (το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα , γαμω το σπιτι μου , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο,
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Ξφφτυλισε την που σου λεω στον εργασιακο της χωρο. Πηγαινε σαν πελατης και καλα και πες οτι δεν σε εξυπηρετει και χιλια δυο! Να δει την γλυκα! τι νομιζει πως ειναι το πουτανακι? Ενταξει μια κλανιστα εριξες και συ ανθρωπινο ειναι!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
θα απαγορευτεί και το κλάσιμο τώρα;
Υ.Γ. τελικά ο κόσμος έχει μεγάλα προβλήματα
Υ.Γ. τελικά ο κόσμος έχει μεγάλα προβλήματα