You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Την επομενη φορα μαζι με τα προφυλακτικα εχε μαζι σου και εναν φελο.
Τετοιος ΦΕΛΟΣ που εισαι
οχι απλος φελος!
Φελο πρωτοΚΛΑΣΑΤΟ θελω
stronzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
stronzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
λοιπον πουτσαρα (αν και εχει περασει καιρος τωρα ειδα το θεμα) γραψτη σταρχιδια σου τη καριολα. δηλαδη ρε φίλε επεσες σε κομπλεξικια αφου δε το εκανες επιτηδες ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ σου!!
και εμενα ρε φιλε με εκλασε γκόμενα αλλά ''της ξεφυγε'' ανθρωποι ειμαστε...και μιλαμε για πορδη όχι μαλακιες ξέρεις πππρρρρρρριιιιτς!
μιλαμε μαγκα για εκωφαντικη κλανια. ευτυχως δεν εγινε πανω στο σεξ, σηκωθηκε απο τον καναπε να ντυθει και όπως κανει να σηκωθει ακουω τη βόμβα (δίπλα στο αυτι μου) και την κοιταω παγωμενος (δεν ειχα ξανακουσει κοριτσι να κλανει) της λέω ''τί ήταν αυτό''? και ειχε πεσει κατω ειχε κατακοκκινισει και μου λέει με παράπονο ''μου ξέεεφυγεεε''
ε αυτό ήταν ΕΛΙΩΣΑ στα γέλια και την πείραζα για 2-3 μερες...δεν εγινε και τίποτα
και εμενα ρε φιλε με εκλασε γκόμενα αλλά ''της ξεφυγε'' ανθρωποι ειμαστε...και μιλαμε για πορδη όχι μαλακιες ξέρεις πππρρρρρρριιιιτς!
μιλαμε μαγκα για εκωφαντικη κλανια. ευτυχως δεν εγινε πανω στο σεξ, σηκωθηκε απο τον καναπε να ντυθει και όπως κανει να σηκωθει ακουω τη βόμβα (δίπλα στο αυτι μου) και την κοιταω παγωμενος (δεν ειχα ξανακουσει κοριτσι να κλανει) της λέω ''τί ήταν αυτό''? και ειχε πεσει κατω ειχε κατακοκκινισει και μου λέει με παράπονο ''μου ξέεεφυγεεε''
ε αυτό ήταν ΕΛΙΩΣΑ στα γέλια και την πείραζα για 2-3 μερες...δεν εγινε και τίποτα
stronzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Helloooo!! Διάβασε λίγο τα προηγούμενα! Μας δούλευε! Απ'το μυαλό του το έβγαλε!
μμμμ...εντελώς ανουσιο...δηλαδη ο τυπάς δεν ειχε τι να κάνει...the masturbation goes cloud...(η μαλακια πάει σύννεφο)
που να το φανταστω...? βαριομουν και να διαβασω όλο το θεμα... γιατί τόση ανουσιότητα άραγε...?
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
μμμμ...εντελώς ανουσιο...δηλαδη ο τυπάς δεν ειχε τι να κάνει...the masturbation goes cloud...(η μαλακια πάει σύννεφο)
που να το φανταστω...? βαριομουν και να διαβασω όλο το θεμα... γιατί τόση ανουσιότητα άραγε...?
Για να μαθουν κατι μαλακες σαν και εσενα να διαβαζουν ολο το τοπικ
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
εγω την εχεσα την γκομενα και με κατουρησε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εμ τετοιος σκατιαρης δρακος που εισαι τι περιμενεις ;
αλλαξε και την φωτο σου ρε και βαλε καμια καντι-καντι αυτη εχεζε πανω της
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
[quote author=filisia link=topic=81448.msg2626639#msg2626639 date=1299195755]
και ρεψιμο εχω ακουση και κλασιμο γιατι δεν εχω μιλησει απο εδω και περα σαν την κοπελια 8α ουρλιαζω και θα φευγω κατι τετοιεσ θελετε να τισ παρακαλατε
[/quote]
Στο καλο.
και ρεψιμο εχω ακουση και κλασιμο γιατι δεν εχω μιλησει απο εδω και περα σαν την κοπελια 8α ουρλιαζω και θα φευγω κατι τετοιεσ θελετε να τισ παρακαλατε
[/quote]
Στο καλο.
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
[/quote]
[/quote]
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
[/quote]
τα βυζακια τι τα εβαλες σε φωτο φατσα φορα?
θες να στα χυσουμε?
μικρο ατιμο ξεκωλιδι
[/quote]
τα βυζακια τι τα εβαλες σε φωτο φατσα φορα?
θες να στα χυσουμε?
μικρο ατιμο ξεκωλιδι
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μικρό;;;τα βυζακια τι τα εβαλες σε φωτο φατσα φορα?
θες να στα χυσουμε?
μικρο ατιμο ξεκωλιδι
αυτή είναι πάνω από 40 και χοντρή...αν είδα καλά από την φωτο...
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Καλά ρε φίλε και συ που έριξες τέτοιο πορδοβολητό ποιος είσαι ο Κλασόμπεης Πορδομιχάλης;;Τι ακούμε ρε!!!
Όμως ο κολλητός μου ο Βαγγέλης είχε ανεβάσει σχετικό βίντεο με κλανιές...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καλά ρε φίλε και συ που έριξες τέτοιο πορδοβολητό ποιος είσαι ο Κλασόμπεης Πορδομιχάλης;;Τι ακούμε ρε!!!
ενα πιτσιρικι που το χει φαει η μαλακια
και κανει πλακες ειναι τυπε
την μια το παιζει 30αρης την αλλη 18αρης
την μια φορτωνει γκομενες απο το γκαζι την αλλη τις κλανει
καραγκιοζακος μην δινεις σημασια.