Νέα

Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ποιος παπαρας ανοιξε αυτο το ασχετο αχρηστο θεμα?

εγω ρε παιχτι , και οπως εγραψα ποιο πανω αυτο το θρεαντ κρυβει μια αληθεια , εαν δεν γουσταρεις παρε καποτακι και τραβα σε αλλη παραλια  :rockon: :rockon: :rockon:

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.

Χτες το βραδυ φωρτωσα σπιτι ενα ξεκολλιδι αλλα πραγμα , μουνετο απιστευτο , (πωλητρια σε καταστημα ηταν και το εριξα σε 4 μερες)

ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι  :knockinb: :knockinb:(το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα :badair:, γαμω το σπιτι μου :hammer: , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο, που κατευενε τα σκαλια
της πολυκατικειας δυο δυο και με εκραζε στις σκαλες  :zombie:(τι κλαναρη με ελεγε, τι μπεχρα με φωναζε κτλ κτλ , ρομπα με εκανε, τοσο πολυ που πηγα τα κοινωχρηστα σημερα να τα πληρωσω
και ο διαχειριστης με το που με ειδε εκλασε στο γελιο και αυτος)

ρε παιχτουρες help , την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?
ρε πουστη μου σε τοσο κομπλεξικια ,επεσα ανθρωπος ειμαι  :cussing: !!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
πωωωω εκλασα στο γελιο λεμε μ αυτο το μηνυμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχ
αχ
αχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχ
χα
χαχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχ

ρε βρωμιαρουλη,καινουριο μουνακι κι εκλασες;

eleος ρε μαλακες κρατηστε καμια πισινη.οταν τις παντρευειτε τι θα κανετε;;;;;;
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε ηταν αδηριτη αναγκη προφανως...δεν σταματιοταν η πορδη..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι καταλαθος εκλασα .
την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ???

ΧΕΣΤΗΝ! Με το μπαρδον.

Αλλωστε αυτα που κλανουμε, δεν γυριζουμε να τα παρακαλαμε μετα.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ακομα γραφιυν για την κλανια οι κουασιμωδοι των καμπαναριων (πεοκρουστες).... τι να τους πω τωρα? οτι διαβαστε ρε το θεμα απο την αρχη ??

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κάτσε ρε φίλε και συ που λες ότι πηδούσες έκλασες και έφυγε τις ρίχνεις δυνατές;;;Φασολάδα με ενίσχυση κόκκινης πιπεριάς έφαγες;;;Πολυβόλο σου πήγαινε;;Την άλλη φορά πάρε 1 φελό από κρασί και βάλτο στον κώλο να κρατήσει τα αέρια.Μην το παρακάνεις όμως και σκάσεις

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Aλλη φορα μην βαλεις τοσο μπουκοβο στη φασολαδα.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ωρε παλικαρια

την αλλη φορα θα φαω λακερδα με καλτσες βραστες και δεν θα με σταματαει τιποτα πολλυβολλο θα γινω  :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Καλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.

Χτες το βραδυ φωρτωσα σπιτι ενα ξεκολλιδι αλλα πραγμα , μουνετο απιστευτο , (πωλητρια σε καταστημα ηταν και το εριξα σε 4 μερες)

ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι  :knockinb: :knockinb:(το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα :badair:, γαμω το σπιτι μου :hammer: , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο, που κατευενε τα σκαλια
της πολυκατικειας δυο δυο και με εκραζε στις σκαλες  :zombie:(τι κλαναρη με ελεγε, τι μπεχρα με φωναζε κτλ κτλ , ρομπα με εκανε, τοσο πολυ που πηγα τα κοινωχρηστα σημερα να τα πληρωσω

ρε παιχτουρες help , την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?
αλλη φορα...
URL]]

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?

Σε ήδη κλασμένη γκόμενα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Σε επόμενη γκόμενα όμως, να την εφοδιάσεις με ωτοασπίδες. Έτσι δεν θα καταλάβει απολύτως τίποτα (και να έχεις αρωματίσει το δωμάτιο)! :grin: :grin: :grin:

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Eχω ενα κλιπακι απο γυρισματα τσοντας, παει η αλλη να γλυψει τη κωλοτρυπιδα του αλλου κι εκεινος της αμολαει μια κλανια στα μουτρα... πολυ πλακα. Οποιος θελει να τη δει να μου πει να το ανεβασω.

Οποτε, φιλε author, κατι τετοιο συνεβη και σε σενα? Μονο ετσι μπορω να φαντασ
τω την τοσο βιαιη αντιδραση της.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.776
Πόντοι
3.715

maxxl

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κάτσε ρε φίλε και συ που λες ότι πηδούσες έκλασες και έφυγε τις ρίχνεις δυνατές;;;Φασολάδα με ενίσχυση κόκκινης πιπεριάς έφαγες;;;Πολυβόλο σου πήγαινε;;Την άλλη φορά πάρε 1 φελό από κρασί και βάλτο στον κώλο να κρατήσει τα αέρια.Μην το παρακάνεις όμως και σκάσεις
οχι φελο. μπορει να σκοτωσεις κατα λαθος καναν ανθρωπο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Επειδή μόλις ανακάλυψα την ύπαρξη του συγκεκριμένου thread, δεν ξέρω από το Φεβρουάριο που το άνοιξες τι έγινε μετά, κατά πόσο το ξεπέρασες το θέμα, αν σου ξαναέκατσε η γκόμενα, αν σκέφτεσαι ακόμα το ρεζίλι και όλα αυτά. Πάντως να ξέρεις ότι σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις για να επανορθώσεις. Απλά δεν κάνεις τίποτα και πας παρακάτω. Ήταν μια ατυχής στιγμή, μην το παίρνεις κατάκαρδα. Σε όλους έχει συμβεί, και μην ακούς αυτά που σου λένε για φασολάδες και μαλακίες. Μια νορμάλ κοπέλα θα γελούσε πονηρά και θα συνέχιζε το σεξ, το πολύ-πολύ να σε μάλωνε για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτή το παράχεσε το θέμα. Να ξέρεις πάντως ότι ακόμα και να μην έκλανες, κάτι άλλο θα την ενοχλούσε πολύ γρήγορα. Η γκόμενα πρέπει να είναι μεγάλος κωλοχαρακτήρας όπως την περιέγραψες.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Επειδή μόλις ανακάλυψα την ύπαρξη του συγκεκριμένου thread, δεν ξέρω από το Φεβρουάριο που το άνοιξες τι έγινε μετά, κατά πόσο το ξεπέρασες το θέμα, αν σου ξαναέκατσε η γκόμενα, αν σκέφτεσαι ακόμα το ρεζίλι και όλα αυτά. Πάντως να ξέρεις ότι σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις για να επανορθώσεις. Απλά δεν κάνεις τίποτα και πας παρακάτω. Ήταν μια ατυχής στιγμή, μην το παίρνεις κατάκαρδα. Σε όλους έχει συμβεί, και μην ακούς αυτά που σου λένε για φασολάδες και μαλακίες. Μια νορμάλ κοπέλα θα γελούσε πονηρά και θα συνέχιζε το σεξ, το πολύ-πολύ να σε μάλωνε για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτή το παράχεσε το θέμα. Να ξέρεις πάντως ότι ακόμα και να μην έκλανες, κάτι άλλο θα την ενοχλούσε πολύ γρήγορα. Η γκόμενα πρέπει να είναι μεγάλος κωλοχαρακτήρας όπως την περιέγραψες.

και εκανες φοβερη ανακαλυψη ! ο χριστοφορος κοοομπος εισαι ?>>> :tits:

χεσιμο στα μουτρα ηθελε

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
θελω την γνωμη σας ρε.

βρες μια που να της αρέσει να της κλάνεις... :2funny: :2funny: προσοχή όμως διότι ενδεχομένως να θέλει και αυτή να σε κλάνει... :2funny: :2funny:

καλύτερα που έφυγε... γκόμενα που κολλάει σε τέτοιες μαλακείες δεν αξίζει... καλύτερα για σένα διότι αν στηριζόσουν πάνω της πιθανώς να έτρωγες χειρότερη γκέλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom