You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
απο αγιασμο δεν εχω, τον ηπιαν ολο, τον στραγγιξαν οι πιστες.
απο εβλογια παρε οση θελεις! την εβλογια μου παντα σηκωμενος!
Αμην ρε πατερ , καλα μοθνια στον πουτσο μας
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ποιος παπαρας ανοιξε αυτο το ασχετο αχρηστο θεμα?
εγω ρε παιχτι , και οπως εγραψα ποιο πανω αυτο το θρεαντ κρυβει μια αληθεια , εαν δεν γουσταρεις παρε καποτακι και τραβα σε αλλη παραλια
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαΚαλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.
Χτες το βραδυ φωρτωσα σπιτι ενα ξεκολλιδι αλλα πραγμα , μουνετο απιστευτο , (πωλητρια σε καταστημα ηταν και το εριξα σε 4 μερες)
ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι (το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα , γαμω το σπιτι μου , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο, που κατευενε τα σκαλια
της πολυκατικειας δυο δυο και με εκραζε στις σκαλες (τι κλαναρη με ελεγε, τι μπεχρα με φωναζε κτλ κτλ , ρομπα με εκανε, τοσο πολυ που πηγα τα κοινωχρηστα σημερα να τα πληρωσω
και ο διαχειριστης με το που με ειδε εκλασε στο γελιο και αυτος)
ρε παιχτουρες help , την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?
ρε πουστη μου σε τοσο κομπλεξικια ,επεσα ανθρωπος ειμαι !!!
πωωωω εκλασα στο γελιο λεμε μ αυτο το μηνυμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχ
αχ
αχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχ
χα
χαχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχ
ρε βρωμιαρουλη,καινουριο μουνακι κι εκλασες;
eleος ρε μαλακες κρατηστε καμια πισινη.οταν τις παντρευειτε τι θα κανετε;;;;;;
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι καταλαθος εκλασα .
την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ???
ΧΕΣΤΗΝ! Με το μπαρδον.
Αλλωστε αυτα που κλανουμε, δεν γυριζουμε να τα παρακαλαμε μετα.
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ακομα γραφιυν για την κλανια οι κουασιμωδοι των καμπαναριων (πεοκρουστες).... τι να τους πω τωρα? οτι διαβαστε ρε το θεμα απο την αρχη ??
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Κάτσε ρε φίλε και συ που λες ότι πηδούσες έκλασες και έφυγε τις ρίχνεις δυνατές;;;Φασολάδα με ενίσχυση κόκκινης πιπεριάς έφαγες;;;Πολυβόλο σου πήγαινε;;Την άλλη φορά πάρε 1 φελό από κρασί και βάλτο στον κώλο να κρατήσει τα αέρια.Μην το παρακάνεις όμως και σκάσεις
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Aλλη φορα μην βαλεις τοσο μπουκοβο στη φασολαδα.
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ωρε παλικαρια
την αλλη φορα θα φαω λακερδα με καλτσες βραστες και δεν θα με σταματαει τιποτα πολλυβολλο θα γινω
την αλλη φορα θα φαω λακερδα με καλτσες βραστες και δεν θα με σταματαει τιποτα πολλυβολλο θα γινω
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
αλλη φορα...Καλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.
Χτες το βραδυ φωρτωσα σπιτι ενα ξεκολλιδι αλλα πραγμα , μουνετο απιστευτο , (πωλητρια σε καταστημα ηταν και το εριξα σε 4 μερες)
ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι (το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα , γαμω το σπιτι μου , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο, που κατευενε τα σκαλια
της πολυκατικειας δυο δυο και με εκραζε στις σκαλες (τι κλαναρη με ελεγε, τι μπεχρα με φωναζε κτλ κτλ , ρομπα με εκανε, τοσο πολυ που πηγα τα κοινωχρηστα σημερα να τα πληρωσω
ρε παιχτουρες help , την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?
τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?
Σε ήδη κλασμένη γκόμενα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Σε επόμενη γκόμενα όμως, να την εφοδιάσεις με ωτοασπίδες. Έτσι δεν θα καταλάβει απολύτως τίποτα (και να έχεις αρωματίσει το δωμάτιο)!
mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Eχω ενα κλιπακι απο γυρισματα τσοντας, παει η αλλη να γλυψει τη κωλοτρυπιδα του αλλου κι εκεινος της αμολαει μια κλανια στα μουτρα... πολυ πλακα. Οποιος θελει να τη δει να μου πει να το ανεβασω.
Οποτε, φιλε author, κατι τετοιο συνεβη και σε σενα? Μονο ετσι μπορω να φαντασ
τω την τοσο βιαιη αντιδραση της.
Οποτε, φιλε author, κατι τετοιο συνεβη και σε σενα? Μονο ετσι μπορω να φαντασ
τω την τοσο βιαιη αντιδραση της.
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αλλη φορα...
http://[URL unfurl="true"]www.corkhellas.gr/images/proionta/fysikos_felos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εχι κε με γιαλακι ταπα πυο ορεα. καμια δυαροι
οχι φελο. μπορει να σκοτωσεις κατα λαθος καναν ανθρωποΚάτσε ρε φίλε και συ που λες ότι πηδούσες έκλασες και έφυγε τις ρίχνεις δυνατές;;;Φασολάδα με ενίσχυση κόκκινης πιπεριάς έφαγες;;;Πολυβόλο σου πήγαινε;;Την άλλη φορά πάρε 1 φελό από κρασί και βάλτο στον κώλο να κρατήσει τα αέρια.Μην το παρακάνεις όμως και σκάσεις
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Επειδή μόλις ανακάλυψα την ύπαρξη του συγκεκριμένου thread, δεν ξέρω από το Φεβρουάριο που το άνοιξες τι έγινε μετά, κατά πόσο το ξεπέρασες το θέμα, αν σου ξαναέκατσε η γκόμενα, αν σκέφτεσαι ακόμα το ρεζίλι και όλα αυτά. Πάντως να ξέρεις ότι σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις για να επανορθώσεις. Απλά δεν κάνεις τίποτα και πας παρακάτω. Ήταν μια ατυχής στιγμή, μην το παίρνεις κατάκαρδα. Σε όλους έχει συμβεί, και μην ακούς αυτά που σου λένε για φασολάδες και μαλακίες. Μια νορμάλ κοπέλα θα γελούσε πονηρά και θα συνέχιζε το σεξ, το πολύ-πολύ να σε μάλωνε για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτή το παράχεσε το θέμα. Να ξέρεις πάντως ότι ακόμα και να μην έκλανες, κάτι άλλο θα την ενοχλούσε πολύ γρήγορα. Η γκόμενα πρέπει να είναι μεγάλος κωλοχαρακτήρας όπως την περιέγραψες.
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Επειδή μόλις ανακάλυψα την ύπαρξη του συγκεκριμένου thread, δεν ξέρω από το Φεβρουάριο που το άνοιξες τι έγινε μετά, κατά πόσο το ξεπέρασες το θέμα, αν σου ξαναέκατσε η γκόμενα, αν σκέφτεσαι ακόμα το ρεζίλι και όλα αυτά. Πάντως να ξέρεις ότι σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις για να επανορθώσεις. Απλά δεν κάνεις τίποτα και πας παρακάτω. Ήταν μια ατυχής στιγμή, μην το παίρνεις κατάκαρδα. Σε όλους έχει συμβεί, και μην ακούς αυτά που σου λένε για φασολάδες και μαλακίες. Μια νορμάλ κοπέλα θα γελούσε πονηρά και θα συνέχιζε το σεξ, το πολύ-πολύ να σε μάλωνε για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτή το παράχεσε το θέμα. Να ξέρεις πάντως ότι ακόμα και να μην έκλανες, κάτι άλλο θα την ενοχλούσε πολύ γρήγορα. Η γκόμενα πρέπει να είναι μεγάλος κωλοχαρακτήρας όπως την περιέγραψες.
και εκανες φοβερη ανακαλυψη ! ο χριστοφορος κοοομπος εισαι ?>>>
χεσιμο στα μουτρα ηθελε
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Καλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.
βρες μια που να της αρέσει να της κλάνεις... προσοχή όμως διότι ενδεχομένως να θέλει και αυτή να σε κλάνει...
καλύτερα που έφυγε... γκόμενα που κολλάει σε τέτοιες μαλακείες δεν αξίζει... καλύτερα για σένα διότι αν στηριζόσουν πάνω της πιθανώς να έτρωγες χειρότερη γκέλα...