Νέα

Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πωπω .....θα απαγορευτουνε τωρα και οι ......φυσικεs ενεργειεs!!!!!!!
Ολοs  o κοσμοs τωρα το γυρναει στην οι-κωλο-για  κι αυτη η γκομενα επιμενει στα παλια........Μην την κλασειs ρε αυτην...Μην χαραμισειs....φυσικη ενεργεια για μια παλαιολιθικη..Αισχοs

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
οταν εισαι με αλλους, παιδευε το στομα σου
και οταν εισαι μονος σου, παιδευε τον κωλο σου

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αμα φορολογηθούν και οι πορδές...... την έκλασε κανονικά ο Πουτσαράς! :2funny: :2funny:

Αστα συναγωνηστη ,μου ηρθε και μπουγιουρτι απο την εφορια σημερα να πληρωσω κλανιοσημο  , και φυσικα θα παρουν τα αρχιδια μου  :bigdick: χαχαχαχαχαχ

Για αυτο σας ειπα ποιο πανω ρε μαγκες , γαμηστε , μονο αυτο μας εμεινε , ουτε αμαξια ,ουτε σπιτια ,ουτε τιποτα αλλο  , μονο γαμιση  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.

Χτες το βραδυ φωρτωσα σπιτι ενα ξεκολλιδι αλλα πραγμα , μουνετο απιστευτο , (πωλητρια σε καταστημα ηταν και το εριξα σε 4 μερες)

ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι  :knockinb: :knockinb:(το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα :badair:, γαμω το σπιτι μου :hammer: , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο, που κατευενε τα σκαλια
της πολυκατικειας δυο δυο και με εκραζε στις σκαλες  :zombie:(τι κλαναρη με ελεγε, τι μπεχρα με φωναζε κτλ κτλ , ρομπα με εκανε, τοσο πολυ που πηγα τα κοινωχρηστα σημερα να τα πληρωσω
και ο διαχειριστης με το που με ειδε εκλασε στο γελιο και αυτος)

ρε παιχτουρες help , την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?
ρε πουστη μου σε τοσο κομπλεξικια ,επεσα ανθρωπος ειμαι  :cussing: !!!

Τί είχες φάει και εσύ ρε???Γίγαντες???Μπα σε καλό σου...μπουροκλάνη!!! :badair: ...  :zombie:

ευτυχώς που δεν την  :shit: και δεν την  :piss: την καημένη....

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
αστα να πανε συναγονιστη , σκεψου οτι κατεβηκα μεχρι κατω να την μαζεψω πανω(Ασχετα που δεν το καταφερα) , και οταν ανεβηκα ακομα η κρεβατοκαμαρα μυριζε πορδιλα  :badair: :badair: :badair:,ειχα και κλειστο παραθυρο ο μλκς

Για το οτι ηταν πλακα το σκηνικο, μας τα παρουσιαζεις παρα πολυ πλαστικα. Πρεπει να σου εχει συμβει αλλη φορα κατι παρομοιο. Και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, θα ελεγα το nickname σου απο Πουτσαράς, να το μετετρεπες σε Πορδαλάς. Μιλησε με καποιον μοντ, θα σε κατανοησουν...

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Για το οτι ηταν πλακα το σκηνικο, μας τα παρουσιαζεις παρα πολυ πλαστικα. Πρεπει να σου εχει συμβει αλλη φορα κατι παρομοιο. Και για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, θα ελεγα το nickname σου απο Πουτσαράς, να το μετετρεπες σε Πορδαλάς. Μιλησε με καποιον μοντ, θα σε κατανοησουν...

Αντε γεια μωρη solfez , yohooooo συκαααααααααααααααααααααααααααααααααααα :fuck1: :fuck1:

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Υπάρχουν πάντως και χειρότερα. Δες αυτόν και αυτήν στο παρακάτω βίντεο

Η πλάκα είναι ότι η τύπισσα δεν την κάνει και την έχει ταράξει μιλάμε την κακομοίρα την κοπέλα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Καλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.

Χτες το βραδυ φωρτωσα σπιτι ενα ξεκολλιδι αλλα πραγμα , μουνετο απιστευτο , (πωλητρια σε καταστημα ηταν και το εριξα σε 4 μερες)

ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι  :knockinb: :knockinb:(το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα :badair:, γαμω το σπιτι μου :hammer: , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο, που κατευενε τα σκαλια
της πολυκατικειας δυο δυο και με εκραζε στις σκαλες  :zombie:(τι κλαναρη με ελεγε, τι μπεχρα με φωναζε κτλ κτλ , ρομπα με εκανε, τοσο πολυ που πηγα τα κοινωχρηστα σημερα να τα πληρωσω
και ο διαχειριστης με το που με ειδε εκλασε στο γελιο και αυτος)
Φίλε μου, όταν λέμε ότι οι γκόμενες τρέχουν από πίσω σου μόνο άμα τις κλάνεις , το εννοούμε μεταφορικά.  Δεν το λέμε με την κυριολεκτική έννοια
:2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ρε ασταδιαλα :2funny: :2funny:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
απο αγιασμο δεν εχω, τον ηπιαν ολο, τον στραγγιξαν οι πιστες.

απο εβλογια παρε οση θελεις! την εβλογια μου παντα σηκωμενος!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
η χυδαιοτητα ειναι μια μορφη τεχνης
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ποιος παπαρας ανοιξε αυτο το ασχετο αχρηστο θεμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom