Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ο σφιχτηρας σου δουλευει?
Δουλευει φιλος σε 1.5 bar βγαζει πραμα μπολικο, δεν βαζει ομως
ο σφιχτηρας σου δουλευει?
τσιμουχακια στην audi αλλαζω , αντε καλως ορισα και εγω στην παρεα,διαβασε 6-7 ποστ ποιο πανωτσιμουχακια να αλλαξεις
ΟΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΠ , ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΣΤΟ BOURDELA.TV
Μαγκες οπως ειδα το πρωτο μου ποστ εκανε 53 σχολια σε 45 λεπτα , οχι και ασχημα ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλος οριστε με ρε πεχτουρες , επιτελους εγινα μελος
Στειλτε κανενα pm εαν παιξει καμια τσαρκουλα προς αθηνα μερια, κεντρο μενω
ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
* ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΛΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥΤΣΟΥς ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ , ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ
Για καινούργιος πολύ αεράτος είσαι, για καινούργιος κλώνος μια χαρά το παςκαινουργιος ειμαι
πηγαινε στο μαγαζι και ριξτης μια τσαντιλα σκατο
Για καινούργιος πολύ αεράτος είσαι, για καινούργιος κλώνος μια χαρά το πας
τυπε για μενα τι γνωμη εχεις?εχεις διαβασει τις ιστοριες που γραφω?Φιλε μπεσα για μπεσα , ειναι καινουργιος, κουρτινα ημουν τοσο καιρο , διαβαζα αλλα δεν εγραφα ε και το αποφασισα σημερα
τυπε για μενα τι γνωμη εχεις?εχεις διαβασει τις ιστοριες που γραφω?
όχι ρε, κανας άλλος είναι αλλά έχει γέλιο πως καρφώνεταιλες ναναι ο παιχτουρας;και ντρεπεται να πει οτι ειναι κλανιαρης;
όχι ρε, κανας άλλος είναι αλλά έχει γέλιο πως καρφώνεται
καλως ηρθες στην παρεα φιλαρακοτσιμουχακια στην audi αλλαζω , αντε καλως ορισα και εγω στην παρεα,διαβασε 6-7 ποστ ποιο πανω
καλως ηρθες στην παρεα φιλαρακο
τι λεει ρε το πουστονεορε νωντα κατα καιρους εχω διαβασει τις ιστοριες ολονων σας ρε μια χαρα ξηγεστε