Νέα

Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΟΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΠ , ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΣΤΟ BOURDELA.TV
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μαγκες οπως ειδα το πρωτο μου ποστ εκανε 53 σχολια σε 45 λεπτα , οχι και ασχημα ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλος οριστε με ρε πεχτουρες , επιτελους εγινα μελος
Στειλτε κανενα pm εαν παιξει καμια τσαρκουλα προς αθηνα μερια, κεντρο μενω

ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

* ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΛΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥΤΣΟΥς ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ , ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
:dancing: :dancing: :dancing:  :headbang: :headbang: :headbang:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman:

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πηγαινε στο μαγαζι και ριξτης μια τσαντιλα σκατο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λες ναναι ο παιχτουρας;και ντρεπεται να πει οτι ειναι κλανιαρης; :think: :2funny: :2funny:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
:2funny: Για καινούργιος πολύ αεράτος είσαι, για καινούργιος κλώνος μια χαρά το πας

Φιλε μπεσα για μπεσα , ειναι καινουργιος, κουρτινα ημουν τοσο καιρο , διαβαζα αλλα δεν εγραφα ε και το αποφασισα σημερα

Γαμω τις ελλεινηδες ρε  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Φιλε μπεσα για μπεσα , ειναι καινουργιος, κουρτινα ημουν τοσο καιρο , διαβαζα αλλα δεν εγραφα ε και το αποφασισα σημερα
τυπε για μενα τι γνωμη εχεις?εχεις διαβασει τις ιστοριες που γραφω?
δε βρισκεις οτι ειμαι πολυ ωραιος τυπος?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κάτι μου θυμίζει η ιστορία απ'την ανάποδη. Μπουρδελιάρη22 εσύ είσαι ρε μερεντόπαιδο;
respect-040.GIF

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
όχι ρε, κανας άλλος είναι αλλά έχει γέλιο πως καρφώνεται

μαγκες για να μην παρω κανενα αλλο μελος στον λεμο μου και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις το δηλωνω οτι ειμαι καινουργιος , !!!! ζητηστε απο τον admin να τσεκαρει ip

_ απλα ειπα να κανω θεικη εισοδο ως νεο μελος  :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom