Επισκέπτης
την ηπιε λεμεκαλα και εσυ βρε παιδι μου περιμενες να ερθη για να την αμολισης.... τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.. τωρα [glow=red,2,300]την εφαγε[/glow] η κοπελα.. το μονο που ισως γινη ... να της μεινη φετιχ...
την ηπιε λεμεκαλα και εσυ βρε παιδι μου περιμενες να ερθη για να την αμολισης.... τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.. τωρα [glow=red,2,300]την εφαγε[/glow] η κοπελα.. το μονο που ισως γινη ... να της μεινη φετιχ...
δες μας ειπες σε ποια φαση την αρωματισες την ορμονη... ουπσ λαθος φορουμ
την αρωματισες την κοπελα, ηταν χαμηλα και σε περιποιόταν πχ?
θυμηθηκα την αντιστοιχη ιστορία ενός φίλου, ο αρωματισμός της τεστοστερόνης (γαμω το γουίνι μου γαμω, λαθος φορουμ απλοτζαιζ φορε δατε)
καθών εγλυφε νεο γκομενακι, ττης περιποιήθηκε την πισω πορτουλα κ αυτη τον αρωματισε... σε οιστρογόνο...δε ξερω τη εχει παθει επικαλυπτονται τα φορουμς,
στη μαπα παρτα.
το παληκαρι συκωθηκε, φορεσε παντελονι, τα παπουτσια τα εβαλε καθως προχωρούσε προς την πορτα κ τη μπλουζα στο αυτοκινητο, η τυπισα τις αλλες μερες τον επαιρνε τηλεφωνα κτλ
σαν κ σενα ενα πραγμα
η να τον ερωτευτη περισσοτερογω πιστευω..πως αν τον αγαπαει πραγματικα θα δωσει τοπο στην οργη η γκομενα και θα γυρισει στον μπουτσαρα λολ
γω πιστευω..πως αν τον αγαπαει πραγματικα θα δωσει τοπο στην οργη η γκομενα και θα γυρισει στον μπουτσαρα λολ
xαχαχαχαχαχαχχαχαδες μας ειπες σε ποια φαση την αρωματισες την ορμονη...
ο αρωματισμός της τεστοστερόνης
Ρε παιδες σιγα το πραγμα. Ενας φιλος Αγγλος οπως την εχει την αλλη κατω απο το παπλωμα και τον τσιμπουκωνει, κλανει χυμα αμα του ερθει, και μαλιστα δεν την αφηνει κιολας να βγει εξω απο το παπλωμα για να παρει αερα...
Πολυ ευαισθητες ειναι οι Ελληνιδες...
Σαν και εμενα αλλα το αντιθετο , να σου πω σε τι φαση,
Την ειχα βαλει απο κατω και με οτι δυναμη μου ειχε απομεινει την ειχα γραπωσει και την εσπροχνα , εεεε και δεν αντεξα και μου βηκε λυσαλεα,βροντερη και βρομικη , προσπαθησα να
την κρατησω την γκομενα αλλα ματαια, δυστιχος ξεγλυστρησε διοτι ειμασταν μεσα στους ιδρωτες(ενεκα το κλειστο παραθυρο) με εβρισε καργα , ντυθηκε στο δευτερολεπτο και μεχρι
να καταλαβω τι ειχε γινει ειχε φτασει στις σκαλες και με εβριζε
μπες μεσα και αρχισε τα κλανιδιανα παω απο το μαγαζι που δουλευει , αλλα τι να τις πω? σε τι να την κατηγορισω ?για πες ....
με λαδι μηπως;Γιατι ρε φιλαρακι , εχουμε καμια ασφαλεια για να την ριχνουμε και να μην κλανουμε οταν γαμαμε , ετυχε και εκλασα τι να κανουμε , γαμοπατζαρια ειχα φαει
τυπε και μην ξεχνας οτι και οι γκομενες κλανουνΚαλησπερα ρε αλανια. ρε μαγκες διαβαζω χρονια το σαιτ , σημερα εκατσε κομπλα και ειπα να γινω μελος για να ρωτησω
θελω την γνωμη σας ρε.
Χτες το βραδυ φωρτωσα σπιτι ενα ξεκολλιδι αλλα πραγμα , μουνετο απιστευτο , (πωλητρια σε καταστημα ηταν και το εριξα σε 4 μερες)
ρε μαλακες χτες ομως εκατσε γαμω τις κομπλες , εκει που το ειχα βαλει κατω και το ελιωνα στο δευτερο γαμισακι (το πρωτο ηταν , αντε γεια)
καταλαθος εκλασα , γαμω το σπιτι μου , και η γκομενα ρε μαλακες τα πηρε τοσο πολυ κρανιο, που κατευενε τα σκαλια
της πολυκατικειας δυο δυο και με εκραζε στις σκαλες (τι κλαναρη με ελεγε, τι μπεχρα με φωναζε κτλ κτλ , ρομπα με εκανε, τοσο πολυ που πηγα τα κοινωχρηστα σημερα να τα πληρωσω
και ο διαχειριστης με το που με ειδε εκλασε στο γελιο και αυτος)
ρε παιχτουρες help , την εχω παρει 30 φορες τηλεφωνο απο το πρωι να της ζητησω συγνωμη αλλα ουτε καν το σηκωνει , τι να κανω ??? εφαγα κολλημα με το μωρο , τι γινεται με αυτην την περιπτωση ?
ρε πουστη μου σε τοσο κομπλεξικια ,επεσα ανθρωπος ειμαι !!!