Νέα

Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μίλα της κανονικά και ξαφνικά φώναξε "ΕΚΛΑΣΕΣ??????? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ????" "τι λες, δεν ήμουνα εγώ" "ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΛΑΝΙΑΡΑ ΟΥΥΥΥΥΥ"
Άμα είναι να αρχίσει και τα ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλιά να αλλάξει και το νικ σε Πουσταράς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ρε φιλος , για αυτο εχω σκασει ακομα ποιο πολλυ  :tickedoff:, η παλιοπουτανα , κατεβαινε τις σκαλες φωναζε το ονομα μου και το επιθετο μου στην πολυκατικια και εβαζε και τα κοσμικα επιθετα η μαλακισμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! την ειχε ποιασει αμοκ!!!!!!!!!!!

σιγά μην φώναζε και τον αριθμό ταυτότητας σου.
ίσως αν η έμπνευση σου δεν προερχόταν από άλλο site που σε θρέντ του σήμερα υπήρχε παρόμοιο θέμα, όλα να ήταν πιο όμορφα.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Άμα είναι να αρχίσει και τα ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλιά να αλλάξει και το νικ σε Πουσταράς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε παιχτουρες , δεν λέει να αρχισω να φωναζω στο μαγαζι , θα φερουν κανενα σεκουριτα και θα με πεταξει εξω με τις κλοτσιες , κανενα αλλο τροπο βρεστε ρε , εξαλλου η γκομενα αξιζει καμια δεκαρια γαμισια ακομα :knockinb: :knockinb: :knockinb:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
σιγά μην φώναζε και τον αριθμό ταυτότητας σου.
ίσως αν η έμπνευση σου δεν προερχόταν από άλλο site που σε θρέντ του σήμερα υπήρχε παρόμοιο θέμα, θα ήταν πιο όμορφα.

Ατοπος εισαι μεγαλε

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αστα να πανε συναγονιστη , σκεψου οτι κατεβηκα μεχρι κατω να την μαζεψω πανω(Ασχετα που δεν το καταφερα) , και οταν ανεβηκα ακομα η κρεβατοκαμαρα μυριζε πορδιλα  :badair: :badair: :badair:,ειχα και κλειστο παραθυρο ο μλκς

ρε συ βοθρατζης εισαι;

πηγαινε ρε φιλε στην τουαλετα και ριξε οσες θες...οχι μπροστα στο μουνι και ειδικα οταν καρφωνεις!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αλλη φορα να περιμενεις να σου τραβηξει το δαχτυλο για να κλασεις

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε συ βοθρατζης εισαι;

πηγαινε ρε φιλε στην τουαλετα και ριξε οσες θες...οχι μπροστα στο μουνι και ειδικα οταν καρφωνεις!

Γιατι ρε φιλαρακι , εχουμε καμια ασφαλεια για να την ριχνουμε και να μην κλανουμε οταν γαμαμε ,  :jerking: ετυχε και εκλασα τι να κανουμε , γαμοπατζαρια ειχα φαει

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Γιατι ρε φιλαρακι , εχουμε καμια ασφαλεια για να την ριχνουμε και να μην κλανουμε οταν γαμαμε ,  :jerking: ετυχε και εκλασα τι να κανουμε , γαμοπατζαρια ειχα φαει

πατζαρια;; χμ δεν εχω γνωση επι του θεματος..επηρεαζουν το εντερο; μηπως εβαλες καμια σαλτσα κατι που να σε πειραζει;

flex79

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πουλα της προλογο...πες της οτι ησουν αδιαθετος καιτσι...ολα αυτα σενα ραντεβου στο σπιτι σου/σπιτι της καπου μονοι τεσπα.πιστευω θα καταλαβει.αν οχι να εχεις ετοιμη ακομα μια πολυ βρωμερη ομως..στον αερα σαν νιτζα θα πηδηξεις για να σκασει στην μαπα της :2funny:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
πατζαρια;; χμ δεν εχω γνωση επι του θεματος..επηρεαζουν το εντερο; μηπως εβαλες καμια σαλτσα κατι που να σε πειραζει;
Ξερω γω ρε γαμο το μου , εκανα μαλακια που τα εφαγα :jerking:, μαλλον αυτα με το κοκκινο κρασι που ειπια με την γκομενα θα με πειραξανε , τι να πω  :s&m_3:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μήπως είναι καθηγήτρια Ιταλικών η γκόμενα?  :jerking:

Επισκέπτης
μονο ο παιχτουρας μπορει να σου δωσει λυση πουτσαρα μου! :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλα και εσυ βρε παιδι μου περιμενες να ερθη για να την αμολισης....  τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.. τωρα την εφαγε η κοπελα.. το μονο που ισως γινη ... να της μεινη φετιχ...

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
οποιος δεν ειναι διακριτικος,αυτα παθαινει.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
δες μας ειπες σε ποια φαση την αρωματισες την ορμονη... ουπσ λαθος φορουμ
την αρωματισες την κοπελα, ηταν χαμηλα και σε περιποιόταν πχ?

θυμηθηκα την αντιστοιχη ιστορία ενός φίλου, ο αρωματισμός της τεστοστερόνης (γαμω το γουίνι μου γαμω, λαθος φορουμ απλοτζαιζ φορε δατε)

καθών εγλυφε νεο γκομενακι, ττης περιποιήθηκε την πισω πορτουλα κ αυτη τον αρωματισε... σε οιστρογόνο...δε ξερω τη εχει παθει επικαλυπτονται τα φορουμς,
στη μαπα παρτα.

το παληκαρι συκωθηκε, φορεσε παντελονι, τα παπουτσια τα εβαλε καθως προχωρούσε προς την πορτα κ τη μπλουζα στο αυτοκινητο, η τυπισα τις αλλες μερες τον επαιρνε τηλεφωνα κτλ
σαν κ σενα ενα πραγμα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories