You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Άμα είναι να αρχίσει και τα ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλιά να αλλάξει και το νικ σε Πουσταράςμίλα της κανονικά και ξαφνικά φώναξε "ΕΚΛΑΣΕΣ??????? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ????" "τι λες, δεν ήμουνα εγώ" "ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΛΑΝΙΑΡΑ ΟΥΥΥΥΥΥ"
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ρε φιλος , για αυτο εχω σκασει ακομα ποιο πολλυ , η παλιοπουτανα , κατεβαινε τις σκαλες φωναζε το ονομα μου και το επιθετο μου στην πολυκατικια και εβαζε και τα κοσμικα επιθετα η μαλακισμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! την ειχε ποιασει αμοκ!!!!!!!!!!!
σιγά μην φώναζε και τον αριθμό ταυτότητας σου.
ίσως αν η έμπνευση σου δεν προερχόταν από άλλο site που σε θρέντ του σήμερα υπήρχε παρόμοιο θέμα, όλα να ήταν πιο όμορφα.
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Άμα είναι να αρχίσει και τα ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλιά να αλλάξει και το νικ σε Πουσταράς
ρε παιχτουρες , δεν λέει να αρχισω να φωναζω στο μαγαζι , θα φερουν κανενα σεκουριτα και θα με πεταξει εξω με τις κλοτσιες , κανενα αλλο τροπο βρεστε ρε , εξαλλου η γκομενα αξιζει καμια δεκαρια γαμισια ακομα
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
σιγά μην φώναζε και τον αριθμό ταυτότητας σου.
ίσως αν η έμπνευση σου δεν προερχόταν από άλλο site που σε θρέντ του σήμερα υπήρχε παρόμοιο θέμα, θα ήταν πιο όμορφα.
Ατοπος εισαι μεγαλε
αστα να πανε συναγονιστη , σκεψου οτι κατεβηκα μεχρι κατω να την μαζεψω πανω(Ασχετα που δεν το καταφερα) , και οταν ανεβηκα ακομα η κρεβατοκαμαρα μυριζε πορδιλα ,ειχα και κλειστο παραθυρο ο μλκς
ρε συ βοθρατζης εισαι;
πηγαινε ρε φιλε στην τουαλετα και ριξε οσες θες...οχι μπροστα στο μουνι και ειδικα οταν καρφωνεις!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αλλη φορα να περιμενεις να σου τραβηξει το δαχτυλο για να κλασεις
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Άμα είναι να αρχίσει και τα ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλιά να αλλάξει και το νικ σε Πουσταράς
αυτά τα ου τα λένε στη μύκονο, άλλα λέω εγώ
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ρε συ βοθρατζης εισαι;
πηγαινε ρε φιλε στην τουαλετα και ριξε οσες θες...οχι μπροστα στο μουνι και ειδικα οταν καρφωνεις!
Γιατι ρε φιλαρακι , εχουμε καμια ασφαλεια για να την ριχνουμε και να μην κλανουμε οταν γαμαμε , ετυχε και εκλασα τι να κανουμε , γαμοπατζαρια ειχα φαει
Γιατι ρε φιλαρακι , εχουμε καμια ασφαλεια για να την ριχνουμε και να μην κλανουμε οταν γαμαμε , ετυχε και εκλασα τι να κανουμε , γαμοπατζαρια ειχα φαει
πατζαρια;; χμ δεν εχω γνωση επι του θεματος..επηρεαζουν το εντερο; μηπως εβαλες καμια σαλτσα κατι που να σε πειραζει;
πουλα της προλογο...πες της οτι ησουν αδιαθετος καιτσι...ολα αυτα σενα ραντεβου στο σπιτι σου/σπιτι της καπου μονοι τεσπα.πιστευω θα καταλαβει.αν οχι να εχεις ετοιμη ακομα μια πολυ βρωμερη ομως..στον αερα σαν νιτζα θα πηδηξεις για να σκασει στην μαπα της
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ξερω γω ρε γαμο το μου , εκανα μαλακια που τα εφαγα , μαλλον αυτα με το κοκκινο κρασι που ειπια με την γκομενα θα με πειραξανε , τι να πωπατζαρια;; χμ δεν εχω γνωση επι του θεματος..επηρεαζουν το εντερο; μηπως εβαλες καμια σαλτσα κατι που να σε πειραζει;
Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μήπως είναι καθηγήτρια Ιταλικών η γκόμενα?
ε?
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ατοπος εισαι μεγαλε
δεν νομίζω ;) αλλά επειδή το θέμα προσφέρεται για χαβαλέ, συνέχα με τις ευχές μου.
Επισκέπτης
μονο ο παιχτουρας μπορει να σου δωσει λυση πουτσαρα μου!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καλα και εσυ βρε παιδι μου περιμενες να ερθη για να την αμολισης.... τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.. τωρα την εφαγε η κοπελα.. το μονο που ισως γινη ... να της μεινη φετιχ...
Mikro_neraidaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οποιος δεν ειναι διακριτικος,αυτα παθαινει.
patir.gomenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
δες μας ειπες σε ποια φαση την αρωματισες την ορμονη... ουπσ λαθος φορουμ
την αρωματισες την κοπελα, ηταν χαμηλα και σε περιποιόταν πχ?
θυμηθηκα την αντιστοιχη ιστορία ενός φίλου, ο αρωματισμός της τεστοστερόνης (γαμω το γουίνι μου γαμω, λαθος φορουμ απλοτζαιζ φορε δατε)
καθών εγλυφε νεο γκομενακι, ττης περιποιήθηκε την πισω πορτουλα κ αυτη τον αρωματισε... σε οιστρογόνο...δε ξερω τη εχει παθει επικαλυπτονται τα φορουμς,
στη μαπα παρτα.
το παληκαρι συκωθηκε, φορεσε παντελονι, τα παπουτσια τα εβαλε καθως προχωρούσε προς την πορτα κ τη μπλουζα στο αυτοκινητο, η τυπισα τις αλλες μερες τον επαιρνε τηλεφωνα κτλ
σαν κ σενα ενα πραγμα
την αρωματισες την κοπελα, ηταν χαμηλα και σε περιποιόταν πχ?
θυμηθηκα την αντιστοιχη ιστορία ενός φίλου, ο αρωματισμός της τεστοστερόνης (γαμω το γουίνι μου γαμω, λαθος φορουμ απλοτζαιζ φορε δατε)
καθών εγλυφε νεο γκομενακι, ττης περιποιήθηκε την πισω πορτουλα κ αυτη τον αρωματισε... σε οιστρογόνο...δε ξερω τη εχει παθει επικαλυπτονται τα φορουμς,
στη μαπα παρτα.
το παληκαρι συκωθηκε, φορεσε παντελονι, τα παπουτσια τα εβαλε καθως προχωρούσε προς την πορτα κ τη μπλουζα στο αυτοκινητο, η τυπισα τις αλλες μερες τον επαιρνε τηλεφωνα κτλ
σαν κ σενα ενα πραγμα
Ξερω γω ρε γαμο το μου , εκανα μαλακια που τα εφαγα , μαλλον αυτα με το κοκκινο κρασι που ειπια με την γκομενα θα με πειραξανε , τι να πω
τι να πω ρε φιλε...φελλος..φελλος!!!!!!!!!!