Νέα

Εκδικηση σε Κ@@@@λα γυναικα!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgossschania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickrahm87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια, μια απλη ερωτηση θελω να κανω ασχετη με το θεμα, μολις σημερα εγινα μελος και ηθελα να ανοιξω ενα θεμα δικο μου σε μια απο τις κατηγοριες του φορουμ και δεν μπορω να βρω την επιλογη, μπορη να με βοηθησει καποιος?

OP
OP
G

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Θα παραβλέψω την limo μη γνωρίζοντας πως προσδιορίζεις την λέξη αυτή,πιστεύοντας λοιπόν οτι δεν εννοείς αυτο το 7μετρο-9μετρο όχημα εχω να σου πω οτι έκανες λάθος...Έπρεπε να την προσλάβεις η ακομα καλύτερα να την ρωτήσεις αν χρειάζεται δανεικά!!!Θα την είχες του χεριού σου!

Καλημερα συναγωνιστη και συμφορουμιτη!!! Ναι εχεις δικιο. Εννοειται οτι δεν κυκλοφορω με τετοιο 7μετρο αμαξι. Απλα θεωρησα οτι κ η mercedes Ε, κατι τετοιο ειναι.

spiros79

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Τελικά μερικοί εχουν δίκιο όπου χαρακτηρίζουν τους Χανιώτες ψώνια με τα αυτοκίνητα τους  :2funny:

nickrahm87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια, μια απλη ερωτηση θελω να κανω ασχετη με το θεμα, μολις σημερα εγινα μελος και ηθελα να ανοιξω ενα θεμα δικο μου σε μια απο τις κατηγοριες του φορουμ και δεν μπορω να βρω την επιλογη, μπορη να με βοηθησει καποιος?
αντε ρε παιδια βοηθηστε καποιος..., ειναι δυνατον να μη βρισκω την επιλογη σε τοσα φορουμ εχω ποσταρη γιατι ετσι εδω, κατι παιζει...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.829
Πόντοι
216
Σας εχει κανει ποτε καμια γυναικα μαλ@@@α κ να προσπαθησετε να την εκδικηθειτε;;

βεβαίως....εστειλα φωτο με ξακαθαρο προσωπο μπουκωμενη με το καυλι μου και τα γλυκαδια μου να σταζουν (καλλιτεχνικοτατη, καβατζωτη) στον ανδρα της, και την αδερφη της.......

μια άλλη φορα, χρονια πριν, μου χε κανει μια μανούρια μια ψωλα και ειχα σκυλιασει...ειμουν μικρουλης ακομα, και τσαντιζομουν πιο ευκολα...εεεεελα όμως που είχαμε μαθει το keylogger τοτε, (προγραμματακι που αποθηκευει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πατιεται στο πληκτρολογιο), και εψαχνα να δω μηπως μπηκε στο μαιλ της από μενα...και ΝΑΙ, ειχε μπει, και ειχε το ιδιο password, μαγκες...το τι γελιο ακολουθησε για το επομενο διμηνο, δεν λεγεται......

η εκδικιση είναι πιο γλυκια, ειτε κρυα ειτε ζεστη, η αληθεια είναι....

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.829
Πόντοι
216
Τυπε αν η γυναικα ηταν παντρεμένη πριν σε γνωρίσει και το είχε ξεκαθαρίσει σε εσένα και τις έκανες τέτοια μανούρα για μένα εισαι άνανδρος και κρίμα τα παντελόνια σου..

Τυπε, δεν μου αφησε επιλογή, η συγκεκριμενη! Από μια δουλεια την γνωρισα κι εγινε το παιχνιδι, και αυτή υστερα (κουτοπονηρα) πηγε να μου στησει γερη πουστια να φαει χρηματα από εμενα κι έναν φιλο που την αναθεσε-νομιζοντας ότι είμασταν τιποτα πλούσιοι, το ζωον- και εν τελει, πηγε να μας τα χαλασει όλα η ψωλα!
Ολοκληρη κομπινα ειχε στησει η βλαχα, με πολλη κακια βασικα, κι όλα αυτά για να κονομησει 3-4 χιλιαρικα!

Εν τελει,πολλα πραγματα δεν ειχε υπολογισει (πας να κανεις πουστια-οκ-τουλάχιστον μαθε να φυλάγεσαι όταν την κανεις και μην υπολογιζεις στην χαζομαρα των αλλων), και πληρωσε το αντιποινο!

Δεν ξερω εσυ τι μου λες για παντελόνια και φανελες, εγω μια φορα το καταχαρηκα, και θεωρω πως αποδοθηκε δικαιοσυνη σε ολους!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αδιαφορία, πλήρης αδιαφορία χρειάζεται. Κυκλοφόρησε με άλλη, πέρνα από μέρη που συχνάζει, ανέβασε στο facebook φωτογραφίες με την καινούρια. Θα σκυλιάσει. Η καλύτερη εκδίκηση είναι να είσαι ευτυχισμένος.

OP
OP
G

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
βεβαίως....εστειλα φωτο με ξακαθαρο προσωπο μπουκωμενη με το καυλι μου και τα γλυκαδια μου να σταζουν (καλλιτεχνικοτατη, καβατζωτη) στον ανδρα της, και την αδερφη της.......

μια άλλη φορα, χρονια πριν, μου χε κανει μια μανούρια μια ψωλα και ειχα σκυλιασει...ειμουν μικρουλης ακομα, και τσαντιζομουν πιο ευκολα...εεεεελα όμως που είχαμε μαθει το keylogger τοτε, (προγραμματακι που αποθηκευει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πατιεται στο πληκτρολογιο), και εψαχνα να δω μηπως μπηκε στο μαιλ της από μενα...και ΝΑΙ, ειχε μπει, και ειχε το ιδιο password, μαγκες...το τι γελιο ακολουθησε για το επομενο διμηνο, δεν λεγεται......

η εκδικιση είναι πιο γλυκια, ειτε κρυα ειτε ζεστη, η αληθεια είναι....

Respeeeect!!!! Hahahahahha πωπωπωπωππω φανταζομαι τον ανδρα της φιλε!!!! :s&m_3:

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τέτοιες μαλακίες κάνετε και χάνουμε τις καλύτερες παντρεμένες, μετά δεν γαμιούνται με κανένα.  Αυτό στο χωρίο μου το λέμε "κάψιμο". Πως θα βρεις γυναίκες να γαμήσεις μετά ρε μαλάκα άντρα;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Λοιπον παιδια μια φορα κ ενα καιρο οταν ημουν 19 χρονων βοσκαρουδακι αμουστακο οπως λεει κ ο γνωστος βαρδος, κανω σχεση με μια 27 χρονη γυμναστρια. Η τυπισσα παντα περιποιημενη, με πολλα λεφτα (του μπαμπα παντα) κ ψηλομυτα. Θυμαμαι ειχε ενα καινουριο  vitara τοτε κ εγω ενα panda, κ ντρεποταν να μπει μεσα. Με χωρισε γιατι δεν μπορουσα να της προσφερω ταξιδια κτλ κ αρραβωνιαστηκε τον πρωην της (γιατρος!!!)Τελος παντων μετα απο πολλα πολλα χρονια κ αφου ανοιξα την δικη μου επιχειρηση, ερχεται  η γραμματεας μου κ μου λεει οτι ηρθε μια κοπελλα να αφησει βιογραφικο κ θελει να με δει απο κοντα. Της λεω να περασει κ τι να δω!!!!
Ε ρε πουστη μου λεω πως γυριζει ο τροχος!!! Χαχαχαχ. Με παρακαλαγε για δουλεια, της ειπα με υφος θα δω τι θα κανω.ειπαμε τα νεα μας, τελικα χωρισε με τον γιατρο, τωρα ειναι παντρεμενη με εναν μηχανικο αυτοκινητων (δεν το λεω υποτιμιτικα, ειναι δυσκολη κ τιμια δουλεια). Την συνοδεψα ως εξω να της δειξω κ την limo που ειχα αγορασει, κ μετα την εβλεπα να φευγει με το αμαξι 20 ετιας που εδω κ ενα χρονο απο οτι παρατηρω εχει σπασμενο το πισω φαναρι... τελικα δεν της εδωσα δουλεια, αλλα της ελεγα να παιρνει τηλ την γραμματεα μου να της πει αν αδισει καμια θεση!!!!!
Ενα χρονο σπασμενο κωλοφαναρο με αντρα μηχανικο αυτοκινητων;Η εχει παντρευτει τον τσακωνα ή κατι δεν κολλαει στην ιστορια δικε μου

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ενα χρονο σπασμενο κωλοφαναρο με αντρα μηχανικο αυτοκινητων;Η εχει παντρευτει τον τσακωνα ή κατι δεν κολλαει στην ιστορια δικε μου
Δεν φτανει που λεει μουφες ο τρομπας, δεν βαζει και επαγγελματα που να κολλανε στην ιστορια.

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Μην ασχολείστε με μαλακισμένες. Υπάρχουν και φυσιολογικά κορίτσια. Για άλλη παραλία και να περνάτε καλά  :knockinb:  :fuck1:  :zfuck:και τις παλιές ιστορίες στα αρχίδια σας!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

Stories

Νέο!