Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.869
- Πόντοι
- 736
λες να το κανω daisy? λεω ναι για να ψαχνονται παλι γιατι αλλαζουμε ονοματαΠοιός έχει σχέση;
Ο ... Ντόναλντ ;;;;;;;;;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
λες να το κανω daisy? λεω ναι για να ψαχνονται παλι γιατι αλλαζουμε ονοματαΠοιός έχει σχέση;
Ο ... Ντόναλντ ;;;;;;;;;
Δεν σου έγραψα κάτι τετοιοΕντάξει μεγάλε με έπεισες. Θα μας βγάλεις τώρα αυτούς που πληρώνουν και βαράνε προσοχή στην πουτάνα, πιο μάγκες απο όσους δεν πληρώνουν και τρέχουν τα μουνιά από πίσω τους.
Πρέπει να πεις ότι πας και 6-7 φορές το μήνα Ερμού για ψώνια !!!!λες να το κανω daisy?
θα με πας ? ντρέπομαι μονη μου..Πρέπει να πεις ότι πας και 6-7 φορές το μήνα Ερμού για ψώνια !!!!
Θα γουστάρει τρελά ο χύστης !!!!!
Κατσε μην τον δουν που μιλάει κρυφά και του κόψουν το φαι. Έχεις δει μια κοιλιά που έχει;θα με πας ? ντρέπομαι μονη μου..
αφου τελειωσεις το ρουφιανοκλαμα σου ...Πρέπει να πεις ότι πας και 6-7 φορές το μήνα Ερμού για ψώνια !!!!
Θα γουστάρει τρελά ο χύστης !!!!!
Η ντροπή δεν είναι θέμα.θα με πας ? ντρέπομαι μονη μου..
για πες πας και σε σινεμα με τσοντες ? δεν το ηξεραΗ ντροπή δεν είναι θέμα.
Το ερώτημα είναι ... με το Ντόνταλντ .... έμενες μόνη ;;;;;;;
Εκεί σε θέλω !!!!!!
Δεν ξέρουμε ... και τι χαρτιά έχει !!!!!!!
Τελικά δεν είπες ... γουστάρεις Ντόναλντ ;για πες πας και σε σινεμα με τσοντες ? δεν το ηξερα
με κλειστα ματια ..αδιαφοροντας για το πως θα ειναι εμφανισιακα ..και του παω και τις παντοφλες ....Τελικά δεν είπες ... γουστάρεις Ντόναλντ ;
Θα τον σπιτώσεις ;με κλειστα ματια ..αδιαφοροντας για το πως θα ειναι εμφανισιακα ..και του παω και τις παντοφλες ....![]()
ωρα να χυσεις γεροντα ...εχει σχεση ...Θα τον σπιτώσεις ;
Γιατί λογικά στο παιδικό του δωμάτιο μένει.
Εκτός από όταν ... παραθερίζει .... χαϊδάρι .... δαφνί κτλ ....
Ποιός ;;ωρα να χυσεις γεροντα ...εχει σχεση ...
Μην λες καλά λόγια και ζηλέψει το αρχιναυάγιο Τέλης. Πες του για το λουκέτο που έβαλε κι έλεγε ότι το είπε για δόλωμα να δει τι θα του πουν.με κλειστα ματια ..αδιαφοροντας για το πως θα ειναι εμφανισιακα ..και του παω και τις παντοφλες ....![]()
Ισως δε θεωρουν οι ιδιεςΤο θέμα είναι αν έχει διαπιστωθεί από τη ψυχική νόσο πάσχουν και να παίρνουν την ανάλογη αγωγή.Αυτο το επάγγελμα την οποία ψυχική νόσο κάποιας εταίρας την χειροτερεύει
Ενώ εσένα τιτάνα .... σε πάνε ένστολοι συνοδεία στο Δαφνί .... χωρίς καμία αναμονή !Πιο χοντρομαλάκα από τον Τέλη δεν έχω δει. Μεχρι κι η υπογραφή του είναι τεράστια. Μονο ένας μικροπούτσης βάζει τεράστια υπογραφή. Δέκανίκι του ψυχοπαθή με τα μωβ αρχιδια. Εκείνος ήθελε να πάει ΛευκοΡωσία και περίμενε 12 ώρες στα σύνορα. Τεράστιος μαλακας.