Νέα

Εκδιδόμενες με ψυχολογικά θέματα που πιθανόν χρήζουν αγωγής

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.869
Πόντοι
736
Τύπε .... Ξέρεις από βέσπα Ντόναλντ ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως ... με μπέρδεψες με το Ντόναλντ ;
εχω αλλεργια σε απροσωπα μπιχλιπμιδια που βαρανε αναφορες ...θες το μονοπώλιο ..να σου δωσουμε ολοι την πιτα αλλα θα σκασεις δεν εχεις στομαχι ...δεν εχεις ΣΤΟΜΑΧΙ αλλα κανεις το μαλακα

εχω αλλεργία σε απροσωπα νταηλικια του πληκτρολογιου που εχουν την απαίτηση να υπαρχουν μονο αυτοι ...

τι κλασμεντεν ειναι η φαση σου τι επαθες ..

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
64
Like
2.255
Πόντοι
10.165
Βάζεις δικές σου παραμέτρους για να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα. Δεν υπάρχει στον πλανήτη άνδρας να έχει γαμησει περισσότερες γκόμενες από πουτάνες εκτός αν γαμάει ΜΟΝΟ γκόμενες (χατηρικα γράφω 20). Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Όπως ένας που δεν βλέπεται θα γαμάει μόνο πουτάνες γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γαμησει γκόμενες. Πρέπει να συγκρίνεις όμοια μεγέθη, τα μεγέθη είναι τα γαμήσια κι όχι το είδος γαμησιών.
Τα γαμήσια του γκομενογαμιά θα είναι όλα ακάποτα και μια χαρά πλούσια ενώ του πορνογαμιά θα είναι μετριότητες με ψεύτικα αχ βαχ και διπλες καπότες κι ηδονή της πλάκας. Πριν απαντήσεις ξανά λάθος δες εδώ μέσα πόσα παράπονα κάνουν για τα γαμήσια που ρίχνουν με πουτάνες. Εγώ οπότε διάβασα κάτι γελούσα ώρες με τους χαρακτηρισμούς. Ξυπνήστε. Γαμησι με γκόμενα ίσον επιτυχία αλλά γαμήσι με πουτάνα ίσον ανοχή.
Mυστη θα διαφωνήσω μαζί σου ότι μόνο οι άσχημοι πανε με εταιρες.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Mυστη θα διαφωνήσω μαζί σου ότι μόνο οι άσχημοι πανε με εταιρες.
Εγώ έγραψα τον βασικό κορμό για να καταλαβαινόμαστε. Τώρα αν εσύ κόλλας σε κάτι που όντως υφίσταται επειδή ενδέχεται να βλέπεσαι ή να ξέρεις κάποιον να βλέπεται δεν αλλάζει το νοήμα και είναι απλή μειονοτητα.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
64
Like
2.255
Πόντοι
10.165
Εγώ έγραψα τον βασικό κορμό για να καταλαβαινόμαστε. Τώρα αν εσύ κόλλας σε κάτι που όντως υφίσταται επειδή ενδέχεται να βλέπεσαι ή να ξέρεις κάποιον να βλέπεται δεν αλλάζει
Δηλαδή κάποιος που έχει χάσει την αγαπημενη του και από αυτό που εχει υποστεί δεν θέλει να ξαναδεσμευτει δεν μπορεί να είναι κάποιος που μπορεί να επιλέγει Εταίρες?Κάποιος που δεν ξεπέρασε ποτε των ερωτα του και φοβάται οχι? Σου αναφέρω κατηγορίες ανθρώπων που γνωρίζω.
Μπορεις σε παρακαλώ να μου αναφέρεις το νόημα?

Τελευταία τροποποίηση:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Το νόημα ποιο είναι?
Το νόημα είναι όλα όσα έγραψα διότι συμβαίνουν και το επιμέρους είναι ότι όσοι πάνε με πουτάνες δεν βλέπονται. Να στο πω πιο κομψά δεν τα καταφέρνουν με γκόμενες. Είναι γνωστό αυτό. Εσύ δηλαδή αυτούς που ξέρεις και πάνε αυτοί οι λίγοι βλέπονται η όχι;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.945
Πόντοι
6.056
Το νόημα ποιο είναι?
Το νόημα ;
Είναι ο Ντόναλντ ρε .
Δεν θυμάσαι την περίπτωση ;
Είναι ... βαριά !

εχω αλλεργια σε απροσωπα μπιχλιπμιδια που βαρανε αναφορες ...θες το μονοπώλιο ..
Ποιός βάρεσε αναφορές ;
Ποιός θέλει μονοπώλιο ;;;
Δεν τα λες καλά.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Αναζητείται η μαμά του χοντρομαλάκα Τέλη να στείλει λεφτά στο ξενοδοχείο που κωλοδακτυλιαζόταν ο γιόκας της μην τον πριονίσει ο νταβάς. Έτσι έχει γράψει ο μέγιστος Γλυφομουνίξ. Κοιτάξτε πόσο όμορφα θάβω τον Τέλη. Καμία κούραση. Όλα στο φως.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.945
Πόντοι
6.056
Αναζητείται η μαμά του χοντρομαλάκα Τέλη να στείλει λεφτά στο ξενοδοχείο που κωλοδακτυλιαζόταν ο γιόκας της μην τον πριονίσει ο νταβάς. Έτσι έχει γράψει ο μέγιστος Γλυφομουνίξ. Κοιτάξτε πόσο όμορφα θάβω τον Τέλη. Καμία κούραση. Όλα στο φως.
Με την Ερμού ... τι έγινε μόρτη ;
Γιατί τη σταμάτησες ;;;

Δεν πιστεύω ... να έπαιξαν τίποτε θεματάκια ... με μπουζούρισμα ... άσυλα και τα ρέστα ;;;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.869
Πόντοι
736
Το νόημα ;
Είναι ο Ντόναλντ ρε .
Δεν θυμάσαι την περίπτωση ;
Είναι ... βαριά !

Ποιός βάρεσε αναφορές ;
Ποιός θέλει μονοπώλιο ;;;
Δεν τα λες καλά.
Με την Ερμού ... τι έγινε μόρτη ;
Γιατί τη σταμάτησες ;;;

Δεν πιστεύω ... να έπαιξαν τίποτε θεματάκια ... με μπουζούρισμα ... άσυλα και τα ρέστα ;;;
ψψψψψ τωρα μαλιστα ..τρομερες αλλαγες ..ορθιες χωρις κλαψα..:television:

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
64
Like
2.255
Πόντοι
10.165
Το νόημα είναι όλα όσα έγραψα διότι συμβαίνουν και το επιμέρους είναι ότι όσοι πάνε με πουτάνες δεν βλέπονται. Να στο πω πιο κομψά δεν τα καταφέρνουν με γκόμενες. Είναι γνωστό αυτό. Εσύ δηλαδή αυτούς που ξέρεις και πάνε αυτοί οι λίγοι βλέπονται η όχι;
Μια χαρά είναι και πάνω από όλα δεν είναι μισογυνιδες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.945
Πόντοι
6.056
ψψψψψ τωρα μαλιστα ..τρομερες αλλαγες ..ορθιες χωρις κλαψα..:television:
Magi .... έχεις καψουρευτεί Ντόναλντ ;
Μη μασάς. Μολόγα.
Όλοι εδώ ... έχουμε ιδιαίτερα γούστα !!!!!!!
Γουστάρεις ;;;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Είναι τρελός ο Τέλης. Λουκέτιασε το σακατεμενο ιατρείο που είχε και τώρα αλλάζει συζήτηση. Μου λέει για Ερμού λες κι η Ερμού είναι στο διάστημα. Εγώ μια χαρά πηγαίνω. Άλλοι είναι αυτοί που δεν πάνε πουθενά. Τώρα πως ζει ο σώγαμπρος Τέλης που δεν έχει πάει πουθενά στην ζωή του και ζει μέσα από τις περιπέτειες του κατόχου μωβ αρχιδιων κμαν;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.945
Πόντοι
6.056
Έχεις ... άγνοια του τι εστί Ντόναλντ προφανώς.
Χρειάζεσαι βασική εκπαίδευση .
Μετά από σεμινάρια, ίσως μπορείς να παρακολουθήσεις !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.945
Πόντοι
6.056
ζει μέσα από τις περιπέτειες του κατόχου μωβ αρχιδιων κμαν;
Ο Κμαν ... έχει βάλει φωτό από τεμάχια ... Βαρσοβία ... Μαυροβούνιο ...

Εσύ έχεις βάλει φωτό από ... ερμού ... δαφνί .... δρομοκαϊτιο ... που αλλού έχεις παίξει;
Αιγηνίτειο ;;;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.869
Πόντοι
736

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
64
Like
2.255
Πόντοι
10.165
Έχω άγνοια αλλα μπορω να συζητήσω ,μέχρι στο τέλος να μην μπορώ εσεις έχετε παραιτηθεί?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.869
Πόντοι
736
εχει σχεση ο ανθρωπος ...αλλιως θα σας μάθαινα μπαλιτσα:knuppel:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Εντάξει μεγάλε με έπεισες. Θα μας βγάλεις τώρα αυτούς που πληρώνουν και βαράνε προσοχή στην πουτάνα, πιο μάγκες απο όσους δεν πληρώνουν και τρέχουν τα μουνιά από πίσω τους.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom