Νέα

Εκδιδόμενες με ψυχολογικά θέματα που πιθανόν χρήζουν αγωγής

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.562
Πόντοι
2.420
Ο μόνος λόγος να προτιμήσεις γκόμενα από πουτάνα είναι για το ακάποτο.
Οι σκληροί μύστες τοχουν λύσει και αυτό το πρόβλημα όμως.
Εμένα δεν μου πολυαρέσει να γαμάω ακάποτα έτσι και αλλιώς

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.562
Πόντοι
2.420
Εγώ έγραψα τον βασικό κορμό για να καταλαβαινόμαστε. Τώρα αν εσύ κόλλας σε κάτι που όντως υφίσταται επειδή ενδέχεται να βλέπεσαι ή να ξέρεις κάποιον να βλέπεται δεν αλλάζει το νοήμα και είναι απλή μειονοτητα.
Ποιος σε κεράτωσε στα μπουρδέλα καλή μου;

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Επί του θέματος. Οι πουτανες έχουν φουλ ψυχολογικά ενώ οι πελάτες είναι λόρδοι του Μπούκινγχαμ,κοινωνικα πρότυπα.
4 ποστ μαζεμένα έκανες για να συμφωνήσεις μαζί μου τελικά ότι κι οι δυο έχουν ψυχολογικά.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Αυτοκλητος τροχονομος στα μωβ αρχιδια του Αρχηγου εισαι?
Και ναι, για ποιοτικο χρονο με μουναρες, αξιζει 12 ωρες αναμονη στα συνορα. Αλλοι παντρευονται φακλανες και μπαζα
Εσύ μωρή κουράδα αφού δεν πετάχτηκε ο ίδιος, τι πετάγεσαι εσύ; Θα μας κόψεις τον σχολιασμό; Καλά κάνει και τον ιοοπεδώνει ο ξενιτεμένος. Καθήστε όσο θέλετε στα σύνορα να σας δουλεύουμε.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
@tellystalone6969[/USER] δν ξερω τι φρουτο εισαι, αδιαφορο μου ειναι, αλλα πρεπει να εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου ωστε να νομιζεις οτι μας ενδιαφερει η λιστα που αναφερεις συνεχεια κ μαλιστα σε σημειο να φαντασιωνεσαι οτι αλλαζουμε nickname ή προφιλ για να μν ειμαστε μεσα!!!
Του είπες τώρα ότι είναι αδιάφορος και θα σε τρελλάνει στα ακροβατικά για να τον χειροκροτήσεις. Τον έχω τρελλάνει κι όλη μέρα ασχολείται με εμένα και με όποιους τον θάβουν.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Και κραζει για αλλαγη προφιλ ο μλκς με τα χιλια κλωναρια, ο τυπος που 4 φορες εφυγε κλαιγοντας, 5 επεστρεψε με κλωναρι και πρωτο μυνημα στο «νεα μελη πειτε ενα γεια» τυπου «ναι, γεια σας, παρακολουθω χρονια το σαιτ κλπ κλπ». Και μαλιστα μεγαλη επιστροφη καπου 2021-22 με παρκαρισμενο νικ απο το 2012 (το τρεχον νικ τελυπαπαρασταλονε).

Και μιλαει για αλλους πως ειναι……για τα σιδερα :headbang:
Ρε εδώ μόλις μπαίνω βαράει το κεφάλι του στον τοίχο. Στριμώχνεται ο χοντρομαλάκας και κωλοτουμπάρει λέγοντας τα δικά του για λίστες και άλλα καραγκιοζιλίκια. Ξύπνησε την μάνα του κι έτρεχε η δυστυχή να του πάει λεφτά στο ξενοδοχείο που τον κωλοδακτύλιαζαν για να μην τον φάει ο νταβάς. Μιλάει ο λουκετιασμένος γιατρουδάκος που έκλεισε το ιατρείο ο μπατιρης.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.906
Πόντοι
366
εγω παω με πορνες γιατι πληρωνεις ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΓΚΗ χ ποσο και ειναι 100% σιγουρο πως θα γαμησεις

με σχεση πληρωνεις πληρωνεις πληρωνεις και για να γαμησεις πρεπει το ουρανιο τοξο να καταληξει στο μουνι της για να μην σου πει "ειμαι κουρασμενη"

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.193
Πόντοι
1.446
με σχεση πληρωνεις πληρωνεις πληρωνεις και για να γαμησεις πρεπει το ουρανιο τοξο να καταληξει στο μουνι της για να μην σου πει "ειμαι κουρασμενη"
Αδελφέ, αν πληρώνεις ένα καρότσι λεφτά για τη σχέση και είναι και ξινό το γαμήσι αλλάζεις σχέση. Δεν αξίζει η περίπτωση.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
μα για να κανουν αυτη την δουλεια ειναι δυνατόν να ειναι καλά στα μυαλά τους?Αν θελετε να μιλησουμε σοβαρά οποια γυναικα κανει τετοιο επαγγελμα(ιεροδουλη,πορνοσταρ,στριπτιζού) τοτε πιστευω οτι κουβαλαει σιγουρα μια δόση τρελας,αλλιως θα κοιταγε να βρει μια αλλη δουλεια.βεβαια κι εμεις που παμε με αυτες δεν θεωρειται φυσιολογικο αν το πεις σε εναν γιατρο(οτι δηλαδη σ αρεσει να πηγαινεις με πορνες)κι οχι να κανεις μια σχεση
Πολύ σοφό ποστ. Απλά δεν αρέσει η αλήθεια στους καθυστερημένους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.987
Πόντοι
3.656
εγω παω με πορνες γιατι πληρωνεις ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΓΚΗ χ ποσο και ειναι 100% σιγουρο πως θα γαμησεις

Τι ευχαριστηση παίρνεις όμως;H πουτάνα να κάνει αγγαρεία και να είναι 'χύσε να τελειώνουμε';Να βαράει την πόρτα η τσατσά και να φωνάζει 'άντε περιμένουν κι άλλοι;'

Στη σχέση πληρώνεις συντροφιά,παρέα,γαμήσι με συναίσθημα και φυσικά ότι η γκόμενα δεν πάει με άλλους 100 την ημέρα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.945
Πόντοι
6.056
Κάπου εδώ , ο Ντόναλντ ... παίρνει το δρόμο που πήραν και τα 2-3 τελευταία προφίλ του.

Μπαίνει λίστα ο καψερός.
Όσοι θέλετε να ασχοληθείτε ... να τον χαίρεστε.
Και 1000posts/day πάντως να γράφει .... η κεντρική ιδέα είναι

ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟΙ , ΤΡΕΛΟΙ , ΔΕΙΛΟΙ , ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 12 ΩΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ Η ΕΡΜΟΥ ... ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Τι ευχαριστηση παίρνεις όμως;H πουτάνα να κάνει αγγαρεία και να είναι 'χύσε να τελειώνουμε';Να βαράει την πόρτα η τσατσά και να φωνάζει 'άντε περιμένουν κι άλλοι;'

Στη σχέση πληρώνεις συντροφιά,παρέα,γαμήσι με συναίσθημα και φυσικά ότι η γκόμενα δεν πάει με άλλους 100 την ημέρα
Τώρα θα πούνε ότι 1) πάνε με κωλ γκερλ για περισσότερη άνεση κάνοντας γαργάρα ότι δίνουν 150-200 ευρώ για μισή ώρα γιατί τόση ώρα είναι το ματς. Η άλλη μισή ώρα είναι μπάνιο και μπλα μπλα. :2funny: 2)έχουν κάνει φοβερά γαμήσια με πουτάνες λες κι εμείς είμαστε μαλάκες και δεν ξέρουμε ότι οι πουτάνες κάνουν όσο μπορούν λιγότερα κι όσο μπορούν γρηγορότερα. Αυτοί όμως περνάνε υπέροχα ακούγοντας το αχ βαχ σαν εραστάρες που είναι.
3) τι να την κάνεις την γκόμενα αφού στα σπάει; ξεχνούν ότι γεννήθηκαν από γκομενικό σχέση όπως όλοι κι όλες. Έχουν αναγάγει το άοσμο κι άγευστο πορνογαμήσι σε κάτι ιδανικό ενώ το υπερκομπλέ σεξ με γκόμενα που γουστάρεστε το κάνουν γαργάρα. Ξεκλειδώνουν τις πουτάνες λένε και τρέχουν τα ζουμιά στο πάτωμα. :2funny:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.193
Πόντοι
1.446

Tο σεξ με γκόμενα δε συγκρίνεται με το πληρωμένο, αλλά μερικές φορές το 1ο δεν είναι εύκολο, οπότε αρκείσαι στο 2ο. Πας π.χ. κάπου για δουλειές και δεν έχεις χρόνο για καυλάντα, apps κλπ. (που τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα ούτως ή άλλως). Ή θα τον παίζεις στο ξενοδοχείο ή πρέπει να πληρώσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.997
Πόντοι
6.030
Ρε εδώ μόλις μπαίνω βαράει το κεφάλι του στον τοίχο. Στριμώχνεται ο χοντρομαλάκας και κωλοτουμπάρει λέγοντας τα δικά του για λίστες και άλλα καραγκιοζιλίκια. Ξύπνησε την μάνα του κι έτρεχε η δυστυχή να του πάει λεφτά στο ξενοδοχείο που τον κωλοδακτύλιαζαν για να μην τον φάει ο νταβάς. Μιλάει ο λουκετιασμένος γιατρουδάκος που έκλεισε το ιατρείο ο μπατιρης.
Γύρισες μωρή πουστάρα?
Βαρέθηκες να γλύφεις πακικες ψωλες όλη μέρα και ειπες να γυρίσεις στο bou να ξεφτυλιστεις?

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0
Μπήκε πάλι η χοντρή αδερφή
ο Τέλης Μασκαρπόνε να πει παπάτζες από το νου του. Ξεφτιλίστηκε. Ο μέγιστος Γλυφομουνίξ τα ξέρασε όλα. Ήξερα κι εγώ αρκετά για το απόβλητο Τέλης.
Τι να κάνει ο μπουχέσας; πρέπει να αμυνθεί η χοντρή αδερφή.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
62
Πόντοι
0

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.906
Πόντοι
366

εγω μιλαω για εσκορτ οχι μπουρδελα...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.029
Πόντοι
6.955

Και οι δύο έχετε δίκιο. Αν δεν είσαι συναισθηματικά διαθέσιμος, πληρώνεις. Αν είσαι ακοινωνητος, πληρώνεις. Η σχέση θέλει κάθε μέρα πότισμα όπως το λουλούδι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom