bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.997
- Πόντοι
- 6.030
Χαχαχαχα !!!Ποιος είσαι ?Εσύ ποιος θες να είμαι; ποιος σε βολεύει;
Ξερεις εσυ πουστάρα γαμημένη και από όλους χυμένη !!
Χαχαχαχα !!!Ποιος είσαι ?Εσύ ποιος θες να είμαι; ποιος σε βολεύει;
Πάρε τον Τέλη από το χέρι και πηδήξτε στο τρένο. Απλά μην έχετε πιει και βρει μπελά ο οδηγός.Χαχαχαχα !!!Ποιος είσαι ?
Ξερεις εσυ πουστάρα γαμημένη και από όλους χυμένη !!
Καλα μωρη ξελιγομενη, άρχισες παλι τα υπονοούμενα οτι θες να σε πηδηξουμε παρτουζα με τον Τελη! Τόσο ανάγκη για πουτσα πια?? Ήμαρτον!Πάρε τον Τέλη από το χέρι και πηδήξτε στο τρένο. Απλά μην έχετε πιει και βρει μπελά ο οδηγός.
Καλά εσύ νομίζεις ρε κακομοίρη ότι θα ασχοληθώ μαζί σου επειδή δεν έχεις τι να κάνεις. Εγώ ξεφτιλισα τον μπουχέσα Τέλη και λάκισε. Εσύ κάτσε τραγούδα μονος σου. Έτσι κι αλλιώς έτσι κάνετε εδώ μέσα. Χαχαχα.Καλα μωρη ξελιγομενη, άρχισες παλι τα υπονοούμενα οτι θες να σε πηδηξουμε παρτουζα με τον Τελη! Τόσο ανάγκη για πουτσα πια?? Ήμαρτον!
Γιατί στα έσκορτ τι διαφορά έχει; μια ώρα λένε, μισή ώρα γαμιούνται αφού κάνουν μπάνιο και μιλάνε την άλλη μισή. Φταίνε κι οι πελάτες που θέλουν σάλια. Άσε που στα νήματα όλο παράπονα διαβάζουμε για αργοπορίες κτλ. Χαχαχα.εγω μιλαω για εσκορτ οχι μπουρδελα...
Άσε την κοπέλα να εκφραστεί ρε χοντρομαλάκα. Μην δείτε άνθρωπο να πει καλή κουβέντα για άλλον, τρελλαίνεστε. Έλα Μάγκι, πες κι άλλα να σκάσουν οι οχτροί μου.Τι έγινε Magi ;
Δεν το θες το τεκνό ;;;
Καλησπερα Μαγκι, τι εγινε με την φιλη, της ειπες την απαντηση μου......
Νομίζω και οι πελάτες και οι εκδιδόμενες έχουμε εξίσου πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Είναι απλό , η πορνεία και για τους πελάτες ( εμάς ) και για τις εκδιδόμενες είναι βαλβίδα ασφαλείας.
καλησπερα...χαμενο παντως δεν πήγε να εισαι σιγουρος ..Καλησπερα Μαγκι, τι εγινε με την φιλη, της ειπες την απαντηση μου......
Πάνω σε αυτό να πούμε ότι το θέμα με τον βιασμό του άντρα που δεν βρήκε να γαμησει είναι φουμαρο. Ο βιαστής είναι βιαστής βρει δεν βρει να γαμησει. Δεν υπάρχει άνδρας να περπατά να θέλει να γαμησει κι επειδή δεν βρήκε να γαμησει να γίνει βιαστής. Η είσαι βιαστής η δεν είσαι. Δεν γίνεσαι αν δεν βρεις να γαμησεις.Για τους άντρες εντάξει,ευνόητοι οι λόγοι,αλλά για τις εκδιδόμενες γιατί είναι βαλβίδα ασφαλείας;
Μήπως...θα τρελαθούν αν δεν γαμιούνται με 100 άντρες τη μέρα;Θα γυρνάνε τις νύχτες...για να βιάσουν καναν άντρα;
θες να κοπούν τα... "χατίρια" ...μετά ρε μάν ?Στο μεταξύ κανείς δεν γράφει ονόματα πουτανών με τέτοια προβλήματα. Τι φοβούνται οι βαρβάτοι γαμιάδες και δεν τα λένε; σιγή ιχθύος!!!
Γιατί το αποπαίρνεις το παιδί ;Γύρισες μωρή πουστάρα?
Βαρέθηκες να γλύφεις πακικες ψωλες όλη μέρα και ειπες να γυρίσεις στο bou να ξεφτυλιστεις?
Τι ευχαριστηση παίρνεις όμως;H πουτάνα να κάνει αγγαρεία και να είναι 'χύσε να τελειώνουμε';Να βαράει την πόρτα η τσατσά και να φωνάζει 'άντε περιμένουν κι άλλοι;'
Στη σχέση πληρώνεις συντροφιά,παρέα,γαμήσι με συναίσθημα και φυσικά ότι η γκόμενα δεν πάει με άλλους 100 την ημέρα
Οι μη εκδιδόμενες γυναίκες δεν χρήζονται αγωγή;
Γιατί η πλειοψηφία που έχω γνωρίσει έχουν τριπλάσια θέματα από τις εκδιδόμενες.
Ξέχασες να πεις ότι ακόμα κι αυτή αν ήταν εδώ μέσα θα την είχαν αποθεώσει μια μεγάλη μερίδα μαλακισμένων.Ο πάτος, η βάση αναφοράς, το σημείο 0,0 στο σύστημα συντεταγμένων, η μονάδας μέτρησης είναι η παρακάτω γκόμενα, για όλα τα είδη γυναικών, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και για όλη την ιστορία από το 350.000.000 πχ έως σήμερα