Νέα

Εκδιδόμενα γκομενάκια στο badoo..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thiseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aυτο π εχω παρατηρησει στο ΒΑDOO σε γενικες γραμμες οτι oι ομορφες κοπελες δεν σου στελνουν καθολου ενω τα μπαζα (με εξαιρεση αυτη π μ στειλε απο το λονδινο) σου στελνουν και μονα τους,τελος.¨

Αυτο συμβαινει επειδη οπως ανελυσα πριν σε κάποιους αλλα
δεν μπορεσαν να με καταλαβουν.... ειναι επειδη οι ωραιες δημιουργουν υψηλο ανταγωνισμο
αναμεσα στους πολλους που τους την πεφτουν... η προσφορα ειναι μεγαλη ! Αν πας να μπεις στην στοιβα εισαι καταδικασμενος.... ειναι πολυ δυσκολο να ριξεις μια τετοια γκομενα εκτος και αν το παιξεις δυσκολος... αρα θα ξεχωρισεις ετσι αναμεσα στην μαζα και οχι με το να αρχιζεις και εσυ να παιζεις.

Και τι να παιζεις δηλαδη? γλυκολογα πανω κατω ολοι ξερουν να λενε... οπως και ψαγμενες ατακες...
ανοιξτε ενα φβ.... οι 8 απο τους 10 φιλους σας ειμαι σιγουρος οτι γραφουν ηδη ψαγμενες ατακες στα στατους τους. Αρα δεν μπορεις να ξεχωρισεις. Μονο αν το παιξεις λιγο απροσιτος και σε φιλικο επιπεδο μονο αρχικα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Οσον αυτη την γκομενα τι παιζει..λιγο trans μ φαινεται αν και δεν ειμαι συγουρος!!

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Το θεμα των φωτο ειναι σημαντικο ομως. Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος οτι ειναι αυτη?

Θυμαμαι και μια Αννα τσεχα που ειδα απο μια κριτικη εδω οτι ειναι αντρας...

OP
OP
thiseas

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Για Θεσσαλονικεις: εχω μιλησει μερικες φορες με αυτη αλλα ακρη δεν βγαζω. Γραφει ως επαγγλεμα συνοδος ανδρων αλλα οποτε της λεω για συναντηση δεν μπορει και δεν δινει και τηλεφωνο. Ξερει κανεις τι παιζει ? ετσι για να γινεται κουβεντα πιο πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
πρεπει να ειναι μουφα προφιλ

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για ραντεβού μόνο με τσίγκινο σώβρακο και να μην βγαίνει

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
καλα ποσα σκατε στο badoo καθε μηνα ρε παιδες?
πολυ ντορος αλλα μαμιση πεφτει η μουφα?

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
1)καλα ποσα σκατε στο badoo καθε μηνα ρε παιδες?
2)πολυ ντορος αλλα μαμιση πεφτει η μουφα?

στο πρωτο ερωτημα..τιποτα δεν σκαμε.
στο δευτερο,εχει μερικα εκδιδομενα και μερικα αδεσποτα.Εγω τρωω ενα παντρεμενο,αλλα ψιλομπαζακι..

OP
OP
thiseas

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Εδω εχει ψωνισει κανενας? 170 για μιαμιση ωρα μου ειπε και τα κανει ολα. Απο φωτο παντως εχει φατσα λιγο τρομακτικη. Το κορμι φιανεται καλο αν και αβυζη.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Εδω εχει ψωνισει κανενας? 170 για μιαμιση ωρα μου ειπε και τα κανει ολα. Απο φωτο παντως εχει φατσα λιγο τρομακτικη. Το κορμι φιανεται καλο αν και αβυζη.

Η φωτο είναι καθαρή και το παιδί δείχνει πολύ καλό.Αν είναι η ίδια εγώ θα δοκίμαζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom