NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Αυτη δεν ειναι που δεν βαζει τπτ στο στομα της και θελει να στραπονιασει?
αυτή αυτή
στειλε κινητο με pm να την τσεκάρουμε στην database ;)
και η συνέχεια :
Amartia — 13:28
emena manari me kavloni to agori na me plironi na to kavloso trela na to pidao trifera se poles stasis me strapon mehri na liosi sta heria mou ke na hini san trelos
μουφα πρεπει να ειναι,γιατι μου επρηξε τα αρχιδια,,οταν της λες αν ειναι ελευθερη ,λεει ναι και οταν της λες την ωρα,ολο λεει αργοτερα,δεν ξερει γρι ελληνικα και τα αγγλικα της ειναι του κολου...εμενα μαρουσι μου ειπε,αλλα νομιζω οτι απλα σπαει πλακα...Μίλησα μαζί της, 80 ζητάει για μία ώρα, συνάντηση στα νότια προάστεια....
Έχει δοκιμάσει κάποιος?
gia αυτο τι παιζει?δςστε τα φωτα σας
αυτο που μπορω να πω ειναι πολυ καυλομιλφ...και πρεπει να ειναι σκυλι του πολεμου στο σεξ...γεννηιηκε απλα για να γαιμεται...
θελει 50....ξερει κανεις κατι??
Παντως ρε παιδια υπαρχουν γκομενακια στο Badoo που πηδιουντια και χωρις λεφτα....Αρκει να ξερεις να μιλας...Και να βλέπεσαι και λιγο....Εγω προσωπικα εχω παρει πολλα γκομενακια από εκει μεσα χωρις να δωσω μια....
σωστος....στη πλειοψηφια ομως απο ανατολικο μπλοκ,σωστα?Παντως ρε παιδια υπαρχουν γκομενακια στο Badoo που πηδιουντια και χωρις λεφτα....Αρκει να ξερεις να μιλας...Και να βλέπεσαι και λιγο....Εγω προσωπικα εχω παρει πολλα γκομενακια από εκει μεσα χωρις να δωσω μια....