τα μουτρα της τα εχει δει στον καθρεφτη?Να μαλακιες λεει, οτι αυτον που γουσταρει δεν κανει για γαμο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκανα τρεις ανθρωπους δυστυχισμενους...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 302
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
πλάνταξα με τα σχόλια από κάτω...να 'στε καλά παιδιά,ανέβηκε το κέφι μου
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Περαστικα σας....Καλησπερα σας. Βρηκα το site σας εντελως τυχαια στο google καθως εψαχνα κατι ασχετο απ'τη θεματολογια σας αλλα μου κινησε την περιεργεια και ειδα οτι εδω υπαρχουν ατομα με ποιοτητα και παιδεια που δεν ασχολουνται μονο με call girls. Απλα ειστε μια ωραια παρεα που συζηταει για οτιδηποτε απασχολει τον συγχρονο ελληνα.
Ετσι λοιπον αποφασισα να μοιραστω μαζι σας πως καταφερα να κανω τρεις ανθρωπους δυστυχισμενους και ειμαι αποφασισμενη να δεχτω οποιοδηποτε σχολιο κι αν κανετε ακομη κι αν ειναι προσβλητικο.
Ειμαι 35 ετων και ζω στην Αθηνα απο τα 18 μου οπου και ηρθα οταν περασα στο πανεπιστημιο.
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.............
Συγνωμη αν σας κουρασα.
Περιμενω τις αποψεις σας οποιες κι αν ειναι...
Οταν μια κοπελα δεν ξερει τι θελει, οσο καλοπροαιρετα κι αν συμπεριφερεται παντα θα στεναχωρει και τριτους.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αυτο ξαναπες το .....η γιοβαννα ειναι κλασικη γκομενα κρυφογαμιολα,και να εξηγησω τι θελω να πω.
ενω βρηκε το κλασικο αγαπουλη και καλο παιδι να καβαντζωθει,το μυαλο τις ειναι στην πουτσα και στα γουστα,και με το μυαλο τις το λεει αγαπη και ερωτα.
ποια αγαπη βρε γεροντομουνα? 2 μηνες που εχεις νταλαβερια με τον αντωνακη,και τραβιεστε σε πεθερους και πεθερες ειναι καλα?
δεν μας λες καλυτερα οτι αγχωθηκες που το κοντερ εγραψε 35,και θελεις να δεσεις το γαιδαρο σου και εσυ.
αλλα με το μπαρμανιλικη δεν δενετε ο γαιδαρος,τον γαιδαρο θα τον δεσει στραβα κουτσα ο αντωνακης,και να ευχαριστεις και το θεο που βρεθηκε ο αντωνακης.
τον στεργιο γαμησετον,μαλλον την εχει δει τομ κρουζ στο κοκτειλ,σε καμια 5ετια που θα ειναι 40,οχι μπαρμαν,τζατζικια και πορτοκαλαδες αμα κουβαλαει σε καμια ταβερνα να ειναι ευχαριστημενος.
κρατα τον αντωνακη και μην εισαι κοροιδο.πουτσες βρισκοντε,αντωνακηδες δυσκολα βρισκεις.
εγω ψηφιζω αντωνακη
Περαστικα σας....
Οταν μια κοπελα δεν ξερει τι θελει, οσο καλοπροαιρετα κι αν συμπεριφερεται παντα θα στεναχωρει και τριτους.
Aγαπητέ μου φίλε, ειναι αυτοκτονία να προσπαθεί ένας άνδρας να βρει τον τρόπο που σκέφτεται μιά γυναίκα (άλλωστε ουτε αυτή ξέρει ουσιαστικά).
Γιαυτό το καλύτερο ειναι να βαστάμε εμεις το τιμόνι και τα θύλεα να τα χρησιμοποιούμε για απόλαυση και μόνο.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ετσι πες τα ρε ....Οπως ολες παντρευεστε την σιγουρια και ερωτευεστε την αλητεια.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αν θελετε να σχολιασετε αφηστε τον κωλο μου και μιληστε πανω στο θεμα που εθεσα για συζητηση
Αφηστε τον κωλο μου λεει
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Δεν κανεις για γαμο μωρη, τι το παιδευεις;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Η μια αποψη ειναι αυτη η οποια κρινω εν μερει σωστη αναλογα τον ανδραAγαπητέ μου φίλε, ειναι αυτοκτονία να προσπαθεί ένας άνδρας να βρει τον τρόπο που σκέφτεται μιά γυναίκα (άλλωστε ουτε αυτή ξέρει ουσιαστικά).
Γιαυτό το καλύτερο ειναι να βαστάμε εμεις το τιμόνι και τα θύλεα να τα χρησιμοποιούμε για απόλαυση και μόνο.
Η αλλη ειναι να μην δινουμε τοση σημασια σε χαζοχαρουμενες.....
Την καλημερα μου φιλαρακι !!!!!
11 σελίδες για μια ιστορία που έπρεπε να είναι στο cosmopolitan.............λίγο ακόμα έτσι να συνεχίσετε και θα προταθεί απο καμμία τσουλίτσα.....:ρε παιδιά αφου και στο cosmo τα ίδια γράφουμε εγώ και οι φίλες μου.......δεν συγχωνεύουμε τις 2 σελίδες;;;;Μήν κουραζόμαστε!!!!
Εκατσα και εγραψα ενα κατεβατο και εσεις αρχισατε να λετε για κλωνους και οτι ειμαι αντρας και σας κανω πλακα. Αν θελετε να σχολιασετε αφηστε τον κωλο μου και μιληστε πανω στο θεμα που εθεσα για συζητηση
Μα το.....ζουμί της υπόθεσης είναι ο κώλος σου, γλύκα! :-*
up-load-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε ρε πουστη μου τι ζημια κανουν αυτες οι τουρκικες μαλακιες που παιζουν καθε μερα στην τηλ.......
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ρε συνΑΕΚτζη αφού το μύνημα το αρχικό έκανε μπαμ πως είναι ότι πρέπει για τρολλάρισμα. Κάθισες και διάβασες και τις 10 σελίδες; ΑΞΙΟΣ! Εγώ επιλεκτικά και μόνο όταν μπήκε στο ζουμί της υπόθεσης (για τον γκόλο της Τζιοβάννας/Τζιοβάνι )και έναν εμένα,τέσσερις που εκανα την μαλακία και το διάβασα >
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ρε είπαμε!!! διάβασα το εισαγωγικό ποστ του προβληματισμούΡε συνΑΕΚτζη αφού το μύνημα το αρχικό έκανε μπαμ πως είναι ότι πρέπει για τρολλάρισμα. Κάθισες και διάβασες και τις 10 σελίδες; ΑΞΙΟΣ! Εγώ επιλεκτικά και μόνο όταν μπήκε στο ζουμί της υπόθεσης (για τον γκόλο της Τζιοβάννας/Τζιοβάνι )
*Α!!!!!! και τωρα που σε βρήκα.Μήπως σου περισσευουν 300.000€
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όχι ρε φιλαράκι. Τα τελευταία ψιλά που είχα τα έδωσα σ ένα φτωχό που είδα έξω από το ξενοδοχείο που μένω τη ΚυριακήΡε είπαμε!!! διάβασα το εισαγωγικό ποστ του προβληματισμού
*Α!!!!!! και τωρα που σε βρήκα.Μήπως σου περισσευουν 300.000€
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και μεις φτωχοι είμαστεΌχι ρε φιλαράκι. Τα τελευταία ψιλά που είχα τα έδωσα σ ένα φτωχό που είδα έξω από το ξενοδοχείο που μένω τη Κυριακή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις