alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Πω πω ακυρίλα....Οχι ρε σεις στον Στεργιο δεν μπορω να δωσω κωλο γιατι την εχει πολυ μεγαλη. Σε σας γι'αυτο σας τον δινουνε μικροτσουτσουνοι...
Πω πω ακυρίλα....Οχι ρε σεις στον Στεργιο δεν μπορω να δωσω κωλο γιατι την εχει πολυ μεγαλη. Σε σας γι'αυτο σας τον δινουνε μικροτσουτσουνοι...
Οχι ρε σεις στον Στεργιο δεν μπορω να δωσω κωλο γιατι την εχει πολυ μεγαλη. Σε σας γι'αυτο σας τον δινουνε μικροτσουτσουνοι...
εγω εδω ειμαι να ξερεις.τι να κανω ρε αγαπη μπηκε η ανοιξη και τιτιβιζω σαν το πουλακι
Oι ερωτευμενες δινουν κωλο δηλαδη?
Ειναι κριτηριο?
ο στεργιος δινει κωλο σε σενα?Οχι ρε σεις στον Στεργιο δεν μπορω να δωσω κωλο γιατι την εχει πολυ μεγαλη. Σε σας γι'αυτο σας τον δινουνε μικροτσουτσουνοι...
χαλαρά είναι κλώνος άνδρα και κάνει πλάκα ....Οχι ρε σεις στον Στεργιο δεν μπορω να δωσω κωλο γιατι την εχει πολυ μεγαλη. Σε σας γι'αυτο σας τον δινουνε μικροτσουτσουνοι...
δεν εχει απεριτιφ????Οχι ρε σεις στον Στεργιο δεν μπορω να δωσω κωλο γιατι την εχει πολυ μεγαλη. Σε σας γι'αυτο σας τον δινουνε μικροτσουτσουνοι...
Τι ακυριλα ρε αν φας το καυλι του Στεργιου στον κωλο σου δε θα περπατας για ενα μηνα...Πω πω ακυρίλα....
Δεν έχω κλώνους.
Κάνε ρεπόρτ να τσεκάρουν οι μοντς.
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ.
Για τον κώλο ....
εγώ γουστάρω να γαμάω κώλο .....
μουνί χατηρικά γαμάω ....
ΛΑΚΗ ξεφτιλίζεσαι
κλεισε το 2ο λαπτοπ... και βαλε την γιοβάννα για υπνο.
Τι ακυριλα ρε αν φας το καυλι του Στεργιου στον κωλο σου δε θα περπατας για ενα μηνα...
ΛΑΚΗ ξεφτιλίζεσαι
κλεισε το 2ο λαπτοπ... και βαλε την γιοβάννα για υπνο.
τι λε ρε λακη που θα σε κανω ριπορτ.. εγω σε λατρευω. Και μην με προκαλεις γιατι θα ρωτησω τον αντισθενη ..
Α. επισης σε προκαλω και εγω να βγαλεις το πουλι σου φωτο να το δει η γιοβαννα να μας πει αν ειναι μεγαλυτερο απο του στεργιου χαχαχαχαχαχχαχαχ
Τι ακυριλα ρε αν φας το καυλι του Στεργιου στον κωλο σου δε θα περπατας για ενα μηνα...
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ασε ρε γατακι