Νέα

Έκανα παρτούζα με τη γυναίκα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα κανατε παρτουζα με τη γυναικα σας;

• ναι

Ψήφοι: 199 40,9%
  • οχι

Ψήφοι: 203 41,8%
  • ισως

Ψήφοι: 84 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    486

Επισκέπτης
Καλα ρε η πλειοψηφια ψηφισε ΟΧΙ στην ψηφοφορια? Πω ρε ολοι οι πουριτανοι εδω μαζευτηκαν? Και μαλιστα σε φορουμ για τον αγοραιο ερωτα? Δηλαδη μερικοι εδω μεσα πατε και πληρωνετε αυταρχικο στα στουντιο η πατε και σας ξεκωλιαζουν οι τραβεστι, αλλα παρτουζα με την γυναικα σας δεν θα κανατε? Και βγαινετε και κραζετε τον ανθρωπο επειδη περναει καλα με την γυναικα του?
ειδες τυπε???
Που παει αυτος ο κοσμος ουτε μια παρτουζα με τις γυναικες μας δεν δεχομαστε :headbang: :headbang: :headbang:
Δωστε παρτουζα στο λαο αυξανει την κοινονικοτητα και μειωνει το στρες του κερατοματος
Δοκιμασμενη συνταγη για καληνυχτακιδες και ανεπροκοπους που δεν μπορουν να βολεψουν τη γυναικα τους και το παιζουν απελευθερωμενοι

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ειδες τυπε???
Που παει αυτος ο κοσμος ουτε μια παρτουζα με τις γυναικες μας δεν δεχομαστε :headbang: :headbang: :headbang:
Δωστε παρτουζα στο λαο αυξανει την κοινονικοτητα και μειωνει το στρες του κερατοματος
Δοκιμασμενη συνταγη για καληνυχτακιδες και ανεπροκοπους που δεν μπορουν να βολεψουν τη γυναικα τους και το παιζουν απελευθερωμενοι

Το swinging απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι απλα μια πραξη σεξ. Ειναι εκφραση ελευθεριας. Μην μπερδευετε το σεξ (διασκεδαση) με τον γαμο (business). Μονη μου ενσταση το εξης: Αν η γυναικα καποιου θελει μονο τριο με αλλον αντρα, κοιταζει μονο τον εαυτο της. Αν και οι 2 στο ζευγαρι ειναι σωστοι, πρεπει να φροντισουν για την ικανοποιηση και των 2. Αυτο σημαινει τριο με κοπελα η παρτουζα με αλλο ζευγαρι.
Αν και δεν εχω τετοιες εμπειριες ακομα, δεν αποκλειω να δοκιμασω καποια στιγμη.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ο κερατας το μαθαινει παντα τελευταιος

Συνημμένα

• keratas.jpg
    keratas.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 24

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αναλακο,σαλτα και  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
που ανοιξες ξανα αυτο το θεμα,ανοιξε καμια αλλη συζητηση πιο ευχαριστη.

Σε εχω γαμησει και με λες αναλακο?

Κοιτα καλυτερα μπριζολα, δεν το ανοιξα εγω, αλλα οπως και να εχει ηρεμα γιατι βλεπω δεν εχεις πουτσα διπλα σου και θαχεις δυσκολο βραδυ  :2funny:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Κοιτα καλυτερα μπριζολα, δεν το ανοιξα εγω, αλλα οπως και να εχει ηρεμα γιατι βλεπω δεν εχεις πουτσα διπλα σου και θαχεις δυσκολο βραδυ  :2funny:

οχι,δεν ειχα ακομη τετοια τιμη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:να συνευρεθω σεξουαλικα μαζι σου.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Ειναι αληθεια πως τετοια βραδια αμα εισαι γυναικα μπακουρι περνας χαλια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οχι,δεν ειχα ακομη τετοια τιμη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:να συνευρεθω σεξουαλικα μαζι σου.

Περνα πρωτα τα προκαταρκτικα μαθηματα περι ελλεινιδικης ψυχολογιας και καποια μερα ισως ανοιξουν τα ματια σου μια για παντα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom