The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.460
- Πόντοι
- 25.467
τι κανετε;παλι στο θεματακι μας βλεπω!
Σαν τα χιόνια....
Πως είστε ξωτικό μου;
τι κανετε;παλι στο θεματακι μας βλεπω!
μου χρωστας μια απαντηση εσυ....τι κανετε;παλι στο θεματακι μας βλεπω!
Λοιπόν συνάδερφοι,
διάβασα αρκετά από αυτά που γράψατε.
1. Άμα γουστάρει ο άλλος να του ξεκωλιάζουν την γυναίκα 2 (η και περισσότεροι) αραπάδες (και όχι μόνο) με κάτι ψωλές να με το συμπάθιο και να παίρνει μάτι δεν μας πέφτει λόγος.
2. Επίσης δεν μας πέφτει λόγος άμα θέλει να κάνει παρτούζες με την γυναίκα του.
Γενικά μιλώντας δεν μας πέφτει λόγος τι κάνουν τα ζευγάρια (παντρεμένα και μη) στο κρεβάτι τους από την στιγμή που ότι γίνεται γίνεται μεταξύ ενηλίκων και με την σύμφωνη γνώμη τους.
Και επειδή στεναχωρήσαμε τον συνάδερφο που κάνει κέφι να κωλοπαρτουζώνουν την γυναίκα του προτείνω να του ζητήσουμε έμπρακτα συγνώμη δηλώνοντας όλοι μας συμμετοχή στο επόμενο ξέσκισμα της γυναίκας του.
Ο συναδελφος ειναι μαγκας και μπραβο του που εκφραζει τις καβλες του, οποιες και να 'ναι αυτες.........
εμεις το εχουμε κανει αλλα το μετανοιωσαμε. ασχημη φαση
πηρες τα φραγκα σου ομως τυπεοχι ρε φιλε αλλα γελαγανε οι τυποι και μου την εδωσε. Μαυροι απο την Νιγηρια δεν καταλαβαινα ουτε τι λεγανε τιποτα. Η γυναικα μου εγινε ψυχολογικο κουρελι
Αχου μωλε...οχι ρε φιλε αλλα γελαγανε οι τυποι και μου την εδωσε. Μαυροι απο την Νιγηρια δεν καταλαβαινα ουτε τι λεγανε τιποτα. Η γυναικα μου εγινε ψυχολογικο κουρελι
Αχου μωλε...
στο φορουμ δεν ψαχνω για εθελοντες . με ενδιαφερει η γνωμη οσων το σκεφτονται ή το εχουν κανει. το να βρει μια ομορφη γυναικα να γαμηθει ειναι το πιο ευκολο για αυτο μην περιμενετε τιποτα οι καγκουρες του σαιτ
τυπε δηλαδη η γυναικα σου την ειδε τζουλια?να το ξερετε παντως δεν ειναι ευκολη φαση
Καπωs ετσι......Οχι ομωs μια Τζουλια.....Σε συσκευασια των 5τυπε δηλαδη η γυναικα σου την ειδε τζουλια?