Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τα έχεις κάνει πουτάνα τα θρεντ;χασαμε αλλα παιξαμε καλυτερα?
η πινακίδα εδώ τι γράφει; αεκ;
τα έχεις κάνει πουτάνα τα θρεντ;χασαμε αλλα παιξαμε καλυτερα?
χασαμε αλλα παιξαμε καλυτερα?
καλα ρε φιλε και εσυ στο bourdela.com γραφεις οχι στην εστιαπφφφφφ..... επίπεδο .... ελληνικού λαμογιού ..... να σε χαίρονται .....
λεξιλόγιο φιλάθλου ... γαυρος βαζελος βουλγαρος ..... θα προκοψετε ναστε βέβαιοι ....
τα έχεις κάνει πουτάνα τα θρεντ;
η πινακίδα εδώ τι γράφει; αεκ;
διορθώνω τότε.ο αναλ ανεφερε πρωτος το ματς εδω
αμαν ολο διακρισεις :-
καλα ρε φιλε και εσυ στο bourdela.com γραφεις οχι στην εστια
διορθώνω τότε.
τα έχετε κάνει πουτάνα τα θρεντ
καλα κανεις αλλα ειναι σαν να βλεπεις μεσημεριανα και να κανεις παραπονο οτι εχει κουτσομπολιαμου τη δίνει η ελληνική κουτοπονηριά και η κατάσταση που μας έφερε .... σε όλα μα όλα τα θέματα ....
προτιμω λοιπόν την εστία απο την ... μαλακία ....
καλα κανεις αλλα ειναι σαν να βλεπεις μεσημεριανα και να κανεις παραπονο οτι εχει κουτσομπολια
καληνυχταέχεις δίκιο αλλά κι εμένα με πνίγει το δίκιο ....
καληνύχτα ....
ειπα και εγω που θα παει το απολυτο αρσενικο θα κανει και παλι την θραυση του...χαχαχα ατομο το κορυφαιο ποστ.τυπε ετσι ειναι
ολοι αισθανονται ανανεωμενοι οταν τους γαμαν την γυναικα
σωστος δικε μου
ποιος το λεει αυτο ρε τυπε? σαρεσει ναχεις να λες οτι εχεις τη φυση μπακ απ στα γουστα σου? τσιμπα ενα ευκολο να δεις οτι ειπες μαλακια. εχει καμια σχεση η φυση με το οτι μας αρεσει να γαμαμε κωλο? εχει καμια φυσικη δουλεια στο κωλο η πουτσα?
μια φορα στη φυση τσιμπουκια δεν γινονταιΕιναι φυσικο ρε μαγκες τοτε να μπαινει η πουτσα στο στομα της γυναικας?
Μια μια τις μαλακιες γιατι πολλες μαζευτηκανε.
Από ότι φάνηκε αυτός που απηύθυνες την ερώτηση δεν πήρε χαμπάρι για το τι πρόκειται.
Καλή συζήτηση επ' αυτού εδώ:
Βέβαια έχω και εγώ την θεωρία μου για τον κ@λο. Φυσικά στις γραμμές του evpsych.
Αλλά περιμένω να τοποθετηθεί πρώτα ο master του evolutionary psychology στο site, δηλαδή ο Sexpeare in Luv.