Νέα

Είστε χαρούμενοι με τη δουλειά σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νιώθετε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας;(Μόνο για όσους εργάζονται Ελλάδα)

• Ευχαριστημένος

Ψήφοι: 41 38,0%
  • Δυσαρετημένος,λόγω έλλειψης επαγγελματικής εξέλιξης

Ψήφοι: 12 11,1%
  • Δυσαρεστημένος, λόγω χαμηλού μισθού

Ψήφοι: 11 10,2%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δουλευω πολύ χωρίς να πληρώνομαι

Ψήφοι: 9 8,3%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί οι συνθήκες είναι κακές(κακή συμπεριφορά αφανετικού, κακοι συνάδελφοι)

Ψήφοι: 7 6,5%
  • Δυσαρεστημένος, γιατί δε μ αρέσει και δε μου ταιριάζει το αντικείμενο της δουλειάς

Ψήφοι: 14 13,0%
  • Δυσαρεστημένος, για άλλους λόγους

Ψήφοι: 14 13,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σίγουρα οι περισσότεροι απο μας δε κάνουμε αυτό που ονειρευτήκαμε.Άλλοι δε γνωρίζουν τι θέλουν να κάνουν. Άλλοι πάλι νόμιζαν ότι βρήκαν αυτό που έψαχναν αλλά δεν είναι 100% γεμάτοι. Μήπως το να σηκώνεσαι το πρωϊ να πηγαίνειις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι μύθος για τη σημερινό Έλληνα; :think:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Σίγουρα οι περισσότεροι απο μας δε κάνουμε αυτό που ονειρευτήκαμε.Άλλοι δε γνωρίζουν τι θέλουν να κάνουν. Άλλοι πάλι νόμιζαν ότι βρήκαν αυτό που έψαχναν αλλά δεν είναι 100% γεμάτοι. Μήπως το να σηκώνεσαι το πρωϊ να πηγαίνειις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι μύθος για τη σημερινό Έλληνα; :think:
που εισαι ρε σταμουλη :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

Εξαρταται φιλε απο την συσχετιση μεταξυ δουλειας και χρηματων τα οποια βγαζεις απο αυτην την δουλεια. Αν χ ειναι η οποιαδηποτε δουλεια εχει διαλεξει καποιος να κανει και y ειναι η συναρτηση απο την οποια συνεπαγονται τα χρηματα τα οποια βγαζει απο αυτην την δουλεια τοτε ειναι αναγκαια και ικανη συνθηκη η χ=f(y) , με y>10000 με την προυποθεση οτι ειναι 1-1 και οτι για καθε y_1,y_2 επισης ισχυει y_1>y_2 <=> f(y_1)>f(y_2) ...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Εξαρταται φιλε απο την συσχετιση μεταξυ δουλειας και χρηματων τα οποια βγαζεις απο αυτην την δουλεια. Αν χ ειναι η οποιαδηποτε δουλεια εχει διαλεξει καποιος να κανει και y ειναι η συναρτηση απο την οποια συνεπαγονται τα χρηματα τα οποια βγαζει απο αυτην την δουλεια τοτε ειναι αναγκαια και ικανη συνθηκη η χ=f(y) , με y>10000 με την προυποθεση οτι ειναι 1-1 και οτι για καθε y_1,y_2 επισης ισχυει y_1>y_2 <=> f(y_1)>f(y_2) ...
:o
καψωνι εισαι καλα λεβεντη μου?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
:o
καψωνι εισαι καλα λεβεντη μου?

προσπαθω να βρω ενα μιλφακι για ξυλο αλλα τιποτα....ολες τις ξενερωτες εχω πετυχει...ιδιες και οι ιδιες...αν ξερει κανεις καποια που να γουσταρει ξυλο ας πει

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

ανάλογα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου και το πόστο στο οποίο είμαι που βοηθάω τον κόσμο και είμαι ουσιαστικά κάτι σαν την εξυπηρέτηση πελατών ας πούμε και είμαι τυχερός που το τμήμα πλαισιώθηκε από πάνω κάτω συνομηλίκους-κες μου οπότε τα έχουμε βρει και πηγαίναμε για κανά μπανάκι καμιά βόλτα κανά καφέ γενικά περνάμε όμορφα αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι λήγει η σύμβαση μου 31/12 οπότε μετά θα είμαι άνεργος πάλι δυστυχώς

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ανάλογα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου και το πόστο στο οποίο είμαι που βοηθάω τον κόσμο και είμαι ουσιαστικά κάτι σαν την εξυπηρέτηση πελατών ας πούμε και είμαι τυχερός που το τμήμα πλαισιώθηκε από πάνω κάτω συνομηλίκους-κες μου οπότε τα έχουμε βρει και πηγαίναμε για κανά μπανάκι καμιά βόλτα κανά καφέ γενικά περνάμε όμορφα αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι λήγει η σύμβαση μου 31/12 οπότε μετά θα είμαι άνεργος πάλι δυστυχώς

ανανεωσε την συμβαση ρε και ζητα και αυξηση μισθου...να περισευουνε φραγκα και για τανες...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
γιαννη κ εσυ στον ξαπλοπουλο δουλευεις?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
γιαννη κ εσυ στον ξαπλοπουλο δουλευεις?

εκει δουλευα περσυ ρε...αλλα τελιωσε η συμβαση μου και τωρα δουλευω στον σταρχιδαστοπουλο....ο τυπος πληρωνει κανονικοτατα και δεν αφηνει κανεναν παραπονεμενο...μας φερνει και πουτανες να πηδαμε αν κανουμε υπερωριες

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Αν για καθε y1>y2 που ανηκει στο πεδιο ορισμου, ισχυει f(y1)>f(y2), τοτε μιλαμε για γνησιως αυξουσα συναρτηση. Οποτε ειναι και υποχρεωτικα 1-1.
Αντιθετα μια συναρτηση 1-1, δε σημαινει απαραιτητα οτι θα ειναι και γνησιως αυξουσα.
Πρεπει να ξεσκονησεις τα μαθηματικα σου Καψωνη  :knuppel:

εχω μεινει στην Γ'λυκειου 2 φορες ρε...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Αν για καθε y1>y2 που ανηκει στο πεδιο ορισμου, ισχυει f(y1)>f(y2), τοτε μιλαμε για γνησιως αυξουσα συναρτηση. Οποτε ειναι και υποχρεωτικα 1-1.
Αντιθετα μια συναρτηση 1-1, δε σημαινει απαραιτητα οτι θα ειναι και γνησιως αυξουσα.
Πρεπει να ξεσκονησεις τα μαθηματικα σου Καψωνη  :knuppel:

αν ψ η συναρτηση κ χ η δουλεια τοτε ισχυει φ(χ)=ψ   οχι φ(ψ)=χ που ειπε ο γιαννακος

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εκει δουλευα περσυ ρε...αλλα τελιωσε η συμβαση μου και τωρα δουλευω στον σταρχιδαστοπουλο....ο τυπος πληρωνει κανονικοτατα και δεν αφηνει κανεναν παραπονεμενο...μας φερνει και πουτανες να πηδαμε αν κανουμε υπερωριες

εγω βοηθαω στην δουλεια τον πατερα μου που ειναι συνταξιουχος

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
περα απο τις μαλακιες για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα...γιατι πανω απο ολα η σοβαροτητα πρεπει να διακατεχει εναν τετοιο ιστοτοπο...δεν εχει σημασια αν σου αρεσει η δουλεια σου αν κανεις κεφι την δουλεια σου...αν ειναι η δουλεια που εχεις ονειρευτει...στο τελος καθε μηνα...ο καθενας κοιταει ποσες γαμησε...ποσες εχυσε στο προσωπο...και σε ποσες εσκισε την κωλαρα ακαποτα....εκει ειναι η ουσια πιστευω αν θελουμε να μιλαμε λιγο τεκμηριωμενα και υπευθυνα

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
εγω βοηθαω στην δουλεια τον πατερα μου που ειναι συνταξιουχος

αν εχεις καμια ελευθερη θεση και για μενα πες μου...ψαχνομαι αυτες τις μερες...ειναι δυσκολο να βρεις σοβαρη δουλεια στις μερες μας που να αποδιδει και να προσφερει στο κοινωνικο συνολο και στην εγχωρια οικονομια

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..ήμουν..εδώ και κάνα χρόνο,όχι..τόσο έχει να μου ''κάτσει'' πελάτισσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom