psaromenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 400
- Πόντοι
- 300
Να κάνεις υπέρηχο και να γελάει η τύπισσα .... γιατί ξέρει ....
Στην ίδια πάνω κάτω και κατηγορία με σένα είμαι και γω. Το ότι δεν έπαθεε κάτι εσύ κ εγώ δεν σημαίνει ότι η φάση δεν εμπεριέχει αυξημένο κίνδυνο να κολλήσεις κάτι. Μιλάμε για τα έγκατα του κώλου όχι για κάτι απλό, ένα γλειφοκωλι δλδ. Επίσης μεγαλύτερο κίνδυνο ενέχει το γαμησι κώλου ακαποτο και μετά είσοδος σε μουνι. Εκεί νομίζω ότι ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται καθότι τα μικρόβια που εισέρχονται στο μουνι παραμένουν εκεί δεν είναι σαν την πουτσα που την πλένεις κ όλα οκ. Μια γκόμενα που είχα κάποτε καλή της ώρα στην αρχή όταν πρωτογνωριζομασταν και συζητούσαμε για σεξ κ ήθελε να με φτιάξει μου έλεγε " θα με γαμας μια μουνι, μια κώλο, μια μουνι, μια κώλο. Όταν ήρθε η ώρα όμως μου είπε αυτά μόνο για να φτιαχτουμε, στην πράξη είναι πολύ επικίνδυνο και δεν παίζει να γίνει. Οι γκόμενες που είναι λίγο προσεκτικές δεν πρόκειται ποτέ να σε αφήσουν να το κάνεις. Εκτός ίσως αν τι έχεις γαμησει τόσο καλά και έχουν χύσει με τρέλα που τότε δεν έχουν επαφή και σου λένε κάνε με ότι θελειςΜε πάνω από 20 κοπέλες που είχα έκανα από κωλο χωρίς προφυλακτικό - δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ότι έχει τρομερό κίνδυνο. Ποτέ δεν έπαθα κάτι. Γενικά ναι τα ακαποτα έχουν κινδύνους αν εννοούμε αυτό. Αλλά από κωλο ποτέ δεν κόλλησα μικρόβιο η κάτι.
Ο γιατρός μου είπε ότι τα μικρόβια ταξιδεύουν από το γαμημένο κωλάντερο έως τον προστάτη του γαμιά και ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ εγκαθιστούν προστατίτιδα, που καταλήγει σε υπερπλασία - διόγκωση του προστάτη, είτε καλοήθη, είτε κακοήθη.Με πάνω από 20 κοπέλες που είχα έκανα από κωλο χωρίς προφυλακτικό - δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ότι έχει τρομερό κίνδυνο. Ποτέ δεν έπαθα κάτι. Γενικά ναι τα ακαποτα έχουν κινδύνους αν εννοούμε αυτό. Αλλά από κωλο ποτέ δεν κόλλησα μικρόβιο η κάτι.
Ο γιατρός μου είπε ότι τα μικρόβια ταξιδεύουν από το γαμημένο κωλάντερο έως τον προστάτη του γαμιά και ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ εγκαθιστούν προστατίτιδα, που καταλήγει σε υπερπλασία - διόγκωση του προστάτη, είτε καλοήθη, είτε κακοήθη.
Γτ έχει αρκουδιάρη κοιλαρα κ όχι κάποιο μουνετο τύπε μ??οδηγίες προς ναυτιλομένους
Γτ έχει αρκουδιάρη κοιλαρα κ όχι κάποιο μουνετο τύπε μ??
Ποιό μέλος δημιούργησε το πρωτόκολλο αυτό;οδηγίες προς ναυτιλομένους
Ωχ, κατάλαβα, μόνο με βρωμιάρες έχεις πάει… Οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους και το σύντροφό τους, πάντα κάνουν anal douche λίγο πριν, συνεπώς μπαζοκώλες είναι αυτές που έχεις πάει εσύ, οι γυναίκες «με περιεχόμενο». Από ένα προετοιμασμένο καθαρό (και υγιές, χωρίς κονδυλώματα κλπ) γυναικείο κωλαράκι, η πιθανότητα να πάθεις προστατίτιδα είναι μικρή, αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά…Είναι οδηγίαι για πούστηδοι. Μόνο από πούστηδοι και μπαζοκώλες κολλάς προστατίτιδα. Τα όμορφα γυναικεία κωλαράκια δεν έχουν μικρόβια.
Eντάξει, αυτό είναι χοντρομαλακία, και κανονικά δεν θα έπρεπε να σε αφήσει. Ή προφυλακτικό από πίσω και μετά το βγάζεις, ή όταν θέλεις να μπεις στον κόλπο, πας και πλένεσαι ενδελεχώς, οπότε σου πέφτει.Έχω μπει σε μια σχέση που είχα το 2009, γάμησα κώλο, δεν ενθουσίαστηκα με τα:" Μη πονάω, όχι όλο μέσα, πιο αργά" και εκεί κάνω την μαλακια λες και έπαιζα σε τσόντα και γαμαω μουνι.
Μην τα πολύλογω 2 εβδομάδες μετά πρόβλημα στο μουνι της, πήγα και εγώ και μου έδωσε ο γιατρός αντιβίωση ειδική όπως πήρε και αυτή. Δεν είχα παρουσιάσει συμπτώματα αλλά έπρεπε για καλό και για κακό.Ποτέ ξανά. Εκτός άμα κάνει πλύση εντέρου ή κλύσμα πώς λέγεται και είναι έτοιμη για τσόντα.