- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Κάποια προσωπικά στοιχεία σβήστηκαν.
τι καψουρα εχω με την γκομενα αυτη?και ας περασαν τα χρονια...θελω πολυ παιξω μαζι της ασχημα!γουσταρει σκηνικα που γουσταρω!αλλα δεν καταφερα ποτε να μπω στο κυκλο της...τι swing εχω παει τπτ...δεν την πετυχα πουθενα!
αμα την πετυχεις καλου κακου παρε μαζι σου και καμια 24αδα φαντα τυπε :S :S :S
τυπε ανηκω στα σκληροπυρινικα μελη του bou επιβαλλεται οτι θα εχω μαζι μου φαντα με ανθρακικο που κανει δουλεια ετσι?αμα την πετυχεις καλου κακου παρε μαζι σου και καμια 24αδα φαντα τυπε :S :S :S
Του 1 1/2 λίτρου τύπε; :S :S :S
τυπε ανηκω στα σκληροπυρινικα μελη του bou επιβαλλεται οτι θα εχω μαζι μου φαντα με ανθρακικο που κανει δουλεια ετσι?
οχι κουτακια τυπε,ειναι σαν φορητο φαρμακειο
εχει δικιο χυστη!Μονο με ανθρακικο δουλευει...η μπλε δεν δουλεψε ποτε δοκιμασμενα απο ολα τα σκληρο πυρηνικα μελη του μπου :S :S :Sμονο με ανθρακινο τυπε
η χωρις ανθρακικο ειναι ηπιο αντισηπτικο μονο για να πλενεις τα χερια σου αμα ακουμπησεις τον καδο στη γωνια φυλης και φωκαιας :S :S :S
εχει δικιο χυστη!Μονο με ανθρακικο δουλευει...η μπλε δεν δουλεψε ποτε δοκιμασμενα απο ολα τα σκληρο πυρηνικα μελη του μπου :S :S :S
γιαυτο σου λέω δοκιμασμένη τύπε!όσοι ήπιαν με ανθρακικό γαμάνε και ξερό χύνουν αβέρτα :S :S :Sτυπε καποιοι χυστες την ηπιαν για δοκιμη αλλα δεν ξαναμαθαμε τιποτα για αυτους :S :S :S
γιαυτο σου λέω δοκιμασμένη τύπε!όσοι ήπιαν με ανθρακικό γαμάνε και ξερό χύνουν αβέρτα :S :S :S
τυπε το εχεις κανει επιστημη :S :Sτο ξερω τυπε,κι αμα εχεις μαζι και καλαμακι ελεγχεις τη δοση της φαντα που πινεις καθε φορα για καλυτερη θεραπεια
τυπε το εχεις κανει επιστημη :S :S
εγω για ενα κουτακι ηξερα σε καθε ακαποτο