You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eirini gr...Το πιο γλυκό πουτανάκι στο ίντερνετ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα porcupine
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 282K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Οταν εκανε τα βιντεακια, δεν ειχε την ιδια δουλεια;Τυπε η Ειρηνη εχει και κανονικη δουλεια που δεν νομιζω οτι θα της επιτρεψει να γυρισει αλλα βιντεακια!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Οταν εκανε τα βιντεακια, δεν ειχε την ιδια δουλεια;
Δεν νομιζω τυπε.........
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Είναι προφανές, κάνει πρακτική στο μεταπτυχιακό της στη ψυχολογία. Αυτό θα πει ευσυνείδητος επιστήμονας
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Σαν την Ειρήνη υπάρχουν πολλές στην Αθήνα
έχεις να προτείνεις κάποια από τις πολλές???
Pazuzu
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 88
- Πόντοι
- 1
Πως να τις προτεινω ? Δεν είναι εκδιδόμενες, επί το πλείστον είναι ζευγάρια swingers που τους αρέσει το παιχνίδι της γυναίκας με πόλλους άντρες. Αυτό ακριβώς ήταν και η Ειρήνη με τον Σωκράτη. Έχω συμμετάσχει σε πολλά παρόμοια παιχνίδια και συνεχίζω να συμμετέχωέχεις να προτείνεις κάποια από τις πολλές???
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
Πως να τις προτεινω ? Δεν είναι εκδιδόμενες, επί το πλείστον είναι ζευγάρια swingers που τους αρέσει το παιχνίδι της γυναίκας με πόλλους άντρες. Αυτό ακριβώς ήταν και η Ειρήνη με τον Σωκράτη. Έχω συμμετάσχει σε πολλά παρόμοια παιχνίδια και συνεχίζω να συμμετέχω
μοναχοφαης εισαι τυπε;
Pazuzu
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 88
- Πόντοι
- 1
Σε παρτουζα μοναχοφάης πως θα μπορούσα να είμαι;μοναχοφαης εισαι τυπε;
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 606
παιδια εγω τρωω και με παρεα
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
Σε παρτουζα μοναχοφάης πως θα μπορούσα να είμαι;
Ο τροπος που εγραψες την προταση, δεν με κανει να πιστευω πως θελεις να μοιραστεις περισσοτερα!
Μηπως τους βγαλατε λιγο πολυ στην φορα?
Μπορει και να το θελουν βεβαια.
Κοινωνια της πληροφοριας ειμαστε τυπε. Για να εχουν μοιραστει πιο προσωπικα τους στοιχεια με ατομα που τους ψαχνουν για αλλο λογο εκτος του επαγγελματικου, σημαινει οτι δεν εχουν προβλημα. Και γιατι να εχουν; Δεν κανουν κατι κακο. Απλα δεν τους ενδιαφερει η εχεμυθεια. Εαν τους ενδιεφερε, θα τους πειραζε αυτο το thread εδω και ετη, τα βιντεο που φενονται προσωπα κ.α.
Μαλλον εμεις εχουμε το προβλημα, που ειμαστε οπισθοδρομικοι το 2015. What happens in the bedroom stays in the Bedroom.
Pazuzu
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 88
- Πόντοι
- 1
99% τον περιπτώσεων τα ζευγάρια επιλέγουν με ποιους θα συνευρεθούν και όχι εμείς Οπότε το τη θέλω η δεν θέλω εγώ δεν έχει καμία απολύτως σημασίαΟ τροπος που εγραψες την προταση, δεν με κανει να πιστευω πως θελεις να μοιραστεις περισσοτερα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K