enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.701
- Πόντοι
- 3.656
Φυσιοθεραπευτρια ειναι τυπε μου
τυπε η μεθοδος θεραπειας που χρησιμοποιει ειναι η πιπα;
Φυσιοθεραπευτρια ειναι τυπε μου
Πίπα κώλο... Εγώ την ξέρω ως κοινωνική ψυχολόγο... Και ως nlp trainer...
λες να μην ηταν παρτουζες ολα αυτα και να ηταν θεραπειες?
τυπε η ειδικος εφαρμοζει στις θεραπειες της και οπτικοακουστικες μεθοδους
Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά? Το ένα μου φωνάζει si, το άλλο μου φωνάζει Ja. Παρεπιπτώντος (λόγω του ότι είμαι κάτοικος Ν. Προαστίων, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το 3ο λιμανάκι (προς Βάρκιζα) και από την τρύπα του Καραμανλή στην Αγ. Μαρίνα.έχουν και δυό παιδιά, κορίτσι και αγόρι στην εφηβεία... δυσκολο να τα σπαάσουν, ο πίπης μάλλον ονειρεύεται...
Νε ραι φοιλαι τω ειδοιο πρωσωπω ημασται πος καταφαιραιες και μας ανακαλειψαις ? χΑΧΧαχΑΧχΑΧαχΑΧΑχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧΑχΑΧΑχαχαχΑΧα!!!
χΑΧΧαχΑΧχΑΧαχΑΧΑχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧΑχΑΧΑχαχαχΑΧα!!!
Φευγω απο το Θρεντ της Μπαζολας αφου πρωτα ξερασω τον εμετο μου... σταδιαλα !!!
αυτο που περιγραφεις,μπορει να συμβει με την καθε μια,οχι μονο με την ειρηνη...Σκεψου τωρα να μην ξερεις,να τη γνωρισεις για γκομενα να στο παιζει κυρια κ να την κυκλοφορείς...Πουριτανος δεν ειμαι αλλα νταξ,γαμησε τα η φαση
Σκεψου τωρα να μην ξερεις,να τη γνωρισεις για γκομενα να στο παιζει κυρια κ να την κυκλοφορείς...Πουριτανος δεν ειμαι αλλα νταξ,γαμησε τα η φαση
Αυτο ακριβώς φιλε μ,δεν εννοουσα μονο την ειρήνη.Ξέρω και γω περιπτώσεις τετοιες(οχι τοσο τραβηγμενες) που μετα παντρευτηκαν το παιζουν κυριες κ εκαναν κ παιδι. Τραγικες καταστασειςαυτο που περιγραφεις,μπορει να συμβει με την καθε μια,οχι μονο με την ειρηνη...
...δυστηχως αυτο ειναι ενα φαινομενο,που οχι μονο δεν θα σταματησει,αλλα μπορει να εξαπλωθει αργοτερα...Αυτο ακριβώς φιλε μ,δεν εννοουσα μονο την ειρήνη.Ξέρω και γω περιπτώσεις τετοιες(οχι τοσο τραβηγμενες) που μετα παντρευτηκαν το παιζουν κυριες κ εκαναν κ παιδι. Τραγικες καταστασεις
ο λεγομενος ιος της τσιμπουκοπνιχτρας...δυστηχως αυτο ειναι ενα φαινομενο,που οχι μονο δεν θα σταματησει,αλλα μπορει να εξαπλωθει αργοτερα...
η αλλιως πουριτοπουτανισμος....ο λεγομενος ιος της τσιμπουκοπνιχτρας
η αλλιως πουριτοπουτανισμος....