pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
Ισχύει και για τα αντίστοιχα γενόσημα? (Lux, ΕΨΑ, ΗΒΗ κλπ)
τυπε για τα γενοσημα γινονται τωρα κλινικες δοκιμες στα τσιμπουκαδικα στη διδυμου
τυπε αμα εχεις μαζι σου ολοκληρη 24αδα κανεις και προληπτικη θεραπεια
τυπε για τα γενοσημα γινονται τωρα κλινικες δοκιμες στα τσιμπουκαδικα στη διδυμου
Μαγκες η Ειρηνη εχει γερασει παντως, για οσους ενδιαφερονται.
Φετινη:
Κι επειδή έχει "γεράσει" λες να το έχει κόψει το άθλημα ?
μεχρι πριν λιγο καιρο ειχε προφιλ στο xhamster προσφατα ανεβασαν (εχθες) αλλα τα εχει ανεβασει αλλοςΠου το ανεβάζει το υλικό;
και εγω...γουσταρω ασχημα να παιξω μαζι της!Το θεμα ειναι οτι στην μεση ειναι και ο σωκρατης...εκει ειναι το προβλημα!Πάντως και 50άρα να είναι εγώ θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω από κοντά !!! (ευχαριστώ για την απάντηση)
ο Σωκρατης ειναι ο αντρας της!θεμα με της παρτουζες δεν εχει...εμεις εχουμε γιατι ειναι bi εκτος αν δεν σε ενοχλει να σε χαιδεψειΟ Σωκράτης είναι ο δικός της; δεν τον βλέπω να έχει μεγάλο θέμα... τόσες παρτούζες έχουν κάνει !!
ο Σωκρατης ειναι ο αντρας της!θεμα με της παρτουζες δεν εχει...εμεις εχουμε γιατι ειναι bi εκτος αν δεν σε ενοχλει να σε χαιδεψει
Όχι ρε γμτ...ο Σωκρατης ειναι ο αντρας της!θεμα με της παρτουζες δεν εχει...εμεις εχουμε γιατι ειναι bi εκτος αν δεν σε ενοχλει να σε χαιδεψει
Το ειχα ακουσει και μου το ειχαν πει αρκετοι ο Σωκρατης τα κανονιζει...αλλα!!!Και εγω εκει ξενερωνωΌχι ρε γμτ...
Κρίμα κι άδικο να μην μπορούμε να πλησιάσουμε γιαυτό το λόγο...
μονο δυο τυπε? :S :S
Να τσιμπήσει δυο δράμια αρχιδάκι τύπε, δυο δράμια αρχιδάκι.