pipinia luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 303
- Πόντοι
- 36
Ισχύει και για τα αντίστοιχα γενόσημα? (Lux, ΕΨΑ, ΗΒΗ κλπ)
τυπε για τα γενοσημα γινονται τωρα κλινικες δοκιμες στα τσιμπουκαδικα στη διδυμου
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
τυπε αμα εχεις μαζι σου ολοκληρη 24αδα κανεις και προληπτικη θεραπεια![]()
![]()
![]()
τυπε για τα γενοσημα γινονται τωρα κλινικες δοκιμες στα τσιμπουκαδικα στη διδυμου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαγκες η Ειρηνη εχει γερασει παντως, για οσους ενδιαφερονται.
Φετινη:
Κι επειδή έχει "γεράσει" λες να το έχει κόψει το άθλημα ?
μεχρι πριν λιγο καιρο ειχε προφιλ στο xhamster προσφατα ανεβασαν (εχθες) αλλα τα εχει ανεβασει αλλοςΠου το ανεβάζει το υλικό;
και εγω...γουσταρω ασχημα να παιξω μαζι της!Το θεμα ειναι οτι στην μεση ειναι και ο σωκρατης...εκει ειναι το προβλημα!Πάντως και 50άρα να είναι εγώ θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω από κοντά !!! (ευχαριστώ για την απάντηση)
ο Σωκρατης ειναι ο αντρας της!θεμα με της παρτουζες δεν εχει...εμεις εχουμε γιατι ειναι bi εκτος αν δεν σε ενοχλει να σε χαιδεψειΟ Σωκράτης είναι ο δικός της; δεν τον βλέπω να έχει μεγάλο θέμα... τόσες παρτούζες έχουν κάνει !!
ο Σωκρατης ειναι ο αντρας της!θεμα με της παρτουζες δεν εχει...εμεις εχουμε γιατι ειναι bi εκτος αν δεν σε ενοχλει να σε χαιδεψει![]()
![]()
Όχι ρε γμτ...ο Σωκρατης ειναι ο αντρας της!θεμα με της παρτουζες δεν εχει...εμεις εχουμε γιατι ειναι bi εκτος αν δεν σε ενοχλει να σε χαιδεψει![]()
![]()
Το ειχα ακουσει και μου το ειχαν πει αρκετοι ο Σωκρατης τα κανονιζει...αλλα!!!Και εγω εκει ξενερωνωΌχι ρε γμτ...![]()
![]()
Κρίμα κι άδικο να μην μπορούμε να πλησιάσουμε γιαυτό το λόγο...![]()
μονο δυο τυπε?![]()
![]()
Να τσιμπήσει δυο δράμια αρχιδάκι τύπε, δυο δράμια αρχιδάκι.