kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με καποτα την γαμουσες?Όλοι τους θαυμα-στές ειναι . Γιατι ειναι γενικά θαύμα να σ αρέσει αυτο το πράμα
με καποτα την γαμουσες?Όλοι τους θαυμα-στές ειναι . Γιατι ειναι γενικά θαύμα να σ αρέσει αυτο το πράμα
ο μορτης μονο με ολοσωμη τυπεμε καποτα την γαμουσες?
ναι και παρεα με τους αραπηδες που συμμετεχουν στο οργιο...ολοσωμο και προσοχη να γλυτωσει καμια ξωφαλτση...ο μορτης μονο με ολοσωμη τυπε
με καποτα την γαμουσες?
σαν μια εκφυλη που ελεγε στην παρεα εγω δεν κανω τετοια και τελικα εκανε παρτουζες...ουτε σε εφιαλτη μου δεν θα το κανα αυτο.
Δεν παιζει τυπε δεν παω με τετοιες εγω ειναι αλητισσες.
Εδω μια γκομενα μου ειχε πει ενα βαρβατο ψεμμα και το εμαθα φυσικα
γιατι δεν ειμαι χαζος και ακομη και αν γουσταρε σεξ μετα δεν χωθηκα
λογω αυτου του ψεμματος.
Καλυτερα πληρωνω και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
σαν μια εκφυλη που ελεγε στην παρεα εγω δεν κανω τετοια και τελικα εκανε παρτουζες...
πουτανεςσαν μια εκφυλη που ελεγε στην παρεα εγω δεν κανω τετοια και τελικα εκανε παρτουζες...
τυπε μερεντα εχεις φαει ποτε? :Sοχι ρε εγω δεν κανω μαλακιες.
Προσεχω. Κοιτα αμα δω πως η αλλη ειναι μυστηριο καρο
την κανω... δεν ειμαι πολυ ανεκτικος σε αυτα ουτε σκληραγωγημενος.
Αυτα ειναι αλητειες τυπε εγω ειμαι ενταξει παιδια... πολιτευομενος και σπουδαγμενος
γραμματιζουμενος.
θα ξερασω ρε μαλακα...τυπε μερεντα εχεις φαει ποτε? :S
τυπε μερεντα εχεις φαει ποτε? :S
Γραφε ελληνικα !!!gnorizei kaneis ti paizei me tin eirini pou exei anebasei kai video sto internet kai kanei partouzes paei se mpatselor?kapoio tilefono i kapoios tropos epikoinonias?
Γραφε ελληνικα !!!
gnorizei kaneis ti paizei me tin eirini pou exei anebasei kai video sto internet kai kanei partouzes paei se mpatselor?kapoio tilefono i kapoios tropos epikoinonias?
Μην τον προγκάς τον άνθρωπο ρε...... Γράφει ενδιαφέροντα πράγματα!!!
στα greeklishΠού εντοπίζεται το ενδιαφέρον σας;
Στο βίντεο; Στις παρτούζες; Στα μπάτσελορ;