gnorizei kaneis ti paizei me tin eirini pou exei anebasei kai video sto internet kai kanei partouzes paei se mpatselor?kapoio tilefono i kapoios tropos epikoinonias?
για δώσε κανένα link ρε mike......
gnorizei kaneis ti paizei me tin eirini pou exei anebasei kai video sto internet kai kanei partouzes paei se mpatselor?kapoio tilefono i kapoios tropos epikoinonias?
Και εσυ βρε βρουτε !!!Μην τον προγκάς τον άνθρωπο ρε...... Γράφει ενδιαφέροντα πράγματα!!!
Πού εντοπίζεται το ενδιαφέρον σας;
Στο βίντεο; Στις παρτούζες; Στα μπάτσελορ;
Μέγα κασκαντεριλίκι τύπε μου! Για να ξεφύγει καμιά ξώφαλτση από δαύτους..... :oΆκουσα σε γνωστή βίλα στο Παιανία πάλι την γαμούσαν 10-20! Θέλω και εγώ!!! Που να την βρω την Ειρηνούλα-Τρυπούλα?
Έλεος ρε πούστη μου σαν τραβέλι είναι!!
ζητω η ελληνικη πορνοεπανασταση!!!!!σαν αλλη ηρωιδα το ειρηνακι σουβλιζεται στην αλαμανα!
απο τη βρωμια της έχει φυτρώσει μουστάκι.... :S
σιχαθηκα.... ουτε να με πληρωνανε
ζητω η ελληνικη πορνοεπανασταση!!!!!σαν αλλη ηρωιδα το ειρηνακι σουβλιζεται στην αλαμανα!
για δες καιρο που διαλεξε ο κοσμος παρτουζα να με παρει
τωρα που με ψεκαζει σπερμα και βγαζω εγω μουστακι.
απορησε καλυτερα για αλλα πραγματα τυπε.Πάντως εγώ απορώ ρε Κώστα, η γκόμενα δεν ντρέπεται που έχει ποστάρει όλη τη σεξουαλική της δραστηριότητα στο internet; Δικαιώμα της προφανώς.
Αλλά δεν έχει οικογένεια, φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, γνωστούς που μπορεί να τα δουν όλα αυτά;
Και πες ότι θέλει να κάνει παιδιά στο μέλλον ή οικογένεια. Ωραίο είναι να βλέπουν όλοι αυτοί αυτές τις εικόνες;
Πάντως εγώ απορώ ρε Κώστα, η γκόμενα δεν ντρέπεται που έχει ποστάρει όλη τη σεξουαλική της δραστηριότητα στο internet; Δικαιώμα της προφανώς.
Αλλά δεν έχει οικογένεια, φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, γνωστούς που μπορεί να τα δουν όλα αυτά;
Και πες ότι θέλει να κάνει παιδιά στο μέλλον ή οικογένεια. Ωραίο είναι να βλέπουν όλοι αυτοί αυτές τις εικόνες;
Άντε μωρε με την βλαχαρα...είναι μούρη αυτή να μου θέλεις και παρτουζες; Αλλά εμείς καθόμαστε και δίνουμε αξία σε κάτι τέτοια μπάζα. Τι ξεκαβλωμα και η μουσική που έβαλε και πως μουγκριζε σαν τραγι
απορησε καλυτερα για αλλα πραγματα τυπε.
Το να ειναι αρρωστη το αποκλειεις?