Δ
Διαγραμμένο μέλος 19259
Επισκέπτης
Τεσπά, συνέχισε και θα δούμε
[/quote]
ευχαριστώ για τη μεγαλοθυμία!!!
Τεσπά, συνέχισε και θα δούμε
ευχαριστώ για τη μεγαλοθυμία!!!
O αλλος στην 1η φωτο που ειναι πιο κατω στα βραχια εχει αρχισει να σφυριζει για να μαζευτουν και αλλοι?
με τα χερια στο στομα τον βλεπω
στο μεταξυ ο αλβανο-σαμσων με τα βοστρυγκομαλλια παλι στην πρωτη φωτο που τον τσιμπουκωνει
πρεπει να τον πηρε εισαγωγη απο καμια στανη βοσκος πανω στην ορεινη ελλαδα αυτος εχει μεγαλυτερο
βυζακι απο αυτην
Βρε τι γίνεται... πλάκα έχει όλο αυτό. Πάντως το ωραίο είναι ότι ζωντάνεψε το thread και το ότι υπαρχουν αντιπαραθέσεις σημαίνει ότι η Ειρηνούλα μας άναψε τα αίματα.. ελπίζω κάποια στιγμή να μας διαβάσει και η ίδια.. πράγμα που το θεωρώ πιθανότατο
Φοβερή Μάνο.. πάντως έχει απίστευτα μουνόχειλα .. από τα μεγαλύτερα που έχω δει.. ίσως έτσι εξηγείται πόσο υπερσεξουαλική είναιαν μας διαβάζει, της καταθέτω ως σπονδή τη συνημμένη:
και σε μια άλλη φωτο, τα σεντόνια είναι Πειραϊκή Πατραϊκή!
Φοβερή Μάνο.. πάντως έχει απίστευτα μουνόχειλα .. από τα μεγαλύτερα που έχω δει.. ίσως έτσι εξηγείται πόσο υπερσεξουαλική είναι
επίτρεψέ μου μιαν "τεκμηρίωση" για τα μουνόχειλα:
Κανει και λεσβιακα το καυλιδι!
Και η Ιφιγένεια είναι;η γκόμενα με την οποία κάνει λεσβιακό μάλλον είναι η Ιφιγένεια
αφού η Ειρήνη είναι το καυλίδι, η Ιφιγένεια είναι η εν ΚαυλίδιΚαι η Ιφιγένεια είναι;
ανωμαλη καυλαρα η γκομενα .... που θα πατε για μπανιο ;;;;;;;
γεια σου ρε θαυμαστη...περιττεύει να το διευκρινίσω, αλλά "παλαιός" και "ειδήμων" σφάλλετε αμφότεροι....
η σχέση μου με το εν λόγω καυλίδιον είναι απλά σχέση εκ του μακρόθεν "θαυμασμού"...
γεια σου ρε θαυμαστη...