apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα :Sναι η λεγομενη μερεντα που μπορει να μην ειναι ενοχλητικο για οσους δεν ειναι σιχασιαρηδες (εννοειται πας θα πας για μπανιο μετα....) αλλα ο πιο ευκολος τροπος να κολλησεις χλαμυδια και να τρεχεις και αν δεν το προλαβεις να παθεις και μονιμη ζημια.
καπου σε ενα βιντεο εγραφε το ονομα της και ειχε δυο επωνυματα το ενα ξενο.παντως προφυλακτικα απο τους περισσοτερους δεν βλεπω.αληθεια στα λιμανακια για οσους δεν εοχυν μαζι τους καποτες εχει μηχανημα που βγαζει προφυλακτικα? .Λοιπόν το σίγουρο είναι ότι η τύπισσα δεν είναι Ελληνίδα...τώρα από που είναι ένας Θεός ξέρει...Για τα προσωπικά μου γούστα είναι καράμπαζο...προφανώς είναι νυμφομανής και δεν την νοιάζει το αύριο...με τόσα ακάποτα θα είναι θαύμα αν δεν έχει "κάτι"...
καπου σε ενα βιντεο εγραφε το ονομα της και ειχε δυο επωνυματα το ενα ξενο.παντως προφυλακτικα απο τους περισσοτερους δεν βλεπω.αληθεια στα λιμανακια για οσους δεν εοχυν μαζι τους καποτες εχει μηχανημα που βγαζει προφυλακτικα? .
Σε στγματιζουν κακες εμπειριες τυπε...τυπε ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα :S
Χαχα παω στοίχημα ότι και το οθωμανικό το θεωρείς ανωμαλία καλά είχα πει για το ιεραποστολικο
Τι πάει να πει αγαπημένο μου ρε παίχτη; Ψυχανώμαλος είσαι;
καλημερα φιλε μανο ! που θα το πας για μπανιο σημερα ?
περιττεύει να το διευκρινίσω, αλλά "παλαιός" και "ειδήμων" σφάλλετε αμφότεροι....
η σχέση μου με το εν λόγω καυλίδιον είναι απλά σχέση εκ του μακρόθεν "θαυμασμού"...
Δληδς/ μονό την για πάρτη της από φωτο και βίντεο;
Δεν την ποτέ σου;;;;;
Ήμουν σαφής...
η σχέση μου με το εν λόγω καυλίδιον είναι απλά σχέση εκ του μακρόθεν "θαυμασμού"...