Νέα

Eirini gr...Το πιο γλυκό πουτανάκι στο ίντερνετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα porcupine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης

ο τίτλος είναι λάθος θα έπρεπε να γράφει " η πιο έκφυλη παρτουζιάρα πουτάνα στο ίντερνετ και όχι μόνο" :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
ναι η λεγομενη μερεντα που μπορει  να μην ειναι ενοχλητικο για οσους δεν ειναι σιχασιαρηδες (εννοειται πας θα πας για μπανιο μετα....) αλλα ο πιο ευκολος τροπος να κολλησεις χλαμυδια και να τρεχεις και αν δεν το προλαβεις να παθεις και μονιμη ζημια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι η λεγομενη μερεντα που μπορει  να μην ειναι ενοχλητικο για οσους δεν ειναι σιχασιαρηδες (εννοειται πας θα πας για μπανιο μετα....) αλλα ο πιο ευκολος τροπος να κολλησεις χλαμυδια και να τρεχεις και αν δεν το προλαβεις να παθεις και μονιμη ζημια.
τυπε ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα :S

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Λοιπόν το σίγουρο είναι ότι η τύπισσα δεν είναι Ελληνίδα...τώρα από που είναι ένας Θεός ξέρει...Για τα προσωπικά μου γούστα είναι καράμπαζο...προφανώς είναι νυμφομανής και δεν την νοιάζει το αύριο...με τόσα ακάποτα θα είναι θαύμα αν δεν έχει "κάτι"... 
καπου σε ενα βιντεο εγραφε το ονομα της και ειχε δυο επωνυματα το ενα ξενο.παντως προφυλακτικα απο τους περισσοτερους δεν βλεπω.αληθεια στα λιμανακια για οσους δεν εοχυν μαζι τους καποτες εχει μηχανημα που βγαζει προφυλακτικα? :2funny: :2funny: :2funny:.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
καπου σε ενα βιντεο εγραφε το ονομα της και ειχε δυο επωνυματα το ενα ξενο.παντως προφυλακτικα απο τους περισσοτερους δεν βλεπω.αληθεια στα λιμανακια για οσους δεν εοχυν μαζι τους καποτες εχει μηχανημα που βγαζει προφυλακτικα? :2funny: :2funny: :2funny:.

...εχει και τυποποιημενο μηχανημα "κολο" για να τον πηδας... ;)  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαχα παω στοίχημα ότι και το οθωμανικό το θεωρείς ανωμαλία :) καλά είχα πει για το ιεραποστολικο

Ολοι λενε σε αυτη τη κοινωνια μεχρι να την πιουν.
Μετα δεν ξαναλενε... κοντοζυγωνεις και εσυ... με αυτα τα μυαλα που χεις
οσο για την γκομενα... εγω βαζω στοιχημα πως σιγουρα ειναι φορεας το λιγοτερο ηπατιτιδας
το λιγοτερο. Και πραγματικα οσα τυπακια ειναι νεα και μικρα και παρακολουθουν γνωμη μου ειναι
να μην πανε ποτε με γκομενα που γαμιεται ακαποτα .

Οσοι το κανουν αυτο ειναι τελειωμενοι/νες και αυτο ειναι αξιωμα.
Ειναι αρχη... παντα αληθης και δεν πρεπει να αποδεικνυεται ποτε
για να μην μου αρχισεις παλι τα "ποιος τα οριζει αυτα"

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
kai agapimeno mou:
Τι πάει να πει αγαπημένο μου ρε παίχτη; Ψυχανώμαλος είσαι; :idiot:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
επειδή έγινε πολύς λόγος για τα της "προστασίας" και "υγιεινής", με αφορμή κυρίως την τελευταία φωτο του "σάντουιτς" που ανέβασα, την ανεβάζω εκ νέου σε άλλο καρέ, για την αποκατάσταση της πραγματικότητας...

Συνημμένα

• 1_3D9yF63X2H.jpg
    1_3D9yF63X2H.jpg
    340,2 KB · Εμφανίσεις: 129
Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
και δύο ακόμη φωτογραφικές μαρτυρίες, όπου αποτυπώνεται η συνήθης πρακτική ...

Συνημμένα

• 9_Uw1QmannNP.jpg
    9_Uw1QmannNP.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 110
Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
:pipa2:

Συνημμένα

• 3_c7OKDuVuz5.jpg
    3_c7OKDuVuz5.jpg
    63,2 KB · Εμφανίσεις: 145
Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
περιττεύει να το διευκρινίσω, αλλά "παλαιός" και "ειδήμων" σφάλλετε αμφότεροι....
η σχέση μου με το εν λόγω καυλίδιον είναι απλά σχέση εκ του μακρόθεν "θαυμασμού"...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
περιττεύει να το διευκρινίσω, αλλά "παλαιός" και "ειδήμων" σφάλλετε αμφότεροι....
η σχέση μου με το εν λόγω καυλίδιον είναι απλά σχέση εκ του μακρόθεν "θαυμασμού"...

Δληδς/ μονό την  :bigdick: για πάρτη της από φωτο και βίντεο;

Δεν την  :fuck2: ποτέ σου;;;;;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Stories

Νέο!