Νέα

Είναι πρόβλημα ή οχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manamou8ymises
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε,

εισαι πολυ σωστος, που εκφραζεις τις σεξουαλικες σου φαντασιωσεις, οποιες και να ειναι αυτες. Κατ' εμε, η φαντασιωση πρεπει να μην ειναι συμβατη με τις νορμες και για αυτο νοιωθεις ασχημα, επειδη εισαι ανωμαλος. Ομως αυτη ειναι η ουσια της φαντασιωσης. Παντως εισαι γενναιος που τις εξωτερικευεις. Επισης, το γκομενακι σου σε γουσταρει και καλο ειναι να παρτουζωθειτε να δειτε τι καυλα που ειναι

Μπραβο!

Π

θενκσ μαν! τσεκαρες το θεματακι που ανοιξα με τις φωτο της?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Ωραιο το πουτανιδιον, πολυ προστυχο φανηκε. Αμα οργανωσεις σκηνικα gangbang, εμεις εδω ειμαστε!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε μάγκες τις πρώτες φωτό με το ροζ εσώρουχο τις είδα πριν κάνα μηνα ίσως λιγότερο στο thread που λέει φωτό των κοπελιών mas.tis έχω ξαναδεί edw.ti έγινε?τις είχε βάλει κάποιος άλλος.

OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε μάγκες τις πρώτες φωτό με το ροζ εσώρουχο τις είδα πριν κάνα μηνα ίσως λιγότερο στο thread που λέει φωτό των κοπελιών mas.tis έχω ξαναδεί edw.ti έγινε?τις είχε βάλει κάποιος άλλος.

δες ολο το θρεντ απο την αρχη για να καταλαβεις.. εγω τις ειχα βαλει και εκει. αλλα σβηστικανε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μιλάω πριν καιρό.δεν τις είχες βάλει εσύ νομίζω και μάλλον δεν κάνω λάθος φιλαράκο.

OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μιλάω πριν καιρό.δεν τις είχες βάλει εσύ νομίζω και μάλλον δεν κάνω λάθος φιλαράκο.

τσεκαρε κ εσυ τωρα αυτη τη σελιδα.. εχει δυο πικς που μαμαω και στις προηγουμενες σελιδες εχει πολλες με το ονομα μου επανω "μαναμοθ8υμισες" αλλα ειναι σβησμενες γιατι τις ανεβασα απο μακακια σαιτ. αντε γεια

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.574
Πόντοι
736
Είχες και κάποιες άλλες που δεν ανέβασες τώρα, αν θυμάμαι καλά .

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Tι έγινε? Κλείσαν οι θέσεις για την παρτούζα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom