Νέα

Είναι πρόβλημα ή οχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manamou8ymises
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ο ανετος ελληναρας πιθανοτατα να το πετυχει αλλα με μια την οποια την επομενη μερα θα αποκαλεσει (πιθανοτατα) πουταναριο ξεκωλιαρα κτλ κτλ κτλ...
δε διαφωνω μαζι σου μωρε τι το συζηταμε? ωχουυυυυυυυυυ :P
ασε με να βαζω διαφημισεις διπλα :2funny:
Οχι ρε συ....αυτοs που λεω εγω, εχει πλυνει το στομα του
Την χαρακτηριζει απλα "ανετη" και βεβαια "υπερανω"
Αλλα αφου δεν υπαρχει , τι καθομαστε και λεμε >:( >:( >:(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι ρε συ....αυτοs που λεω εγω, εχει πλυνει το στομα του
Την χαρακτηριζει απλα "ανετη" και βεβαια "υπερανω"
Αλλα αφου δεν υπαρχει , τι καθομαστε και λεμε >:( >:( >:(

ε ναι....αντε παω για raid :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.468
Πόντοι
506
Έχω κόλλημα. Τρελαίνομαι να βαράνε μαλακία γνωστοί και άγνωστοι με τη κοπέλα μου.. Μου αρέσει η ιδέα πως χύνουν για πάρτη της. Έχω δείξει φωτογραφίες της σε εκατοντάδες τύπους από το web και σε όλους μου τους φίλους. Οι πιο κοντινοί μου που με έχουν και αρκετό θάρρος μου λένε άνετα πως θέλουν να τη σκίσουν! Η πλάκα είναι πως γουστάρω. Και να σας εκμυστηρευτώ κάτι; Είχα φέρει ένα πολύ καλό φιλαράκι μου να μας πάρει μάτι.. Εν γνώση της φυσικά. Το πώς το κατάφερα δεν είναι της ώρας. Με νύχια και με δόντια και πάνω στη καύλα της κατάφερα να την πείσω.. Δεν είχαμε κανένα παραπάνω σκοπό. απλά να κάτσει και να μας βλέπει να τη πηδάω βγάζοντας μερικές φωτογραφίες. Στο τέλος κατέληξε να του γλύφει τη ψωλή με τρελή μανία και έπειτα αυτός άδειασε τα φλόκια του στα μούτρα της! Όσο καυλωτικό και να ακούγεται-και ειναι-είναι μια πολύ άσχημη ανάμνηση.. Με το ζόρι τη φιλούσα τις πρώτες μέρες. Δε χώρισα γιατί εκτώς του ότι με παρακάλεσαι, όσο και αν θα σας φανεί περίεργο, την αγαπάω.. Αλλά...ακόμα θέλω να τη δείχνω και στη σκέψη θα ήθελα να τη μοιραστώ...

...ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει γυναικα που την χαλαει να τον παιζουν για την παρτη της και δεν εχει σκεφτει ουτε μια φορα να την παρουν 2-3 σερνικα???
αν υπαρχει φερτε την μου να την τουφεκισω παραυτα :2funny:
ok Τι ποσοστο απ' αυτες θα το εκανε στην πραξη ομως?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ok Τι ποσοστο απ' αυτες θα το εκανε στην πραξη ομως?

αυτο ειναι αλλο θεμα...και δεν αφορα τοσο στην υποβοσκουσα σεξουαλικοτητα της εκαστοτε γυναικες αλλα στο περιβαλλον (τοσο το οικογενειακο οσο και το γενικοτερο κοινωνικο) που εχει μεγαλωσει...τοσο καιρο δε συζηταμε για τον ψευτοπουριτανισμο που διακρινει τους ελληνες και τις ελληνιδες?
γιατι σε αλλες χωρες οι αντιστοιχες πραξεις δεν ειναι τοσο σοκαριστικες?
δε θα κατσουμε να κανουμε κοινωνικη αναλυση...αλλα ναι το μεγαλυτερο ποσοστο οσο κι αν  το γουσταρε το φαντασιωνοτανε ή το εχει συζητησει θα εφευγε τρεχοντας :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αν και πιστευω οτι για ολα υπαρχει ο καταλληλος τροπος εφοσον δεις οτι υπαρχει το εδαφος... ;)

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
εμεις που αργήσαμε θα δούμε τίποτα????? ας ανεβούν ακομη μια φορα να τα δω και μετα ας διαγραφουν...ειμαι με το πουλι στο χερι...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655

dragon32

Μέλος