tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
θα κανω ενα θεμα στο xxx photos αποκλειστικά με την προαναφερθεισα
ναι αλλά φρόντισε να βάλεις τις φωτό στο imagebam γιατί αλλιώς τις διαγράφουν
θα κανω ενα θεμα στο xxx photos αποκλειστικά με την προαναφερθεισα
ναι αλλά φρόντισε να βάλεις τις φωτό στο imagebam γιατί αλλιώς τις διαγράφουν
imageshack δε κάνει?
Αυτο εχει πολυ λογοκρισια και της σβηνουνε και αυτο ειναι καλο δεν της σβηνουνεimageshack δε κάνει?
Είσαι πολύ νέος αγαπητέ φίλε, να να σου κάνουμε την εισαγωγή που κάνουμε στον Δάσκαλο tramountana... αυτό το κερδίζεις με τον καιρό ...
Βαλε εσυ φωτο και θα δης μετα ποσα μελη και επισκεπτες θα παρακολουθουνε το θεμα,χαμος θα γινηναι αλλα μόνο εσύ λες ναι...
Γιατι υπαρχη ιδιο θεμαγιατί μου το σβήνουν ρε πούστη??
Το θεμα που ανοιξες στο σβησανε,εδω σε αυτο θα βαλεις φωτο
ωραια ρε φιλε βαλτης ενα νικ στο θεμα και ανοιξε της θεμα στο xxx fotos. μην γραψεις η δικια μου και τετοια.δε θελώ ρε φιλε να ειναι με ολες τις αλλες... θελω μια σελιδα μονο για παρτη της και οσοι μπαινουν να μπαινουν για να χυνουν αυτη! μαλακια με ολες τις σαβουρες τωρα
Κανε οπως λεει ο φιλος παραπανωδε θελώ ρε φιλε να ειναι με ολες τις αλλες... θελω μια σελιδα μονο για παρτη της και οσοι μπαινουν να μπαινουν για να χυνουν αυτη! μαλακια με ολες τις σαβουρες τωρα
ωραια ρε φιλε βαλτης ενα νικ στο θεμα και ανοιξε της θεμα στο xxx fotos. μην γραψεις η δικια μου και τετοια.
Τι σε πειραζη να βαλεις φωτο εδωδε θελώ ρε φιλε να ειναι με ολες τις αλλες... θελω μια σελιδα μονο για παρτη της και οσοι μπαινουν να μπαινουν για να χυνουν αυτη!