Νέα

Είναι πρόβλημα ή οχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manamou8ymises
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
απο θεματα που βγαζει ο καθενασ απο το μυαλο του εχουμε χωρτασει και το εξακριβωνουμε κατα τη διαρκεια του θεματοσ οπωσ ο φιλοσ εδω που δεν βαζει φωτο οποτε γιατι να σε πιστεψω ρε φιλε? σε ξερω μηπωσ κι απο χτεσ? και δεν ισχυει μονο για σενα απλα τελευταια εχει γινει τησ μοδασ παντωσ αν σε ενα ποσοστο λεσ αληθεια χωρισ παρεξηγηση υπαρχει μια διαστροφη και καλα θα κανεισ να πασ σε ενα ψυχολογο να σε βοηθησει

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ΡΕ ΤΙ ΠΡΙΧΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΑΜΑ ΔΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ!
ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Κ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ @@ ΒΛΑΚΑ

ρε μεγαλε, με τετοιο εργαλειο μπορεις να τα κονομησεις χοντρα. για σκεψου το λιγο. :2funny:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΡΕ ΤΙ ΠΡΙΧΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΑΜΑ ΔΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ!
ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Κ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ @@ ΒΛΑΚΑ
ρε βλακακο κατι παιδακια σαν κι εσενα τα χω για πρωινο αντε κοιμησου λιγο παλιοβλακα μαγκα του νετ

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
για κοιτα γυρω σου.... :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

κοιτα, η συγκεκριμενη μπιζνα ειναι εκτος πεδιου δραστηριοτητων μου.  :2funny:

φανταζομαι ομως, οτι για μια τετια γυναικα πολλοι θα τα χωναν για να μαλακιζονται βλέποντας τη (με καποιο ειδος web camera interactive sait. δεν εχω γνωσεις σε αυτα.

είσης, φανταζομαι οτι αρκετοι θα θέλαν να την χυσουν live στη μουρη. με ματια ανοικτα η κλειστα. και πληρονοντας ικανοποιητικα.

βεβαια, παιζει και να το δωσει τελικα οποτε αμε σε αλλη κατηγορία εισοδηματος (και αδικήματος ταυτοχρονα:2funny:

OP
OP
M

manamou8ymises

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα, η συγκεκριμενη μπιζνα ειναι εκτος πεδιου δραστηριοτητων μου.  :2funny:

φανταζομαι ομως, οτι για μια τετια γυναικα πολλοι θα τα χωναν για να μαλακιζονται βλέποντας τη (με καποιο ειδος web camera interactive sait. δεν εχω γνωσεις σε αυτα.

είσης, φανταζομαι οτι αρκετοι θα θέλαν να την χυσουν live στη μουρη. με ματια ανοικτα η κλειστα. και πληρονοντας ικανοποιητικα.

βεβαια, παιζει και να το δωσει τελικα οποτε αμε σε αλλη κατηγορία εισοδηματος (και αδικήματος ταυτοχρονα:2funny:

αχααααα!!! αντε να τη ψησεις ομως...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
Φιλε,

εισαι πολυ σωστος, που εκφραζεις τις σεξουαλικες σου φαντασιωσεις, οποιες και να ειναι αυτες. Κατ' εμε, η φαντασιωση πρεπει να μην ειναι συμβατη με τις νορμες και για αυτο νοιωθεις ασχημα, επειδη εισαι ανωμαλος. Ομως αυτη ειναι η ουσια της φαντασιωσης. Παντως εισαι γενναιος που τις εξωτερικευεις. Επισης, το γκομενακι σου σε γουσταρει και καλο ειναι να παρτουζωθειτε να δειτε τι καυλα που ειναι

Μπραβο!

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom