Νέα

Ειναι οι "δημοσιες" πουτσες μεγαλυτερες??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οχι ρε μαν, απλα τα ωραριά μου εχουν τρελαθει στις γιορτες (κοιμαμαι απογευματα, ξυπναω μες στη νυχτα κλπ).

Επισης, οταν κατουραω χαραματα, μες στο κρυο, η πουτσα μου φαινεται μικρη και μού την σπαει  :grin:

Κατούρα σε υψηλή θερμοκρασία WC, ρε τύπε να μεγαλώνει λίγο το πέννε ριγκατόνι σου.
Ε ρε φιλοσοφικές ανησυχίες που 'χει ο μικροψώλης.

:grin:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
ρε μαγκες οι γκομενες που γαματε τι σας λενε? η πως τις βλεπετε ικανοποιουνται απ τα προποντα σας? εκει ειναι ολα τα λεφτα,τι να το κανεις να εχεις την φεραρι και να μην την κουνας οπως πρεπει?

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
ρε μαγκες οι γκομενες που γαματε τι σας λενε? η πως τις βλεπετε ικανοποιουνται απ τα προποντα σας? εκει ειναι ολα τα λεφτα,τι να το κανεις να εχεις την φεραρι και να μην την κουνας οπως πρεπει?
αυτα ειναι!!! φαντασου να εχεις φερραρι και να πηγαινεις οπως με λαντα. γάματα..... :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6

Εδώ μέσα συχνάζουν οι bottom feeders των ερωτικών σχέσεων, τι ιστορίες περιμένεις να ακούσεις?

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Διαβαζω με ενδιαφερον τα οσα γραφονται.

Δλδ, χοντρα δακτυλα => χοντρη πουτσα
    κοντα δακτυλα => κοντη πουτσα
  κ.ο.κ...

Δεν νομιζω πως ισχυει  :2funny:

Παντως, ενας φιλος μού ελεγε πως οι γκομενες εικαζουν τι πουτσα εχει ο καθεις. Δεν καταλαβα το πώς.

Εγω ειμαι, οντως, bottom feeder (αν και δεν εχω ιδεα τι παει να πει), οποτε μην περιμενετε τπτ παραπανω.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
ναι αλλά εγώ όλες τις γκόμενες στους κάγκουρες με τα κωλοφτιαγμένα σάξο τις βλέπω.
τωρα θες να μου πεις οτι οι καγκουρες εχουν μεγαλη τσαπου;;; :think: ολοι;;; :think: αν ειναι να καγκουρεψουμε ολοι.  :rockon:

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
το θεμα ειναι να τη κρατας σηκωμενη ...και να μη σου γινεται μελατη! οτι μεγεθος κι αν εχεις μπορεις να ικανοποιησεις γυναικα εκτος των ακραιων πολυ μεγαλες η πολυ μικρες ....οι πρωτες πονανε οι δευτερες δεν εχουν αισθηση!  ουτως η αλλως η μητρα ειναι ελαστικη και δεχεται πληθωρα μεγεθων σε παχος μηκος και γωνιες

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Τυποι θα ειμαι ειλικρινης.

Εχω τεραστια χερια. Και οχι δεν εχω τεραστιο πουλι.

Το πουλι μου ειναι αναμεσα σε 14-16 αναλογα με τις καυλες. Νομιζω σε παχος ειναι κανονικο.

Αλλα ειναι θεοσκληρο και δεν κουνιεται με τιποτα (μαλλον πρεπει να παω σε ουρολογο γι αυτο).

Εγω προσωπικα εχω τεραστιο κομπλεξ, και θα ψηνομουν να ειναι λιγο μεγαλυτερο.

Οσοι φιλοι μου τον πετανε εξω, δεν ειναι ψωλαραδες παντως, τον εχουν λιγο μεγαλυτερο απο τον δικο μου.

Εμενα απλα με ενδιαφερει να μπορω να ικανοποιω την καθε τυπισα, τιποτα αλλο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Το πουλι μου ειναι αναμεσα σε 14-16 αναλογα με τις καυλες. Νομιζω σε παχος ειναι κανονικο.

Αλλα ειναι θεοσκληρο και δεν κουνιεται με τιποτα (μαλλον πρεπει να παω σε ουρολογο γι αυτο).

Οσοι φιλοι μου τον πετανε εξω, δεν ειναι ψωλαραδες παντως, τον εχουν λιγο μεγαλυτερο απο τον δικο μου.

Τυπε βγαλε μια photo με τα τεραστια μακρια δακτυλα σου να δουμε.Εγω πιστευω δεν μπορεις να κρτατησεις μπάλα του μπασκετ με ανεση στο ενα χερι.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6

τι ηλικια εχεις ρε τυπε;

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
Τυπε βγαλε μια photo με τα τεραστια μακρια δακτυλα σου να δουμε.Εγω πιστευω δεν μπορεις να κρτατησεις μπαλλα του μπασκετ με ανεση στο ενα χερι.

Ανετα οχι, αλλα οντως την κραταω με το ενα.

Τα μονα μεγαλυτερα χερια που εχω δει ειναι απο μπασκετμπολιστες, τωρα που το ανεφερες παντως.

(Ναι αυτοι με περνανε ξεκαθαρα)

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1

Φίλε μου αν τον έχεις 14-16 και έχεις κόμπλεξ τότε σίγουρα να πας σε γιατρό.Με όλο το συμπάθιο

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Εγω ειμαι, οντως, bottom feeder (αν και δεν εχω ιδεα τι παει να πει), οποτε μην περιμενετε τπτ παραπανω.

Bottom Feeder

1. any marine creature that lives on the seabed and feeds by scavenging.

2. NORTH AMERICAN informal

a member of a group of very low social status who survives by any means possible.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.069
Πόντοι
1.796
και σε αυτη την ηλικια κοντραρεις με τους φιλους σου (ιδιας ηλικιας φανταζομαι) το μεγεθος της πουτσας σας;;; ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςς  :headbang: :headbang: :headbang:

Χαχαχαχα οχι ακριβως, αλλα που και που εχουμε καποιον μεθυσμενο που τον κανει ελικοπτερακι, η στελνει στο whatsapp το πουλι του χωρις κανενα λογο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Χαχαχαχα οχι ακριβως, αλλα που και που εχουμε καποιον μεθυσμενο που τον κανει ελικοπτερακι, η στελνει στο whatsapp το πουλι του χωρις κανενα λογο.

Τυπε σιγουρα θα υπαρχει λογος.  :effemine: :gay:  :S :S :S

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
θα σου πω ενα μυστκο, αλλα να μεινει μεταξυ μας. μη το πεις πουθενα αλλου, ε;;;
αν εχεις μεγαλα δαχτυλα και τον παιζεις πολυ, αντι να μεγαλωσει, μικραινει. γι αυτο ελατωσε λιγο την  :jerking: :jerking: :jerking: αν θελεις να μεγαλωσει. σκεψου οτι θα εχεις διπλο οφελος. θα μεγαλωσει το πουλι σου και επιτελους θα μεγαλωσεις κι εσυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom