Νέα

Ειναι οι "δημοσιες" πουτσες μεγαλυτερες??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Λέω να αγοράσω και τη συσκευή andropenis

faq_andropenis.gif

Μετά από 3-4 μήνες , λεει μπορεί να αυξηθεί το μέγεθος κατά 3 εκ.
Εγώ θέλω να ξεπεράσω τα 20 εκ ,
μέχρι το καλοκαίρι , αφού θα έρθουν πολλές
ρωσίδες τουρίστριες , λόγω προβλήματος με την Τουρκία !  :rockon:

ο ιστος εχει την ιδιοτητα να επανερχεται στην αρχικη κατασταση οταν δεν το γυμναζεις,για μονιμο αποτελεσμα θα πρεπει να το φορας συνεχεια εστω και με λιγοτερη συχνοτητα

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε μαλακα Λαδακη, ΟΠΩΣ και να 'βαλες την καμερα, η πουτσα σου ειναι μεγαλη.
Τεραστια!

Τι επιμηκυνσεις και μαλακιες μάς λες??  :2funny:

Ο αλλος εγραφε οτι οι πουτσες των 15 - 17 cm ειναι μεγαλες και δεν αιματωνονται καλα κλπ...
Ουτε κι αυτο το δεχομαι!

Η πουτσα μου ειναι 16cm, με ΧΑΡΑΚΑ (οχι μεζουρα!), μετρημενη απ' το πλάι, και οταν δεν ειναι 100% αιματωμενη νιωθω μειονεκτικα.
ΟΚ, μπορει να υπερβαλλω, αλλα δεν θα με πεισετε οτι εχω μεγαλη πουτσα! Ελεος...

Ασε που σκληραινει μεσα σε 3 sec. απ' οταν δω βυζια (κατω απο ρουχα) => Ενδειξη οτι ΔΕΝ ειναι μεγαλη.
Ασε που, αν βαλω μεζουρα, θα βγει 20 ποντους και θα γελαμε.

Τεσπα, θελω να καταληξω οτι, ακομα κι αν ειμαι πεσιμιστης, μία μεγαλη πουτσα ΔΕΝ μπορει να 'ναι κατω απο 18 ποντους + αρκετα χοντρη. Ολες οι υπολοιπες ειναι απλα "μετριες".

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Είπαμε , θα πάρεις το andropenis

καθώς επίσης και ένα μεγεθυντή κενού

http://[URL unfurl="true"]www.sextoys.gr/images/3006009141-1.jpg[/img[/URL]]

και θα διαβάσεις το peogym

και σε 3 -3 1/2 μήνες θα δεις να έχεις χοντρή πούτσα
και πιο μακριά, όπως ένας φίλος μου .

Εγω θα ξεκινήσω, μετά των φώτων να φτάσω τα 20 εκ ! :headbang3:
Είναι λίγο ενοχλητικά , αλλά αν κάνεις υπομονή
και ασχολεισαι καθε μέρα , θα φτιάξεις πουτσα
που δεν θα πιστευεις στα ματια σου.

Η φωτο που εβαλα, είναι παραπλανητική .Από πάνω η πούτσα ειναι
σε μάξιμουμ στυση 18,5 εκ .
Εστειλα τη φωτο σε γκόμενα και εχει παθει συγκοπη ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Λαδάκη πρόσεχε μην σου γυρίσει μπούμερανγκ με τις μαλακίες αυτές και πάθεις καμιά ζημιά.. Αν είσαι εσύ στην φωτο βέβαια, γιατί κάτι τέτοιες φωτο πετάγονται και στα σάιτ από τσόντες στις διαφημίσεις!  :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Οι άνδρες με μεγάλα πέη είναι πιο πιθανό να απατηθούν από τις συζύγους τους:
Και το αρχικό άρθρο:

Εγώ έχω καταλάβει ότι το μεγάλο πέος δημιουργεί ένα μύθο, που και αυτοπεποίθηση δίνει αλλά και κάνει και την γυναίκα να θέλει να το δοκιμάσει. Το αν μετά τη δοκιμή θα συνεχίσει να το θέλει ή όχι παίζει από το δικό της σώμα (δλδ τις διαστάσεις του κόλπου της). Όλες θέλουν ένα πέος που να νιώθουν ότι τις "γεμίζει" αλλά όχι να τις πονάει. Οπότε πιο safe επιλογή είναι το νορμάλ μήκος και χοντρό όπως είπε η "φίλη" μας...
Πάντα οι γυναίκες έλκονται από τα φουσκωμένα παντελόνια! Αρχικά από αυτό που βλέπουν στο κέντρο, και στη συνέχεια από τα πλαϊνά που βρίσκονται οι τσέπες...
(Προσοχή! δεν ξεγελιούνται άμα τα φουσκώνετε με χαρτοπετσέτες,είναι πιο έξυπνες απ'όσο δείχνουν ή φαίνονται...) ;)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Πάντα οι γυναίκες έλκονται από τα φουσκωμένοα παντελόνια! Αρχικά από αυτό που βλέπουν στο κέντρο, και στη συνέχεια από τα πλαϊνά που βρίσκονται οι τσέπες...
(Προσοχή! δεν ξεγελιούνται άμα τα φουσκώνετε με χαρτοπετσέτες,είναι πιο έξυπνες απ'όσο δείχνουν ή φαίνονται...)

Είσαι επιρρεπής σε μεγάλες αλήθειες φίλε μου. Τη καλημέρα μου.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Σχετικά με τις μεγάλες πούτσες και το αιμάτωμα μπορείτε να δείτε το παρακάτω ερασιτεχνικό (από το 2:13). Ο τύπος την έχει σίγουρα 20, μπορεί και λίγο παραπάνω. Καθόλη τη διάρκεια όμως είναι σε 60-70% στύση. Πολύ πιθανόν να μην τη βλέπει και ποτέ σηκωμένη 100%.
[xhamster]
]

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πιστεύω τα μεγάλα και κρεμαστά αρχίδια είναι πιο ωραία από της μεγάλες πούτσες σε μέγεθος.
Αλλά και μία πούτσα είναι ωραία αν είναι ξεκαύλωτη μεγάλη και χοντρή να κρέμει, άσχετα από το πόσο είναι όταν και άμα καυλώνει.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Λοιπον, για να τελειωνουμε:

- Εγω που θεωρουσα τον εαυτο μου SUPER grower (δλδ απο γαριδακι => >μ.ο.), μετρησα την πουτσα μου σε πληρη χαλαροτητα και προκυπτει κανονικη (για μετρησεις flaccid length - flaccid circumstance). Ή ελαχιστα μικροτερη.

- Σε στυση μού βγαινει πανω στο μ.ο. παχους (τον ξεπερναει, αλλα δεν μπορω να το καταγραψω, γτ η πιεση της μεζουρας κ' η αισθηση μετρηματος σε κανουν να χανεις και καναν ποντο), ενω θεωρουσα πως ακροβατω με την κατηγορια "πουτσα - στυλο"!
Ακομη και τωρα, οπτικα δεν μπορω να πιστεψω πως η πουτσα μου ΔΕΝ ειναι λεπτη.
-Παιζει ρολο και το POV (πχ, εμενα που λεπταινει στην ακρη, φαινεται πολυ παρακατω αν κοιτας απο ψηλα - κι οχι απο καθρεφτη).

- Σε μακρος ξεπερναω, κατα 3 γεματους ποντους, το μ.ο.

Επειδη τα στοιχεια που οριζω ως "μ.ο." ειναι παρμενα απο πολυ μεγαλη ερευνα (νομιζω 3μισι χιλιαδες Ιταλοι, μετρημενοι εργαστηριακα), τα θεωρω εγκυρα. Αν και πιστευα πως αποτελουν αλλοθι απ' τους μικροτσουτσουνους για να δικαιολογησουν το μεγεθός τους.

Μια αλλη ερευνα, αναφερει πως το καυχημα για την πουτσα σου (δλδ, αντιθετη κατασταση απο μενα, που τη θεωρουσα λεπτη), ειναι θεμα γενικοτερης αυτοπεποιθησης. Οποτε, διαφοροι που περηφανευονται μπορει να μην απεχουν καθολου απ' τον μ.ο. (ή να την εχουν και μικρη => κομπλεξ).

Οπως και να 'χει, επιβεβαιωνω την αρχικη μου υποψια (ως νηματοθετη):
Η βιομηχανια πορνό μάς εχει κανει τα μυαλα πουρε...
Εχουμε ΑΛΛΗ εικονα για μια πουτσα, απ' την κανονικη.

ΥΓ - Ακυρο αυτο που γραφτηκε (και πιστευεται ευρεως) για τα χερια.
Η αληθεια ειναι πως εχω ΠΑΡΑ πολυ μικρα - λεπτοκαμωμενα χερια (σαν γκομενας!), και το συσχετιζα με την πουτσα μου.
Δλδ εβλεπα τυπους με 3πλασια παλαμη απο μενα, και δεν μπορουσα να φανταστω να 'χουν μικροτερη ψωλη...
Κι ομως, στη Wikipedia δεν αναφερεται το παραμικρο correlation./ Λενε για ενα correlation με παπουτσια (γτπ), που ουδεποτε αποδειχθηκε μαθηματικα.

ΥΓ (2) - Παρα ταυτα, επιμενω πως, αν φυτεψεις την πουτσα μου σ' εναν τουμπανο, 1.95, θα μοιαζει μικροφαλλος => ΑΥΤΟ το correlation υπαρχει, οσον αφορα την εντυπωση των γυναικων!  (να κι ενας λογος να χαιρομαι που ειμαι 1,61)

Black1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
5
Like
246
Πόντοι
281
Το πιο σημαντικό σαν αρσενικό που είσαι πρέπει να διαθέτει αρχίδια,γιατί πουτσα όλοι έχουν αρχίδια λίγοι

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
στα σχολια του βιντεο πετυχα αυτο  :boobies:

"Γιατί παιδιά είναι κακό να απολαμβάνεις το άρωμα τον αντρικών ποδιών την ώρα που γλύφεις και βυζαίνεις τα δάχτυλα τους. Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι να βρίσκω νέγρους και να του ζητώ να γλύψω την πατούσα τους η βρόμια και η τυριλα με αναβουνε τρελά μου αρέσει να γλυφό το πέλμα τους και πολλές φορές να δαγκώνω και να μπουκώνομαι με τις βρεγμένες κέλτες τους. Θέλω τα παλτουδάκια τους να είναι βρόμικα και απεριποίητα γιατί μόνο έτσι ανάβω. Έχω παρατηρήσει ότι οι νέγροι εχούνε πιο πλούσια γεύση στην πατούσα και η ποδαρίλα μου βαραει στα μηνίγγια του εγκέφαλου μου… Παλαιοτέρα δε πήγαινα στα μπουρδελα και ζηταγα την σακούλα με τις καπότες των πελατών από την προηγούμενη ημέρα και καθόμουν και τις πιπιλαγα και έπινα ότι υγρά είχαν μέσα. Τις μασουλαγα και γευόμουν όλους τους χυμούς και το πλούσιο άρωμα τους.. βεβαια τα τελαυταια 2 χρονια το σταμάτησα γιατί γέμισα αρρώστιες και εξανθήματα και δεν μπορούσα να το κρύψω από την γυναίκα μου. Αυτά εκ μέρους μου να είστε καλά και καλό ποδογλύψιμο στους λάτρεις του είδους"
  :vomit:  :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom