geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
μια απο τα ιδια τυπε
εχει ανεβει πολύ το επιπεδο των τιτλων των θεματων τυπε
μια απο τα ιδια τυπε
Λέω να αγοράσω και τη συσκευή andropenis
Μετά από 3-4 μήνες , λεει μπορεί να αυξηθεί το μέγεθος κατά 3 εκ.
Εγώ θέλω να ξεπεράσω τα 20 εκ ,
μέχρι το καλοκαίρι , αφού θα έρθουν πολλές
ρωσίδες τουρίστριες , λόγω προβλήματος με την Τουρκία !
Είναι θεμα φωτογράφησης.
Πάντα οι γυναίκες έλκονται από τα φουσκωμένα παντελόνια! Αρχικά από αυτό που βλέπουν στο κέντρο, και στη συνέχεια από τα πλαϊνά που βρίσκονται οι τσέπες...Οι άνδρες με μεγάλα πέη είναι πιο πιθανό να απατηθούν από τις συζύγους τους:
Και το αρχικό άρθρο:
Εγώ έχω καταλάβει ότι το μεγάλο πέος δημιουργεί ένα μύθο, που και αυτοπεποίθηση δίνει αλλά και κάνει και την γυναίκα να θέλει να το δοκιμάσει. Το αν μετά τη δοκιμή θα συνεχίσει να το θέλει ή όχι παίζει από το δικό της σώμα (δλδ τις διαστάσεις του κόλπου της). Όλες θέλουν ένα πέος που να νιώθουν ότι τις "γεμίζει" αλλά όχι να τις πονάει. Οπότε πιο safe επιλογή είναι το νορμάλ μήκος και χοντρό όπως είπε η "φίλη" μας...
Πάντα οι γυναίκες έλκονται από τα φουσκωμένοα παντελόνια! Αρχικά από αυτό που βλέπουν στο κέντρο, και στη συνέχεια από τα πλαϊνά που βρίσκονται οι τσέπες...
(Προσοχή! δεν ξεγελιούνται άμα τα φουσκώνετε με χαρτοπετσέτες,είναι πιο έξυπνες απ'όσο δείχνουν ή φαίνονται...)
στα σχολια του βιντεο πετυχα αυτο
"Γιατί παιδιά είναι κακό να απολαμβάνεις το άρωμα τον αντρικών ποδιών την ώρα που γλύφεις και βυζαίνεις τα δάχτυλα τους. Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι να βρίσκω νέγρους και να του ζητώ να γλύψω την πατούσα τους η βρόμια και η τυριλα με αναβουνε τρελά μου αρέσει να γλυφό το πέλμα τους και πολλές φορές να δαγκώνω και να μπουκώνομαι με τις βρεγμένες κέλτες τους. Θέλω τα παλτουδάκια τους να είναι βρόμικα και απεριποίητα γιατί μόνο έτσι ανάβω. Έχω παρατηρήσει ότι οι νέγροι εχούνε πιο πλούσια γεύση στην πατούσα και η ποδαρίλα μου βαραει στα μηνίγγια του εγκέφαλου μου… Παλαιοτέρα δε πήγαινα στα μπουρδελα και ζηταγα την σακούλα με τις καπότες των πελατών από την προηγούμενη ημέρα και καθόμουν και τις πιπιλαγα και έπινα ότι υγρά είχαν μέσα. Τις μασουλαγα και γευόμουν όλους τους χυμούς και το πλούσιο άρωμα τους.. βεβαια τα τελαυταια 2 χρονια το σταμάτησα γιατί γέμισα αρρώστιες και εξανθήματα και δεν μπορούσα να το κρύψω από την γυναίκα μου. Αυτά εκ μέρους μου να είστε καλά και καλό ποδογλύψιμο στους λάτρεις του είδους"
Γεια σου, είμαι ο Αλέξανδρος.