Λοιπον, για να τελειωνουμε:
- Εγω που θεωρουσα τον εαυτο μου SUPER grower (δλδ απο γαριδακι => >μ.ο.), μετρησα την πουτσα μου σε πληρη χαλαροτητα και προκυπτει κανονικη (για μετρησεις flaccid length - flaccid circumstance). Ή ελαχιστα μικροτερη.
- Σε στυση μού βγαινει πανω στο μ.ο. παχους (τον ξεπερναει, αλλα δεν μπορω να το καταγραψω, γτ η πιεση της μεζουρας κ' η αισθηση μετρηματος σε κανουν να χανεις και καναν ποντο), ενω θεωρουσα πως ακροβατω με την κατηγορια "πουτσα - στυλο"!
Ακομη και τωρα, οπτικα δεν μπορω να πιστεψω πως η πουτσα μου ΔΕΝ ειναι λεπτη.
-Παιζει ρολο και το POV (πχ, εμενα που λεπταινει στην ακρη, φαινεται πολυ παρακατω αν κοιτας απο ψηλα - κι οχι απο καθρεφτη).
- Σε μακρος ξεπερναω, κατα 3 γεματους ποντους, το μ.ο.
Επειδη τα στοιχεια που οριζω ως "μ.ο." ειναι παρμενα απο πολυ μεγαλη ερευνα (νομιζω 3μισι χιλιαδες Ιταλοι, μετρημενοι εργαστηριακα), τα θεωρω εγκυρα. Αν και πιστευα πως αποτελουν αλλοθι απ' τους μικροτσουτσουνους για να δικαιολογησουν το μεγεθός τους.
Μια αλλη ερευνα, αναφερει πως το καυχημα για την πουτσα σου (δλδ, αντιθετη κατασταση απο μενα, που τη θεωρουσα λεπτη), ειναι θεμα γενικοτερης αυτοπεποιθησης. Οποτε, διαφοροι που περηφανευονται μπορει να μην απεχουν καθολου απ' τον μ.ο. (ή να την εχουν και μικρη => κομπλεξ).
Οπως και να 'χει, επιβεβαιωνω την αρχικη μου υποψια (ως νηματοθετη):
Η βιομηχανια πορνό μάς εχει κανει τα μυαλα πουρε...
Εχουμε ΑΛΛΗ εικονα για μια πουτσα, απ' την κανονικη.
ΥΓ - Ακυρο αυτο που γραφτηκε (και πιστευεται ευρεως) για τα χερια.
Η αληθεια ειναι πως εχω ΠΑΡΑ πολυ μικρα - λεπτοκαμωμενα χερια (σαν γκομενας!), και το συσχετιζα με την πουτσα μου.
Δλδ εβλεπα τυπους με 3πλασια παλαμη απο μενα, και δεν μπορουσα να φανταστω να 'χουν μικροτερη ψωλη...
Κι ομως, στη Wikipedia δεν αναφερεται το παραμικρο correlation./ Λενε για ενα correlation με παπουτσια (γτπ), που ουδεποτε αποδειχθηκε μαθηματικα.
ΥΓ (2) - Παρα ταυτα, επιμενω πως, αν φυτεψεις την πουτσα μου σ' εναν τουμπανο, 1.95, θα μοιαζει μικροφαλλος => ΑΥΤΟ το correlation υπαρχει, οσον αφορα την εντυπωση των γυναικων! (να κι ενας λογος να χαιρομαι που ειμαι 1,61)