Νέα

Ειναι οι "δημοσιες" πουτσες μεγαλυτερες??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1

Λοιπον, για να τελειωνουμε:

- Εγω που θεωρουσα τον εαυτο μου SUPER grower (δλδ απο γαριδακι => >μ.ο.), μετρησα την πουτσα μου σε πληρη χαλαροτητα και προκυπτει κανονικη (για μετρησεις flaccid length - flaccid circumstance). Ή ελαχιστα μικροτερη.

- Σε στυση μού βγαινει πανω στο μ.ο. παχους (τον ξεπερναει, αλλα δεν μπορω να το καταγραψω, γτ η πιεση της μεζουρας κ' η αισθηση μετρηματος σε κανουν να χανεις και καναν ποντο), ενω θεωρουσα πως ακροβατω με την κατηγορια "πουτσα - στυλο"!
Ακομη και τωρα, οπτικα δεν μπορω να πιστεψω πως η πουτσα μου ΔΕΝ ειναι λεπτη.
-Παιζει ρολο και το POV (πχ, εμενα που λεπταινει στην ακρη, φαινεται πολυ παρακατω αν κοιτας απο ψηλα - κι οχι απο καθρεφτη).

- Σε μακρος ξεπερναω, κατα 3 γεματους ποντους, το μ.ο.

Επειδη τα στοιχεια που οριζω ως "μ.ο." ειναι παρμενα απο πολυ μεγαλη ερευνα (νομιζω 3μισι χιλιαδες Ιταλοι, μετρημενοι εργαστηριακα), τα θεωρω εγκυρα. Αν και πιστευα πως αποτελουν αλλοθι απ' τους μικροτσουτσουνους για να δικαιολογησουν το μεγεθός τους.

Μια αλλη ερευνα, αναφερει πως το καυχημα για την πουτσα σου (δλδ, αντιθετη κατασταση απο μενα, που τη θεωρουσα λεπτη), ειναι θεμα γενικοτερης αυτοπεποιθησης. Οποτε, διαφοροι που περηφανευονται μπορει να μην απεχουν καθολου απ' τον μ.ο. (ή να την εχουν και μικρη => κομπλεξ).

Οπως και να 'χει, επιβεβαιωνω την αρχικη μου υποψια (ως νηματοθετη):
Η βιομηχανια πορνό μάς εχει κανει τα μυαλα πουρε...
Εχουμε ΑΛΛΗ εικονα για μια πουτσα, απ' την κανονικη.

ΥΓ - Ακυρο αυτο που γραφτηκε (και πιστευεται ευρεως) για τα χερια.
Η αληθεια ειναι πως εχω ΠΑΡΑ πολυ μικρα - λεπτοκαμωμενα χερια (σαν γκομενας!), και το συσχετιζα με την πουτσα μου.
Δλδ εβλεπα τυπους με 3πλασια παλαμη απο μενα, και δεν μπορουσα να φανταστω να 'χουν μικροτερη ψωλη...
Κι ομως, στη Wikipedia δεν αναφερεται το παραμικρο correlation./ Λενε για ενα correlation με παπουτσια (γτπ), που ουδεποτε αποδειχθηκε μαθηματικα.

ΥΓ (2) - Παρα ταυτα, επιμενω πως, αν φυτεψεις την πουτσα μου σ' εναν τουμπανο, 1.95, θα μοιαζει μικροφαλλος => ΑΥΤΟ το correlation υπαρχει, οσον αφορα την εντυπωση των γυναικων!  (να κι ενας λογος να χαιρομαι που ειμαι 1,61)
Το super grower τι ακριβώς σημαίνει?Και αν μπορείς γράψε και τα νούμερα της έρευνας για να έχουμε μια ιδέα.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γεια σου είμαι ο Γουιλι, σχεδόν έγχρωμος με ρίζες από Σαουδική Αραβία και Αφρική  :)

Φτυάρισε το κάρβουνο στη μηχανή ρε Γουίλι σκατάραπα που θες και να μας αυτοσυστηθείς.
Μόνο 10 τόνοι σου 'χουν μείνει ακόμα.ΑΙΝΤΕΕΕ ...

:grin:

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Συνάδελφοι εγω ένα θα σας πω και βάλτε το καλα στο μυαλό σας...Παν μέτρον αριστον.
Μιας και εχω λιώσει το φόρουμ στο διάβασμα είπα να ποστάρω και να πω τον πόνο μου..
Εγω ειμαι δυστυχώς κατα πολύ θα έλεγα "μεγαλύτερος" απο τον μέσο όρο 14-15-16 εκ.την εχω 20εκ και σε τρελές καβλες βαράω 21εκ.
Το θέμα δεν ειναι μόνο στο μήκος αλλα και στο πάχος όπου ειναι κατα πολύ πιο χοντρό απο το κανονικό...Το αποτέλεσμα...Να τσακώνομαι αρκετά συχνά με την δικιά μου για κάποιες στάσεις στο σεξ,να υπάρχουν νεύρα,ένταση και στο τέλος να μην παίρνω ποτέ αυτό που θέλω απο το σεξ.
Το anal ειναι απλά σαν ταινία φαντασίας όπου έγινε μόνο 2 φορές προσπάθεια στα 6 χρόνια σχέσης εκ των οποίων την μια μου λυποθυμησε η δικιά μου σε μια απότομη διεισδυση  και χεστηκα επάνω μου.
Εχω παλέψει και με επαγγελματίες γυναίκες όπου η απόλυτη ρόμπα ήταν οταν ξεβρακώθηκα και ενώ έδωσα τα χρήματα μπροστά η γκομενα μου τα επέστρεψε λέγοντας μου "μια φορά γέννησα και δεν θέλω να ξαναπεράσω το ίδιο"..Χεστηκαμε με τον νταβατζή της και δεν συμμαζεύεται...
Ακούω τα φιλαράκια μου να μιλάνε για τρέλα γαμήσια σε κάτι περίεργες στάσεις,κάτι anal κάτι deepthroat και ειναι ζήτημα να τα εχω κάνει 1-2 φορές στην ζωή μου..
Το anal μια πρώην γκομενα μου το κατάφερε κανονικά και αυτό μετά απο πολλά ποτά και ξυλοκαΐνη φουλ,οι επόμενες μέρες μου είπε οτι ήταν μαρτύριο..
Κατα καιρούς ειχα βρει κάτι κοριτσακια που το γουστάρανε και το πάλευαν παραπάνω αλλα όλα ξεκωλακια χωρίς καμία προοπτική για κάτι σοβαρό.
Αν ήμουν εξωτερικό μπορεί να το κυνηγούσα για πορνοστάρ αν και θα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι τυχεροί-άτυχοι εκεί έξω με το ίδιο προσόν-ελάττωμα..
Αυτά απο μένα,μην κομπλαρετε για τα προσόντα σας.Αν εχεις μικρό πουτσο εφάρμοσε μερικά tip για να τον χρησημοποιεις πιο σωστά,αν εχεις κανονικό κάνε την προσευχή σου κάθε μέρα!!!Αλλωστε οι γυναίκες νομίζω οτι ερεθιζοντε πιο πολύ εγκεφαλικά παρά με τα "τεράστια" προσόντα του καθενός..
Φιλε μου ποσο δικιο εχειs :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom