Νέα

Ειναι οι "δημοσιες" πουτσες μεγαλυτερες??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Χμμμ...

Βλεποντας παλιες τσοντες, ολοι νιωθουμε φυσιολογικοι, ενω βλεποντας τσοντες του '15, νιωθουμε... ανυπαρκτοι  ;)

Και παλιες να βλεπεις μπορει να νιωθεις λιγοτερο ανυπαρκτος. Οι τυποι την ειχαν 18-20 εκατοστα αλλα χωρις να εχουν κανει μονταζ και αλλες τεχνολογικες παπαριες που χρησιμοποιουν σημερα. Ειναι πιο κοντα στο αληθινο. + οτι αλλο να βλεπεις τον πουτσο σου απο πανω απο το κεφαλι σου και αλλο σαν τριτος σε εναν καθρεφτη. Υπαρχει διαφορα.

Ο γιατρος στον Σειρηνακη ηταν αθλιος αλλα ειχε το πιο normal με βαση τον μεσο ορο καυλι  :dancing:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Στον καρεφτη, η πουτσα μου φαινετια ΠΟΛΥ μεγαλυτερη (σε σημειο που με εκπλησσει!)

Εγω ελεγα για τον καραφλο του Σειρηνακη που το 'παιζε γυμναστης της χοντρης "πλουσιας" με τα πουρα (νομιζω Ζαφειρης, ή κατι τετοιο). Ε, αυτος τον εχει καμια 15αρια + ποντους.
Δλδ, εκφραζει τον μετριο αντρα.

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Πάντως για να μην ξεφεύγουμε,οι περισσότεροι άντρες έχουν τρομερό άγχος με το μέγεθος και οι περισσότεροι νομίζουν ότι έχου πρόβλημα.Εντάξει αμα είναι κάτω από 10 εκ τότε υπάρχει θέμα και καλό είναι να πάνε σε κα΄ποιον ειδικό.Το κόμπλεξ μας το δημιουργούν όλες αυτές οι κομπλεξικές άβυζες και χαμηλοκώλες γκόμενες που όπως γράφει και ενας φίλος παραπάνω διαβάζουν σε κατι περιοδικά παπαριές και νομίζουν ότι αυτή είναι η αλήθεια.Βρείτε καποια που να σας γουστάρει και μακρυά από πατσαβούρια.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Ολα ειναι θεμα οπτικης και ψυχολογιας. Και 22εκ να τον εχεις αν ψυχολογικα κατι σε ριξει π.χ μια χυλοπιτα θα θελεις να πας να του κανεις μεγεθυνση επειδη μια μαλακισμενη δεν ξερει τη θελει απο την ζωη της. Μια χαρα την εχουμε ολοι μας. Παντως υπαρχουν αρκετοι διασημοι του εξωτερικου οι οποιοι εχουν πει οτι την εχουν μικρη. Δεν ξερω αν λενε αληθεια ή αν το λενε για να απομυθοποιησουν το μεγεθος με καλο σκοπο προς την αντρικη φυλη..

gerontikos 27

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οσο πιο παχια τοσο καλυτερη!!! Αφηστε τα μεγεθη

H δικια μου που σε ξεσκιζε τη ξεχασες νικολ!!! μυστη μ μη τρελενεσαι και εμενα οι πουτανες μ ελεγαν στα μπουρδελα μου ελεγαν οτι την εχω τεραστια και απορουσα!!!

Πορευσου  με οτι εχεις!!!

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Οι άνδρες με μεγάλα πέη είναι πιο πιθανό να απατηθούν από τις συζύγους τους:
Και το αρχικό άρθρο:

Εγώ έχω καταλάβει ότι το μεγάλο πέος δημιουργεί ένα μύθο, που και αυτοπεποίθηση δίνει αλλά και κάνει και την γυναίκα να θέλει να το δοκιμάσει. Το αν μετά τη δοκιμή θα συνεχίσει να το θέλει ή όχι παίζει από το δικό της σώμα (δλδ τις διαστάσεις του κόλπου της). Όλες θέλουν ένα πέος που να νιώθουν ότι τις "γεμίζει" αλλά όχι να τις πονάει. Οπότε πιο safe επιλογή είναι το νορμάλ μήκος και χοντρό όπως είπε η "φίλη" μας...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Φιλαράκο για να έχεις μια ιδέα για το τι παπάρι έχει ο καθένας στις ταινίες θα πρέπει να το συγκρίνεις με την παλάμη της κοπέλας που του τον πιάνει. Αν ξέρεις περίπου τον σωματότυπο της γκόμενας τότε είναι εύκολο να καταλάβεις αν αυτό που πιάνει είναι μεγάλο ή μικρό ή μικρότερο απ το δικό σου.  :gay: :gay: :gay: :effemine: :effemine: :2funny: :2funny: :tits2:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.227
Πόντοι
2.356
Βεβαιως μωρο μου
16 με 18 για τους Ελληνες
Τα παχια καυλια ειναι αυτα που ειναι ελαχιστα
Αν εχεις τον τροπο ομως κ με 15 κανεις πολυ καλη δουλεια

Έχει δίκιο το μωρό (nikol). Δεν έχει σημασία το μέγεθος αλλά πώς το χειρίζεσαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είναι γεγονός ότι το μέγεθος και ιδίως το πάχος, όπως σωστά σημείωσε η "φίλη" μας, παίζουν ρόλο αρχικά,
και καμία κοπέλα δεν αφίνει απαρατήρητο το εξόγκωμα ενός παντελονιού, όπως εμείς π.χ. εξετάζουμε σωματότυπο,
κωλάρες, βυζάρες κλπ. στοιχεία εμφανή στις κοπέλες. Τα sexual points των γυναικών, είναι σαφώς περισσότερα,
ενώ στον άντρα, το βλέμμα επικεντρώνεται πάντα χαμηλά. Το σημαντικό είναι, ΤΙ κάνει ο καθένας με το εργαλείο
που διαθέτει και ΠΩΣ το μεταχειρίζεται επί τω έργω. Σαφώς, ένα λεβέντικο πέος, λειτουργεί διαφορετικά σε μια
γυναίκα (και από ψυχολογικής απόψεως), από ένα μικρό ή πλαδαρό. Επίσης, όμως, το μεγάλο πέος από μόνο του, δεν είναι
εγγύηση, αλλά μια καλή βάση εκκίνησης, αν κάποιος ξέρει να το χρησιμοποιεί και σωστά. Και ο καλός παίχτης, πηδάει
όχι μόνο με το πέος, αλλά μαζί με όλο του το σώμα, και κυρίως το μυαλό. Αν τώρα και στα δύο του κεφάλια, έχει
"απόθεμα" εκεί φαίνεται και πόσο προικισμένος, πράγματι, είναι.  :hi:

Το παρακάτω βίντεο, είναι πολύ διδακτικό και μας δείχνει μια μεγάλη αλήθεια. Οι γυναίκες, "κόβουν κίνηση"
και εκτιμούν τα λεβέντικα πέη, που τους ανοίγουν την όρεξη (όπως θα δείτε, δεν είναι και λίγες αυτές που ξερογλείφονται
ή τραβούν φωτογραφίες για να "πάρουν δουλειά για το σπίτι"). Απολαύστε,το ωραίο πείραμα:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Απλά οι περισσότεροι πορνοσταρ είναι φέτες και έχουν ντοπέ πούτσα για το γύρισμα, δηλαδή έχουν πάρει μαλακίες για φουλ αιμάτωση! Σαν να έχεις τελειώσει έντονη προπόνηση στο γυμναστήριο και να παίρνεις και νιτρικά κλπ θα είσαι για λίγο διπλάσιος-τριπλάσιος από ότι κανονικά!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.227
Πόντοι
2.356
Απλά οι περισσότεροι πορνοσταρ είναι φέτες και έχουν ντοπέ πούτσα για το γύρισμα, δηλαδή έχουν πάρει μαλακίες για φουλ αιμάτωση! Σαν να έχεις τελειώσει έντονη προπόνηση στο γυμναστήριο και να παίρνεις και νιτρικά κλπ θα είσαι για λίγο διπλάσιος-τριπλάσιος από ότι κανονικά!

Ναι ναι είναι και αυτό. Σε τσόντες με επαγγελματίες έτσι είναι ακριβώς.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.746
Πόντοι
2.606
Τυποι οι γκομενες εχουνε μαθει το κολπο και κοιτανε το μηκος απο τα δάχτυλα του χεριου. :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τυποι οι γκομενες εχουνε μαθει το κολπο και κοιτανε το μηκος απο τα δάχτυλα του χεριου. :S :S :S

Χρόνια πολλά κύριε Ιάκωβε, και το μέγεθος της μύτης είναι δείκτης, λένε.

ΥΓ. Βλέπω, αφαίρεσες το "Gorecki" από την υπογραφή σου. Μπράβο παλληκάρι μου.  :hi: Δεν είναι κακό να διορθωνόμαστε, υπάρχει ελπίδα εξέλιξης. Γιατί, όμως, δεν διορθώνεις και το τσιτάτο του Henri Ford να είσαι κομπλέ;
Καλή χρονιά και υγεία για το 2016!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.746
Πόντοι
2.606
Χρόνια πολλά κύριε Ιάκωβε, και το μέγεθος της μύτης είναι δείκτης, λένε.

Τυπε με εσενα δεν ισχυει δηλαδη?Εχεις κοντα δαχτυλα αλλα τεραστια πουτσα?

Κοιτα ολες τις τσοντες, αυτοι που εχουνε τεραστιες πουτσες εχουνε μακριά δαχτυλα.Σπανια θα βρεις εξαιρεση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.227
Πόντοι
2.356
Τυπε με εσενα δεν ισχυει δηλαδη?Εχεις κοντα δαχτυλα αλλα τεραστια πουτσα?

Κοιτα ολες τις τσοντες, αυτοι που εχουνε τεραστιες πουτσες εχουνε μακρυά δαχτυλα.Σπανια θα βρεις εξαιρεση.

Ισχύει αυτό με τα δάχτυλα σε μεγάλο βαθμό.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Ρε τυποι, μηπως αυτο ειναι ...γυναικειο θεμα;;; λεω, μηπως;;; :think: :think: :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.227
Πόντοι
2.356
Ρε τυποι, μηπως αυτο ειναι ...γυναικειο θεμα;;; λεω, μηπως;;; :think: :think: :think:

Ναι είναι, και γυναικείο. Απλώς ο νηματοθέτης εξέφρασε έναν προβληματισμό. Αυτός είναι ο λόγος που το συζητάμε.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Ναι είναι, και γυναικείο. Απλώς ο νηματοθέτης εξέφρασε έναν προβληματισμό. Αυτός είναι ο λόγος που το συζητάμε.
ο καθενας, οτι διαθετει τυπε μου. νομιζω και ο νημαθετης οτι ευχαριστεται με οτι διαθετει, σωστα; τωρα κ εκαστοτε γυναικα που ξαπλωνει μαζι του πριν τον ''αρπαξει'' τον βλεπει. αν δεν της κανει, ντυνεται και φευγει. γιατι προβληματιζεται;;;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.227
Πόντοι
2.356
ο καθενας, οτι διαθετει τυπε μου. νομιζω και ο νημαθετης οτι ευχαριστεται με οτι διαθετει, σωστα; τωρα κ εκαστοτε γυναικα που ξαπλωνει μαζι του πριν τον ''αρπαξει'' τον βλεπει. αν δεν της κανει, ντυνεται και φευγει. γιατι προβληματιζεται;;;

Αυτός αναφέρει έναν προβληματισμό που νομίζω αν θέλει κάποιος τον ξεπερνά και δεν σχολιάζει. Εγώ στάθηκα ιδιαίτερα στο γεγονός με τα δάχτυλα. Πράγματι πιστεύω ότι στις γυναίκες αρέσει να παρατηρούν τα δάχτυλα. Μου το έχουν πει πολλές. Από εκεί εξάγουν συμπεράσματα για το μέγεθος του μορίου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom